Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Täysin uusi MAZDA CX-60 PHEV - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi MAZDA CX-60 PHEV

TÄYSIN UUSI MAZDA CX-60 PHEV

Täysin uusi MAZDA CX-60 PHEV

Mazdan uusi lippulaivamalli nyt ennakkomyynnissä

 

Täysin uusi Mazda CX-60 kantaa mukanaan Mazdan yli 100 vuoden perintöä: suurenmoinen sisätilojen ja ulkoasun muotoilu, japanilainen käsityötaito ja uudet teknologiat – kaikki keskittyy fantastisen kokemuksen tarjoamiseen niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. CX-60, kuten kaikki Mazdan ajoneuvot, on suurenmoinen ajettava – intuitiivinen, turvallinen, helppo ja nautittava.

Mazda CX-60:n muotoilussa yhdistyvät korkealuokkaiset materiaalit, japanilainen perintö ja intohimo, jolla Mazdan kokeneet Takumi-käsityömestarit viimeistelevät jokaisen ainutlaatuisen ajoneuvon. Täysin uusi Mazda CX-60 on myös ensimmäinen lataushybridimme, jonka myötä tulemme esittelemään kokonaisen sarjan uusia ajajakeskeisiä teknologioita.

 

Hyödynnä nyt korkotarjous 0 % + kulut*

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

Kemi 020 7788 880 

Oulu**  020 7788 290

Rovaniemi 020 7788 320 

Ylivieska 08 4133 201

**Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

Mazda CX-60 hinnasto.

 


 

Mazda CX-60 tarjoaa laajan valikoiman teknologioita, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa.

Turvallisuus ja mukavuus

Mazda CX-60 tarjoaa laajan valikoiman teknologioita, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Uudet ominaisuudet helpottavat ajoneuvon käsittelyä ja tasapainoa kaarreajossa. Näihin kuuluvat Mazdan Kuljettajan personointijärjestelmä, joka säätää ajoympäristön automaattisesti ajajan henkilökohtaisten mieltymysten mukaisesti, esteettömän panoraaman tarjoava 360 asteen kamerajärjestelmä ja Kinematic Posture Control -järjestelmä.

 

Ainutlaatuinen Japanilainen muotoilu

Japanissa rakennetussa Mazda CX-60 -autossa kiteytyy Kodo-muotokieleen kuuluvan Ma-käsitteen olemus, jolla tarkoitetaan hillittyä ja arvokasta tyhjän tilan kauneutta. Jokaisella Mazda CX-60 muotoilun elementillä on tarkoitus. Ne huokuvat sofistikoitunutta kauneutta ja eleganssia. Sisustuksessa yhdistyvät materiaalien eri elementit: vaahtera, nappanahka ja ainutlaatuiset japanilaiset tekstiilit.

 


 

On monia syitä valita täysin uusi Mazda CX-60

Tärkeimmät ominaisuudet 

On monia syitä valita täysin uusi Mazda CX-60: ympäristöystävällisyys, suorituskyky tai mukavuus. Lataushybridimalli kattaa kaikki päivittäiset ajotarpeesi. Mazda CX-60:n voimalaite on suunniteltu poikkeuksellista ajokokemusta varten ympäristöystävällisesti ja ajajan vaatimukset huomioiden.

 

CO2-TASAPAINO

Mazdan täysin uusi lataushybridi tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen ympäristöystävällisesti. Täysin uudella 8-portaisella automaattivaihteistolla varustettu Mazda CX-60 kiihtyy sulavasti tasaisen alhaisilla päästöillä.

 

SUORITUSKYKY

Täysin uusi Mazda CX-60 on Mazdan ensimmäinen lataushybridimalli. 17,8 kWh:n akulla varustettu Mazda CX-60 tarjoaa yhdistetyn yli 320 hevosvoiman tehon, ja sen huippunopeus on jopa 200 km/h hybriditilassa.

 

LATAUS

Liitä Mazda CX-60 verkkoon ja nauti päästöttömästä ajosta. Sen sähköinen toimintamatka kattaa lähes kaikki päivittäiset ajosi. Lataaminen on nopeaa ja vaivatonta, ja jos matka on pitkä, bensiinimoottori takaa pääsysi perille.

 


 

Mazda CX-60 Exclusive Line tarjoaa täyden valikoiman turvallisuus- ja viihdeominaisuuksia, joihin kuuluvat mm. langaton Apple CarPlay ja Android Auto.

EXCLUSIVE-LINE – VAKIOVARUSTELU

Mazda CX-60 Exclusive Line tarjoaa täyden valikoiman turvallisuus- ja viihdeominaisuuksia, joihin kuuluvat mm. langaton Apple CarPlay ja Android Auto. Sisätilat on suunniteltu rentouttaviksi ja mielenrauhaa lisäävät useat turvallisuusominaisuudet, katvealueen valvontajärjestelmästä (BSM) pysäköintiantureihin ja älykkääseen kaupunkijarrutusavustimeen (SCBS). Mazda CX-60 on auto joka täyttää tarpeesi vielä vuosienkin kuluttua.

 

HOMURA

Mazda CX-60 Homura tarjoaa useita houkuttelevia lisävarusteita erityisen urheilullisen vaikutelman saavuttamiseksi. Lisäksi sen mustat nahkaistuimet, tunnelmavalaistus ja takaistuimien jalkatilojen valot luovat puoleensavetävän tunnelman, joka kutsuu asettumaan ohjauspyörän taakse yhä uudelleen. Räätälöi kokemustasi entisestään kuljettajan personointijärjestelmällä ja esteettömän panoraaman tarjoavalla 360 asteen kamerajärjestelmällä sekä valinnaisilla mukavuusominaisuuksilla.

 

MUSTA NAHKA JA TUNNELMAVALAISTUS

Istu mukavasti ja tyylikkäästi mustilla nahkaistuimilla. Homura-mallin sisustukseen sisältyvä tunnelmavalaistus takaa urheilullisen ajovireen.

 

URHEILULLINEN ULKOASU

Mazda CX-60 Homura on varustettu urheilullista ulkonäköä arvostaville ajajille. Voit myös personoida Mazdaasi lisää valitsemalla mieleisesi urheilulliset lisävarusteet houkuttelevasta valikoimastamme.

 

TAKUMI

Koe ainutlaatuinen japanilainen muotoilu. Mazda CX-60 Takumi -mallissa on käytetty valkoista nappanahkaa, ainutlaatuisia pintaratkaisuja ja kromattuja yksityiskohtia. Jokainen yksityiskohta keskittyy luomaan mahdollisimman miellyttävän ja täydellisen ympäristön niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Räätälöi kokemustasi entisestään kuljettajan personointijärjestelmällä ja esteettömän panoraaman tarjoavalla 360 asteen kamerajärjestelmällä sekä valinnaisilla mukavuusominaisuuksilla.

 


 

VALKOISTA NAPPANAHKAA JA TUNNELMAVALAISTUS

Valkeat nappanahkaistuimet antavat sisustukselle räätälöidyn vaikutelman ja houkuttelevat sinut ja matkustajasi syleilyynsä. Tunnelmavalaistus korostaa matkustamon puhdaslinjaista muotoilua hienostuneella tavalla.

JAPANILAINEN MUOTOILU

Koe japanilainen muotoilu. Mazda CX-60 -auton muotoilu on suoraviivaista ja selkeää, ja siinä on käytetty vain kaikkein korkealuokkaisimpia materiaaleja. Kaikki löytyy sormiesi ulottuvilta, virheettömällä tyylillä ja saumattomasti integroituna.

 

 

Mazda CX-60 2.5 PHEV 8AT AWD 327 hv alk. 53 597,44 € (sis. toimituskulut 600 €), vapaa autoetu 845 €/kk, käyttöetu 710 €/kk, yhd. kulutus 1,5 l/100km (WLTP), päästöt CO2 33 g/km, perävaunupaino jarruin 2500 kg.
*Rahoitusesimerkki: Auton hinta 33 590,00 € (sis. toimituskulut 600 €), vaihtoauto/käsiraha 1600 €, rahoitettava osuus 31 990,00 € (sis. perustamiskulun 249 €), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 15 €/erä, korko 0,0 %, kk-erä 349,35 € (sis.käsittelymaksun). Viimeinen suurempi erä 8 500,00 €.Todellinen vuosikorko 1,08 %. Luottokustannukset yhteensä 1 329,00 €, auton todellinen luottohinta 34 919,00 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Rahoitustarjous voimassa 31.5.2022 asti.