Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Täysin uusi Mazda CX-80

Täysin uusi Mazda CX-80

Mazda CX80

Täysin uusi Mazda CX-80 

Täysin uusi Mazda CX-80 on tyylikäs kolmirivinen SUV, jossa on jopa seitsemän istumapaikkaa.

Jokainen yksityiskohta tässä tilavassa ja monipuolisessa ajoneuvossa on huolellisesti suunniteltu kaikkea sitä varten, mitä elämä meille tarjoaa. Japanissa tila nähdään luovana kankaana. Kankaana, jonka täyttää elämä: perhe, nauru ja seikkailu. Elämä on täynnä mahdollisuuksia!

Katso Mazda CX-80 hinnasto.

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

**Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

 

Mazda CX80

TIlaa ja mukavuutta

Täysin uusi Mazda CX-80 on tilavin Euroopassa lanseeraamamme katumaasturi, sillä siinä on istumapaikkoja jopa seitsemälle hengelle. Tavaratila ja mukavuus on maksimoitu kolmella istuinrivillä ja ylellisillä, erittäin mukavilla istuimilla - näin suunnittelijamme ovat luoneet ylellisen tilavan matkustamon - jossa jokainen kyydissä oleva voi keskittyä nauttimaan niin lyhyestä, kuin pitkästäkin ajomatkasta.

SIsätilat - huolellisesti viimeisteltyjä yksityiskohtia

Noudattaen japanilaista Kaicho-filosofiaa, joka keskittyy tilan kuratoimiseen, suunnittelijamme ovat saumattomasti yhdistäneet valikoiman huolella valittuja premium-materiaaleja. Aito vaahterapuu, Nappa-nahka ja kromi luovat yhdessä hienostuneen sisätilan, joka kietoo sinut ylelliseen syleilyyn.

  • Kolmialueinen ilmastointi säätää automaattisesti halutun lämpötilan toiselle ja kolmannelle istuinriville, jolloin kaikki matkustajat viihtyvät hyvin.
  • Huippuluokan BOSE® premium -äänentoistojärjestelmä tarjoaa loistavan suorituskyvyn 12 tehokkaalla kaiuttimella ja subwooferilla, joka on viritetty optimaalisesti
  • One touch walk-in.  Pelkkä napin painallus riittää kääntämään toisen istuinrivin alas, jolloin takariville pääsee nopeasti ja helposti.

Hienostunut eleganssi

Hienostuneesti muotoiltu ulkokuori kietoo yhteen Kodo-muotoilukielemme eleganssin ja tarkat pinnat, jotka huokuvat sulaa kestävyyttä. Sisätiloissa huolellisesti valikoidut materiaalit yhdistyvät täydelliseen harmoniaan.

 

 

Mazda CX80

Joustava tavaratila lisää monipuolisuutta

Paljon tavaraa pitkää matkaa varten? Kolmannen rivin istuimet taittuvat alas ja silti autoon mahtuu vielä helposti 5 matkustajaa matkatavaroineen. Kun taitat toisen ja kolmannen rivin täysin alas, tavaratila kasvaa valtavaan 1971 litraan, mukaan lukien tavaratilan lattian alla oleva säilytystila.

Suuri vetokyky

Kaikkia elämäsi seikkailuja varten suunniteltu. Täysin uusi Mazda CX-80 on 2500 kg:n vetokapasiteettinsa ansiosta tarpeeksi tehokas vetämään esimerkiksi venetraileria tai asuntovaunua seuraavaan lomakohteeseesi. Ja jos haluat, autoon on saatavilla lisävarusteena helppokäyttöinen puolisähköinen vetokoukku, joka pysyy piilossa kunnes se aktivoidaan.

Reagoiva ajodynamiikka

Täysin uusi Mazda CX-80 on varustettu erilaisilla ajotiloilla ja ominaisuuksilla, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevan ajokokemuksen, säästä ja paikasta riippumatta. Voimanlähteenä olevat moottorit tarjoavat sinulle täydellisen tasapainon suorituskyvyn ja tehokkuuden välillä.

Kaksi tehokasta voimansiirtovaihtoehtoa:

  • Ladattava hybridi (PHEV), toimintasäde jopa 60km
  • 3.3 litran dieselmoottori(SKYACTIVE D), jolla on alhaiset NOx ja CO2 päästöt.

Mazda - Heti toimitukseen - uudet autot