Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Täysin uusi MAZDA CX-60 PHEV - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi MAZDA CX-60 PHEV

Täysin uusi MAZDA CX-60 PHEV nyt meillä!

Kaikkien aikojen tehokkain ja edistynein Mazda-malli.

 

Täysin uusi Mazda CX-60 kantaa mukanaan Mazdan yli 100 vuoden perintöä: suurenmoinen sisätilojen ja ulkoasun muotoilu, japanilainen käsityötaito ja uudet teknologiat – kaikki keskittyy fantastisen kokemuksen tarjoamiseen niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. CX-60, kuten kaikki Mazdan ajoneuvot, on suurenmoinen ajettava – intuitiivinen, turvallinen, helppo ja nautittava.

Mazda CX-60:n muotoilussa yhdistyvät korkealuokkaiset materiaalit, japanilainen perintö ja intohimo, jolla Mazdan kokeneet Takumi-käsityömestarit viimeistelevät jokaisen ainutlaatuisen ajoneuvon. Täysin uusi Mazda CX-60 on myös ensimmäinen lataushybridimme, jonka myötä tulemme esittelemään kokonaisen sarjan uusia ajajakeskeisiä teknologioita.

 

  • Katso Mazda CX-60 hinnasto.
  • Sähköinen toimintamatka jopa 63 km
  • Saatavilla nyt myös Mazda CX-60 3,3 e-Skyactiv D -dieselkevythybridi, kysy lisää Mazda-myynnistämme!
    • Nyt voit valita Mazda CX-60:n myös tehokkaalla 3,3 -litraisella kuusisylinterisellä e-Skyactiv D – dieselmoottorilla. M Hybrid – kevythybridijärjestelmä takaa erinomaisen polttoainetehokkuuden ja alhaiset päästöt vahvalla väännöllä, jonka tunnet selvästi jopa korkeilla kierrosluvuilla. Dieselmallit ovat tarjolla nelivetoisina, samoissa varustetasoissa kuin lataushybridikin.

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

 

VARAA KOEAJO

 


 

Mazda CX-60 tarjoaa laajan valikoiman teknologioita, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa.

Turvallisuus ja mukavuus

Mazda CX-60 tarjoaa laajan valikoiman teknologioita, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Uudet ominaisuudet helpottavat ajoneuvon käsittelyä ja tasapainoa kaarreajossa. Näihin kuuluvat Mazdan Kuljettajan personointijärjestelmä, joka säätää ajoympäristön automaattisesti ajajan henkilökohtaisten mieltymysten mukaisesti, esteettömän panoraaman tarjoava 360 asteen kamerajärjestelmä ja Kinematic Posture Control -järjestelmä.

 

Ainutlaatuinen Japanilainen muotoilu

Japanissa rakennetussa Mazda CX-60 -autossa kiteytyy Kodo-muotokieleen kuuluvan Ma-käsitteen olemus, jolla tarkoitetaan hillittyä ja arvokasta tyhjän tilan kauneutta. Jokaisella Mazda CX-60 muotoilun elementillä on tarkoitus. Ne huokuvat sofistikoitunutta kauneutta ja eleganssia. Sisustuksessa yhdistyvät materiaalien eri elementit: vaahtera, nappanahka ja ainutlaatuiset japanilaiset tekstiilit.

 


 

On monia syitä valita täysin uusi Mazda CX-60

Tärkeimmät ominaisuudet 

On monia syitä valita täysin uusi Mazda CX-60: ympäristöystävällisyys, suorituskyky tai mukavuus. Lataushybridimalli kattaa kaikki päivittäiset ajotarpeesi. Mazda CX-60:n voimalaite on suunniteltu poikkeuksellista ajokokemusta varten ympäristöystävällisesti ja ajajan vaatimukset huomioiden.

CO2-tasapaino

Mazdan täysin uusi lataushybridi tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen ympäristöystävällisesti. Täysin uudella 8-portaisella automaattivaihteistolla varustettu Mazda CX-60 kiihtyy sulavasti tasaisen alhaisilla päästöillä.

Suorituskyky

Täysin uusi Mazda CX-60 on Mazdan ensimmäinen lataushybridimalli. 17,8 kWh:n akulla varustettu Mazda CX-60 tarjoaa yhdistetyn yli 320 hevosvoiman tehon, ja sen huippunopeus on jopa 200 km/h hybriditilassa.

Lataus

Liitä Mazda CX-60 verkkoon ja nauti päästöttömästä ajosta. Sen sähköinen toimintamatka kattaa lähes kaikki päivittäiset ajosi. Lataaminen on nopeaa ja vaivatonta, ja jos matka on pitkä, bensiinimoottori takaa pääsysi perille.

 


 

Excusive-Line - vakiovarustelu 

Mazda CX-60 Exclusive Line tarjoaa täyden valikoiman turvallisuus- ja viihdeominaisuuksia, joihin kuuluvat mm. langaton Apple CarPlay ja Android Auto. Sisätilat on suunniteltu rentouttaviksi ja mielenrauhaa lisäävät useat turvallisuusominaisuudet, katvealueen valvontajärjestelmästä (BSM) pysäköintiantureihin ja älykkääseen kaupunkijarrutusavustimeen (SCBS). Mazda CX-60 on auto joka täyttää tarpeesi vielä vuosienkin kuluttua.

Maastoajotila

Kun haluat suunnata tallattujen reittien tuolle puolen, täysin uusi Mazda CX-60 ei jätä sinua pulaan. Maastoajotila tarjoaa urheilullisen ohjattavuuden epätasaisessa maastossa. Haluatko löytää jännittävän reitin SUV-ajoneuvosi kykyjen koettelemiseen? Ei huolta, navigointijärjestelmä sisältyy varustukseen kaikissa mallivaihtoehdoissa.

HUD-tuulilasinäyttö

Mazda CX-60 Exclusive Line -malleissa on HUD-tuulilasinäyttö, joka heijastaa tärkeimmät tiedot harkittuun, ajoa häiritsemättömään kohtaan tuulilasissasi. Voit valita joko ajettavan tien tiedot (todellinen ajonopeus ja nopeusrajoitus) tai navigointijärjestelmän ajo-ohjeet.

Älykäs avaimeton käynnistys ja lukitus 

Kun käytössäsi on älykäs avaimeton käynnistys ja lukitus, avaimia ei tarvitse koskaan kaivaa taskusta. Avainlähettimen painikkeita voidaan käyttää myös tavallisen avaimettoman järjestelmän tapaan.

 

 

Mazda CX-60 Homura

Mazda CX-60 Homura tarjoaa useita houkuttelevia lisävarusteita erityisen urheilullisen vaikutelman saavuttamiseksi. Lisäksi sen mustat nahkaistuimet, tunnelmavalaistus ja takaistuimien jalkatilojen valot luovat puoleensavetävän tunnelman, joka kutsuu asettumaan ohjauspyörän taakse yhä uudelleen. Räätälöi kokemustasi entisestään kuljettajan personointijärjestelmällä ja esteettömän panoraaman tarjoavalla 360 asteen kamerajärjestelmällä sekä valinnaisilla mukavuusominaisuuksilla.

Musta nahka ja tunnelmavalaistus

Istu mukavasti ja tyylikkäästi mustilla nahkaistuimilla. Homura-mallin sisustukseen sisältyvä tunnelmavalaistus takaa urheilullisen ajovireen.

Urheilullinen ulkoasu 

Mazda CX-60 Homura on varustettu urheilullista ulkonäköä arvostaville ajajille. Voit myös personoida Mazdaasi lisää valitsemalla mieleisesi urheilulliset lisävarusteet houkuttelevasta valikoimastamme.

 

 

Mazda CX-60 Takumi 

Koe ainutlaatuinen japanilainen muotoilu. Mazda CX-60 Takumi -mallissa on käytetty valkoista nappanahkaa, ainutlaatuisia pintaratkaisuja ja kromattuja yksityiskohtia. Jokainen yksityiskohta keskittyy luomaan mahdollisimman miellyttävän ja täydellisen ympäristön niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Räätälöi kokemustasi entisestään kuljettajan personointijärjestelmällä ja esteettömän panoraaman tarjoavalla 360 asteen kamerajärjestelmällä sekä valinnaisilla mukavuusominaisuuksilla.

Valkoista nappanahkaa ja tunnelmavalaistus 

Valkeat nappanahkaistuimet antavat sisustukselle räätälöidyn vaikutelman ja houkuttelevat sinut ja matkustajasi syleilyynsä. Tunnelmavalaistus korostaa matkustamon puhdaslinjaista muotoilua hienostuneella tavalla.

Japanilainen muotoilu 

Koe japanilainen muotoilu. Mazda CX-60 -auton muotoilu on suoraviivaista ja selkeää, ja siinä on käytetty vain kaikkein korkealuokkaisimpia materiaaleja. Kaikki löytyy sormiesi ulottuvilta, virheettömällä tyylillä ja saumattomasti integroituna.

 

VARAA KOEAJO

 

Mazda - Heti toimitukseen - uudet autot