Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Uusi Mazda 6 - Ajankohtaista Wetterillä

Mazda 6

Esittelyssä uusi Mazda6

Mazda 6 - muotoiltu insipiroimaan

Mazda6-autossa huipentuu pyrkimys kaikkien aikojen täydellisimmän sedanin luomiseen. Mazdan käsityöläiset ovat harkinneet jokaisen yksityiskohdan, jotta auton sisätilat vastaavat kaikkein tarkimpienkin kuljettajien vaatimuksiin.

Hienostuneempi, hiljaisempi ja laadukkaampi kuin koskaan. Ainutlaatuinen KODO -muotoilu, SKYACTIV -tekniikka ja i-ACTIVSENSE -turvallisuusteknologiat luovat saumattoman yhteyden auton ja kuljettajan välille. Me kutsumme tätä yhteyttä nimellä Jinba Ittai. Saatavana nyt Sedan ja Sport Wagon -korimalleina.

 

Katso Mazda6 hinnasto.

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

**Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Kiinnitämme paljon huomiota yksityiskohtiin, mikä näkyy esimerkiksi uudistetuissa mittareissa ja uudessa heijastusnäytössä. Musta katto yhdessä paranneltujen sisätilojen kanssa luo vaikutelman tyylikkäästä ja edistyksellisestä taideteoksesta, joka säilyttää tenhonsa jokaisella ajokerralla.

Uusi Mazda6 sisältää myös uusia huippuluokan ominaisuuksia. Niihin kuuluvat mm.tuuletetut etuistuimet, jotka pitävät selän vilpoisena pitkälläkin ajomatkalla, tuulilasiin projisoitu, ajotietoja esittävä värillinen heijastusnäyttö ja 360°:een kamera, jonka avulla vaarat voi havaita kaikista suunnista ja kulmista.

Mazda6:n dynaamisella muotoilulla ja matalalla profiililla on luotu auto, joka on vaikuttava näky tiellä. Uusin värimme Soul Red Crystal korostaa elävästi jokaista linjaa ja kaarretta. Ajaminen on ennen kokemattoman rentouttavaa ja nautittavaa uuden i i-ACTIVSENSE -turvateknologian ansiosta, auto on täydellisesti kuljettajan hallinnassa. Uusin SKYACTIV -teknologia lisää erinomaista suorituskykyä ja taloudellisuutta sekä vie ajettavuutta entistä lähemmäs Mazdan Jinba Ittai -kokemusta.

 


 

Ulkoasun hienostuneisuus

Olemme vieneet katujen huomiota herättävimmän urheilullisen sedanin vieläkin pidemmälle. Muutokset vievät kuitenkin pintaa syvemmälle. Meille muoto ja toiminta ovat erottamattomasti yhtä. Vaikuttavin muutos koskee etumaskia ja siihen sisältyvää säleikköä sekä uusien LED-etuvalojen muotoiluun integroituja sumuvaloja. Muutos ei pelkästään tuo syvyyden tuntua, vaan madaltaa Mazda6-auton profiilia ja luo leveän, atleettisen ryhdin.

Saumaton yhteys

Kuljettajan yhteys tiehen on kaikkien Mazdan ajoneuvojen suunnittelun lähtökohta. Teknologiamme avulla pysyt yhteyksissä myös ystäviisi ja viihdyt koko matkan ajan. Uusi 8-tuumainen MAZDA CONNECT -tietoviihdenäyttö ohjautuu vaivattomasti monikäyttöistä Commander-säädintä tai kosketusnäyttöä käyttäen. Näyttö on vähän heijastava ja sen kontrastia on lisätty paremman näkyvyyden saavuttamiseksi. Sen näkyvyyttä yhdellä silmäyksellä on myös parannettu antamalla sille korkeammalla sijaitseva paikka mittaristossa.

Mazdan adaptiivinen vakionopeudensäädin

Ajaminen stressaavissa liikenneolosuhteissa voi pian olla historiaa valinnaisen Mazdan tutkakäyttöisen ja Stop & Go -automatiikalla varustetun Radar Cruise Control -järjestelmän ansiosta. Järjestelmä ylläpitää ajonopeuttasi ja minimietäisyyttä edellä kulkevaan liikenteeseen. Jos edelläsi kulkeva ajoneuvo hidastaa nopeutta tai jopa pysähtyy, autosi hidastaa tai pysäyttää automaattisesti tarpeen mukaan.

 

 

VARAA KOEAJO

 

Mazda - Heti toimitukseen - uudet autot