Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz Vito Mixto - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz Vito Mixto

Mercedes-Benz Vito Mixto pakettiauto

Mercedes-Benz Vito Mixto: moniosaaja vaativiin tehtäviin.

Kuljettaa henkilöitä ja tavaraa.

Vie yritystäsi eteenpäin. Vito Mixto on tähtimerkin jokapaikanhöylä: sen kyytiin mahtuu jopa 6 henkilöä ja 4,1 m³ tavaraa. Kustannustehokkaat voimalinjat edistävät taloudellista menestystäsi kestävästi jokaisella kilometrillä. Kuten Mercedes-Benziltä sopii odottaakin, turvallisuus on varmistettu kehittyneimmillä ajoavustinjärjestelmillä. Uusinta tekniikkaa edustaa myös vakiovarusteena saatava kosketusnäytöllinen Audio 30* -järjestelmä sekä lisävarusteena saatava Audio 40 -navigaatiojärjestelmä. Mercedes PRO liitettävyysratkaisut ovat vakiona, joiden avulla saat Vitoosi digitaalisen maailman.

Mercedes-Benz Vito Mixto - tutustu hinnastoon.

 

Koe oma talousihmeesi.

Vito Mixton viidestä dieselmoottorivaihtoehdosta löydät varmasti taloudellisen ratkaisun tehtäviesi suorittamista varten. Mercedes-Benzille tyypillisen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden ansiosta Vito Mixtosi on käytettävissä, kun tarvitset sitä. Asiaa edistävät myös pitkät, jopa 40 000 km:n huoltovälit.

 

Saavuta määränpääsi. Esimerkillisen turvallisesti.

Vito Mixton esimerkillisistä turva- ja avustinjärjestelmistä voivat hyötyä kaikki: sinä, matkustajasi ja muut tienkäyttäjät. Vakiovarusteisiin kuuluvat sähköinen ajonvakautusohjelma ADAPTIVE ESPr, sivutuuliavustin ja vireystila-avustin ATTENTION ASSIST. Vakiovarusteisiin kuuluvan kuljettajan turvatyynyn lisäksi on saatavana lisävarusteena etumatkustajan turvatyyny, rintakehän ja lantion alueen sivuturvatyynyt ja ikkunaturvatyynyt etupuolelle. Lisävarusteena on saatavilla aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC sekä kaista- ja katveavustin.

 

Pysy verkottuneena myös tien päällä.

Vitolla saat digitaalisen maailman helposti mukaasi! Vakiovarusteena saatava audiojärjestelmä Audio 30 *  sisältää Bluetooth handsfree- sekä musiikin suoratoisto-ominaisuuden ja älypuhelimen integroinnin Android tai Apple CarPlay:n. Tämä tekee työskentelystä turvallista ja miellyttävää.

 

Hyvää viihdettä. Aina ajan tasalla.

Informaatio- ja kommunikaatiojärjestelmät ja niiden lukuisat rajapinnat takaavat parhaat mahdolliset yhteydet ja hyvää viihdettä. Vakiovarusteena olevan Audio 30 -multimediajärjestelmän käyttö kosketusnäytöllä on intuitiivista ja mukavaa.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

*(Audio 10 Vito One)