Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz Sprinter -pakettiauto - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz Sprinter -pakettiauto

Sinulle tehty: Sprinterin umpimalli, tila-auto ja alusta.

Tulevaisuuteen suuntaava, tehokas, luotettava.

Sprinterin monipuolisesta valikoimasta löytyy aina oikea vaihtoehto kuljetustehtävääsi. Lisäksi se näyttää niin hyvältä, että erottuu positiivisesti joukosta. Sprinter tarjoaa monipuoliset mallivaihtoehdot ja runsaat varustelumahdollisuudet edullisesta perusmallista alkaen. Sama linja jatkuu tarkasti kuljetustarpeiden mukaisesti räätälöityyn umpimalliin, avolavapakettiautoon tai edustavalla matkustamolla varustettuun tila-autoon saakka.

Tutustu Mercedes-Benz Sprinter -hinnastoon.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 


 

Joka suhteessa vakuuttava: Sprinter-umpimalli

Sprinter-umpimalli on vaikuttavan monipuolinen: se on saatavana neljällä koripituudella, kolmella kattokorkeudella ja jopa 17 m3:n tavaratilan tilavuudella. Sprinterin saat nyt myös etuvetoisena. Siinä on esimerkiksi entistä alhaisempi lähtöhinta, parempi hyötykuorma ja matalampi lastauskynnys verrattuna takavetoisiin autoihin. Kuljettaja hyötyy nerokkaasta näyttö- ja käyttökonseptista sekä modulaarisesta säilytyslokerokonseptista, jotka kummatkin tarjolla olevien multimedia- ja avustinjärjestelmien tapaan ovat tarkasti mukautettavissa omien tarpeiden mukaisiksi.

 

Kaunis katsoa ja pätevä työssään.

Sprinter-pakettiauto on jo ulkonäöltään huippuluokkaa: Sen muotoilu noudattaa Mercedes-Benzin nykyaikaista muotoilukonseptia. Myös ohjaamo on muotoiltu uudelleen. Siinä on esimerkiksi älykäs, modulaarinen säilytyskonsepti sekä Keyless Start -toiminto. Tavaratilan saa mukautettua tarkalleen omien vaatimusten mukaiseksi käytännöllisillä lisävarusteilla, joita ovat esimerkiksi paino-optimoitu muovilattia sekä lastattavat pyöränkotelot. Liukuoven askelmassa oleva lavan tuki (lisävaruste) vakauttaa lastia esim. kaarreajossa ja mahdollistaa entistä tehokkaamman kiinnityksen.

1Aktiivinen jarrutusavustin ja kaista-avustin ovat vakiovarusteita autoissa, joiden sallittu kokonaispaino on yli 3 500 kg.

 

Liikkuvuutesi 4.0.

Jotta työ olisi mahdollisimman taloudellista ja mukavaa, Sprinteriin on haluttaessa saatavilla radio sekä multimediajärjestelmiä ja liitettävyysratkaisuja. Tarjonta ulottuu tarpeen mukaan radiosta Bluetooth®-liitännällä ja handsfree-toiminnolla multimediajärjestelmään korkean resoluution kosketusnäytöllä, nopealla kiintolevynavigoinnilla, 3-D-karttanäytöllä ja älypuhelinintegroinnilla. Laitteiden käyttö on juuri sellaista kuin toivot: helppoa ja yksinkertaista. Multimediajärjestelmiä voi käyttää esimerkiksi korkean resoluution kosketusnäytöllä tai monitoimiohjauspyörällä. Kaikki käyttö- ja näyttöelementit ovat hyvin saatavilla ja helposti luettavissa.

 

Missä kuljetustehtävä, siellä Sprinter.

Sprinter-umpimalli mahdollistaa monenlaista: vaikuttavan muunneltavuuden ansiosta voit konfiguroida autoja aina 5 500 kg:n sallittuun kokonaispainoon asti. Kun valitaan pisin neljästä koripituudesta ja korkein kolmesta kattomallista, Sprinter-umpimallissa on käytettävissä jopa 17 m3:n tavaratilan tilavuus. Tarvittaessa perään voidaan kytkeä jopa 3 500 kg lisää. Lisävarusteet lavan tuki ja verhoillut pyöränkotelot helpottavat monien kuljetustehtävien suorittamista.

 

Turvaa tiesi menestykseen.

Sprinterin vankan perustan luo sen korirakenne, joka on rakenteensa ja materiaaliyhdistelmänsä ansiosta erityisen tukeva. Lisäksi autossa on joukko avustinjärjestelmiä, kuten vakiovarusteinen sivutuuliavustin, aktiivinen jarrutusavustin ja kaista-avustin1. Kolme kameraratkaisua taustapeilinäytöllä varustetusta peruutuskamerasta 360°-kameraan parantavat haluttaessa jo ennestään hyvää näkyvyyttä kuljettajan paikalta. Törmäyksen sattuessa kuljettajan suojana on vakiovarusteinen turvatyyny. Haluttaessa kuljettajalle ja etumatkustajalle on saatavilla viisi muutakin turvatyynyä.

 

Kaikin puolin taloudellinen.

Sprinter osoittaa taloudellisuutensa alusta asti: houkutteleva lähtöhinta ja lukuisat konfiguraatiomahdollisuudet, joiden avulla saat juuri sen, mitä tarvitset. Koska halusimme tehdä hyvästä vieläkin paremman, olemme optimoineet dieselmoottoreidemme kulutusta entisestään. Lisäksi yrityksesi taloudellisuutta parantaa auton noin 50 kg entistä parempi hyötykuorma. Sprinterissä säästeliäs polttonesteen kulutus ja älykkäät toiminnot yhdistyvät kokonaisuudessaan taloudelliseksi liikkumisratkaisuksi.

 

 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot