Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Täysin uusi Mazda MX-30 täyssähköauto - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi Mazda MX-30 täyssähköauto

Täysin uusi Mazda MX-30

Mazdan ensimmäinen täyssähköauto

Täyssähköinen Mazda MX-30 nyt koeajettavissa!

Mazdan ensimmäinen täyssähköinen malli on saapunut meille. Uusi Mazda MX-30 tarjoaa sähköauton parhaat puolet arjen tarpeisiin jalostettuna. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuisen ketterät ajo-ominaisuudet, ylellinen hiljaisuus ja upeasti viimeistellyt sisätilat koeajolla. 

Huippuvarusteltu Mazda MX-30 First Edition nyt erikoishintaan 35 990 €.

Hinta valtion myöntämän sähköauton hankintatukien kanssa 33 990 €.

 

Suosittu romutuspalkkio tekee paluun 

Suomessa toteutetaan romutuspalkkiokampanja, joka alkaa 1.12.2020 ja päättyy vuoden 2021 lopussa. Romutuspalkkiokampanjan aikana uuden auton ostaja saa 1 000 tai 2 000 euron romutuspalkkion valtion avustuksena uudesta lain edellytykset täyttävästä henkilöautosta, jos hän vie samalla romutettavaksi omistamansa vanhan liikennekäytössä olevan henkilöauton. Lisäksi autoala tukee romutuspalkkiota omalla 500 euron romutuspalkkiollaan.

Lue lisää romutuspalkkiosta>>

 

First Edition vakiovarusteina mm:

  • värillinen Heads Up Display tuulilasin heijastusnäyttö
  • 8 kaiuttinen audiojärjestelmä
  • adaptiiviset LED ajovalot ja LED Signature päiväajovalot
  • 18" Bright Silver alumiinivanteet
  • sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin muistitoiminnolla
  • adaptiivinen vakionopeussäädin
  • pysäköintitutka edessä ja takana
  • peruutuskamera takana,
  • Modern confidence- tai Industrial vintage -leatherettesisustus
 
Mazda MX-30 First Edition hinta alkaen 35 990 €. Valtion myöntämä hankintatuki 2000 € = 33 990 € + paikkakuntakohtainen toimitusmaksu.
Yhdistetty kulutus 19,0 kWh/100km, CO2-päästö 0g/km (WLTP). Vapaa autoetu 600 €/kk, käyttöetu 555 €/kk. Akun takuu 8 vuotta / 160 000 km.

 

Tutustu Mazda MX-30 hinnastoon>>

 

Täysin uusi, täysin sähkökäyttöinen, täysin Mazda. Olemme suunnitelleet sähköajoneuvon uusiksi sinun jokapäiväisten tarpeidesi mukaisesti. Astu sisään tilavaan ja kauniisti toteutettuun matkustamoon. Koe Mazdan ainutlaatuiset ajettavuus ja vakaus. Aja, mihin ikinä arki sinua kuljettaa: työhön, perheen menoihin, ystävien luo, liikuntaharrastukseen. SUV-vaihtoehto. aikaansa edellä kulkeville ihmisille.

 

Ajokokemus - todellinen Mazda

Täysin uusi Mazda MX-30 tihkuu Jinba Ittain henkeä. Esimerkiksi erityisesti tätä autoa varten suunniteltu sähköinen G-Vectoring Control Plus -järjestelmä tarjoaa tarkan ja vasteellisen ohjaustuntuman. Pitkälle kalibroitu (lähes 50/50-suhde) painonjakauma varmistaa ajon vankan, suoraviivaisen suorituskyvyn. Lisäksi ajoneuvon e-Skyactiv - kori- ja moottoriteknologia tarjoaa parannetun ajokokemuksen.

 

Matkustamo - ihmiskeskeinen suunnittelu

Täysin uuden Mazda MX-30:n sisustus on suunniteltu miellyttämään, ja se keskittyy yhdessäolon kokemukseen. Liikkuva keskikonsoli ja korkealuokkaiset materiaalit on suunniteltu pitkäikäistä mukavuutta ja kauneutta silmällä pitäen. Varta vasten suunnitellut materiaalit lisäävät älykkään kestävän kehityksen vivahteen.

 

Turvallisuus - parhaudesta tinkimättä

Täysin uusi Mazda MX-30 on varustettu vaikuttavalla valikoimalla turvallisuuden huippuominaisuuksia, joten tiedät hyötyväsi viimeistä huutoa olevasta turvallisuusjärjestelmästä autoa ajaessasi. Näihin kuuluvat: älykäs kaupunkijarrutusavustin, kaistavahtijärjestelmä, katvealueen valvonta, kaistalta poistumisen varoitusjärjestelmä ja vastaantulevaan liikenteeseen reagoiva Turn-Across Traffic -järjestelmä.

 

Toimintamatka 200 km

50 kW:n pikalatausasemaa käyttäen lataaminen voi kestää jopa vain 40 minuuttia.

 

Akun 8 vuoden takuu

Täysin uuden Mazda MX-30:n akulla on täysi 8 vuoden (160 000 km) takuu. Voit olla varma siitä, että Mazda vastaa sähköisen ajokokemuksesi laadusta ja pitkäikäisyydestä. Me takaamme sinun liikkuvuutesi. Täysin uuden Mazda MX-30:n akku on valittu tarkasti vähentämään ympäristön kuormitusta ja samalal tarjoamaan modernin kaupunkilaisen tarvitseman toimintamatkan. Kaikki tämä sisältyy MAzdan sitoumuksiin yhteisen planeettamme kauneuden säilyttämisestä ja huomattavien CO2-vähennyksien saavuttamisesta.

 

Sähköinen etulyöntiasema

Miksi siirtyisit tavallisesta ajoneuvosta sähkökäyttöiseen autoon? Täysin uusi Mazda MX-30 ei merkitse pelkästään ainutlaatuista Mazda-ajokokemusta, vaan se tarjoaa myös luonnollisilla ja kierrätetyillä materiaaleilla viimeistellyt ja harmoniset ohjaamon ja sisätilat. Lisäksi sillä ajaminen on päästötöntä. Hyvä valinta, kaiken kaikkiaan!

 

Kuvassa oleva malli saattaa erota joiltain osin markkinoillamme saatavissa olevista malleista.
Kuvien värit ja jotkin sisustuksen yksityiskohdat saattavat erota myymälöissä olevista autoista. Lisävarustehinnat ovat maahantuojan svh. hintoja ja hinnat voivat vaihdella jälleenmyyjittäin.

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot