Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes me - Paras yhteys sinun Mercedes-autollesi - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes me - Paras yhteys sinun Mercedes-autollesi

Mercedes me - Paras yhteys sinun Mercedes-autollesi.

Räätälöidyt huollot ja palvelut sinulle ja autollesi.

Sinun yksilöllinen pääsysi Mercedes-Benz-maailmaan. Mercedes me -portaalissa kaikki pyörii sinun ympärilläsi. Tutustu räätälöityihin palveluihin ja sisältöihin, jotka verkottavat elämäsi autosi kanssa. Rekisteröitymisen jälkeen sinulla on pääsy yksilöllisiin ja juuri sinulle tärkeisiin aiheisiin – ja tietenkin myös autoosi. 

 

Sinun etusi yhdellä silmäyksellä:

  • Mercedes me connect -palveluiden käyttö
  • Auton hallinta ja autotietojen katsominen
  • Digitaalisen huoltoraportin katsominen
  • Yksilöllisen neuvonnan ja huollon kokeminen
  • Mercedes-Benz-maailman innovaatioiden löytäminen

 

Digitaalinen verkottuminen myös vanhemmille malleille.

Mercedes me -adapterpalveluita voidaan käyttää monissa Mercedes-Benz-malleissa, osittain alkaen vuosimallista 2002. Näin varustettuna voit ohjata autosi erilaisia toimintoja älypuhelimesi kautta.

Näin sinulla on autotietosi kuten polttonestemäärä, aina näkyvillä, löydät Mercedes-autosi paikantamisen ansiosta aina uudelleen, hyödyt meidän suorasta asiakaspalvelustamme ja saat samalla pääsyn palveluihin ja tietoihin Mercedes-Benz-maailmasta.

 

Teknologiat, jotka yhdistävät sinut Mercedes-autoosi.

Aina käden ulottuvilla ajoneuvossa. Remote Online -palveluiden avulla voit milloin tahansa hakea aivan helposti älypuhelimella kaikki auton tärkeimmät toiminnot esiin tai muuttaa asetuksia. Halusitpa sitten tarkastaa polttoaineen määrän, rengaspaineen tai jarrujen tilan, käynnistää auton maantieteellisen valvonnan tai säätää esi-ilmastointia – se on sinun hallittavissasi.

Henkilökohtaista arkipäivän ylellisyyttä. Mercedes me connect Concierge-palvelut on sinun ekstraluokan premium-palveluasi: henkilökohtaisena avustajanasi se auttaa sinua, vastaa kysymyksiisi, varaa konserttilippuja, suosittelee sinulle ravintoloita ja vielä paljon muuta.

Tunnistaa ongelman, ennen kuin siitä tulee sinun ongelmasi. Innovatiivisella Car-to-X-kommunikaatio-toiminnolla pystyt välttämään haittaavat tilanteet. Radio- ja tunnistintekniikka käyttää tietoja muilta autoilta ja varoittaa sinua ajoissa ruuhkista, onnettomuuksista tai muista vaaroista lähiympäristössäsi.

Navigointia reaaliaikatiedoilla. Ruuhka-aikana kotiin tullessasi tai matkoilla – Live Traffic Informaatio auttaa sinua pääsemään päämäärääsi parasta reittiä. Liikennetietoja vastaanotetaan reaaliaikaisina ja siten optimoidaan dynaaminen reittiohjaus. Tarkkojen ja aina ajankohtaisten tietojen ansiosta ruuhkista, Stop-and-Go-liikenteestä ja keskimääräisistä nopeuksista pääteillä Live Traffic Informaatio huolehtii lyhimmistä ajoajoista.

 

REKISTERÖIDY MERCEDES ME -PORTAALIIN

 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot