Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz Vito Mixto - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz Vito Mixto

Mercedes-Benz Vito Mixto pakettiauto

Mercedes-Benz Vito Mixto: moniosaaja vaativiin tehtäviin.

Kuljettaa henkilöitä ja tavaraa.

Vito Mixto on tähtimerkin jokapaikanhöylä: sen kyytiin mahtuu jopa 6 henkilöä ja 4,1 m³ tavaraa. Kustannustehokkaat voimalinjat edistävät taloudellista menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Kuten Mercedes-Benziltä sopii odottaakin, turvallisuus on varmistettu kehittyneimmillä ajoavustinjärjestelmillä.

Lisäksi Mercedes me connect -palvelut auttavat sinua suoriutumaan tehtävistä helpommin ja taloudellisemmin. Laajan palveluvalikoiman ansiosta varmistat, että sinä ja yrityksesi pysytte yhteydessä autoon aina ja kaikkialla.

 

Tutustu Mercedec-Benz Vito -hinnastoon.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Koe oma talousihmeesi.

Vito Mixton viidestä dieselmoottorivaihtoehdosta löydät varmasti taloudellisen ratkaisun tehtäviesi suorittamista varten. Mercedes-Benzille tyypillisen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden ansiosta Vito Mixtosi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Asiaa edistävät myös pitkät, jopa 40 000 km:n huoltovälit.

 

Saavuta määränpääsi. Esimerkillisen turvallisesti.

Vito Mixton esimerkillisistä turva- ja avustinjärjestelmistä voivat hyötyä kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Vakiovarusteisiin kuuluvat sähköinen ajonvakautusohjelma ADAPTIVE ESPr, sivutuuliavustin ja vireystila-avustin ATTENTION ASSIST. Vakiovarusteisiin kuuluvan kuljettajan turvatyynyn lisäksi on saatavana lisävarusteena etumatkustajan turvatyyny, rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt etupuolelle. Lisävarusteena on saatavilla aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC sekä kaista- ja katveavustin.

 

Aina yhteyksissä, myös tien päällä.

Vitolla saat digitaalisen maailman helposti mukaasi! Vakiovarusteena saatava audiojärjestelmä Audio 30* sisältää Bluetooth handsfree- sekä musiikin suoratoisto-ominaisuuden ja älypuhelimen integroinnin Android tai Apple CarPlay:n. Tämä tekee työskentelystä turvallista ja miellyttävää– myös helppokäyttöisyyden ansiosta.

*(Audio 10 VitoOne)


Mercedes me connect -palvelut auttavat sinua suoriutumaan tehtävistä helpommin ja taloudellisemmin. Laajan palveluvalikoiman ansiosta varmistat, että sinä ja yrityksesi pysytte yhteydessä autoon aina ja kaikkialla.

 

Tukea mukavaa ajoa varten.

Vitoon on saatavilla laaja kattaus ajoavustinjärjestelmiä. Kuljettajaa tukevat järjestelmät toimivat hankalissa tilanteissa ajon aikana sekä avustaa pysäköidessä. Näiden avulla ajaminen on helppoa ja turvallista.

 

Hyvää viihdettä, aina ajan tasalla.

Pyynnöstä saatavat informaatio- ja kommunikaatiojärjestelmät ja niiden lukuisat liitännät takaavat parhaat mahdolliset yhteydet ja hyvän viihteen. Vakiovarusteena olevan Audio 30* ja lisävarusteena saatavan Audio 40 -multimediajärjestelmän käyttö kosketusnäytöllä on intuitiivista ja mukavaa.

*(Audio 10 Vito One)

 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot