Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Renault Symbioz E-Tech Full Hybrid

Renault Symbioz E-Tech Full Hybrid

Renault Symbioz E-Tech Full Hybrid

Auto elämää varten

Renault Symbioz on täydellinen kokonaisuus, jossa pääsee oikeuksiinsa katumaasturin parhaat ominaisuudet. Sisä- ja tavaratilan suhdetta voi helposti muunnella kulloisenkin käytön ja tarpeen mukaan. Kehittynyt teknologia ja ajomukavuus kulkevat sulassa sopusoinnussa. Pääset nauttimaan Renaultin sähköisesti himmennettävästä solarbay® -panoraamalasikatosta ja openR link -multimediajärjestelmästä sisäänrakennetulla Googlella*.

Matkustamoon on panostettu, mikä näkyy varusteissa, joita on yleensä saatavilla vain ylemmän hintaluokan autoihin. Kokonaisuuden täydentää valtava tavaratila. Optimaaliset korin mitat puolestaan helpottavat auton käyttöä kaupungissa ja pysäköintialueilla. Tämä auto on suunniteltu elämää varten. Tulossa Suomeen alustavan arvion mukaan syksyllä 2024.
 

  • Jopa 1000 km* toimintamatka (WLTP), E-Tech full hybrid
  • Jopa 29* aktiivista turvallisuustoimintoa
  • Jopa 16 cm verran liukusäädettävä takapenkki
  • 145 hv E-Tech full hybrid -voimalinja
  • 10,4 tuuman multimedianäyttö
  • Jopa 624 l tavaratilan tilavuus (VDA), E-Tech full hybrid
     

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.
 


 

Muotoilu ja omainaisuudet

Renault Symbioz ilmentää voimakasta persoonallisuutta ja sen ominasuudet soveltuvat elämän todellisiin tarpeisiin. Symbioz on muotoiltu linjakkaasti ja katumaasturityylinen ulkoasu viehättää silmää. Symbiozin käytännöllisistä ominaisuuksista hyvänä esimerkkinä voi nostaa tilavan tavaratilan ja kätevästi muunneltavan matkustamon.

Tyylikäs etusäleikkö, 19 tuuman vanteet, puolikkaan timantin muotoinen valokuviointi edessä ja esprit Alpine tunnukset tuovat lisämaustetta ulkoasuun. Esprit Alpine -varustelu nostattaakin muotoilun yksityiskohtia entisestään. Teknologinen kehitystyö on esimerkillistä, tästä esimerkkinä varustelutasosta riippuen saatavilla oleva sähköisesti himmennettävä solarbay® -panoraamalasikatto.
 

Innovatiivisten teknologioiden liitto

solarbay® panoraamalasikatto*

Säätele Renault Symbiozin valaistusolosuhteita ja mukavuuttasi uudella sähköisesti himmennettävällä solarbay®-panoraamakattoikkunalla. Voit valita haluamasi valaistustilan neljästä eri vaihtoehdosta. Kattoikkunan tiloja voi hallita painikkeen lisäksi myös ääniohjauksen avulla. Saat parhaimman mahdollisen visuaalisen mukavuuden ja lämpömukavuuden kaikissa olosuhteissa.

*versiosta riippuen
 openR link -multimediajärjestelmä sisäänrakennetulla Googlella*

Koe yksi parhaista verkkopalveluita hyödyntävistä käyttökokemuksista Symbiozin openR link -multimediajärjestelmän ja sen sisäänrakennetun Googlen* myötä. 10,4 tuumainen kosketusnäyttö on kätesi ulottuvilla ja My Renault -sovellus mukana matkallasi. Näytön grafiikka ja visuaalisen ilme on moderni ja kirkkaudeltaan huippuluokkaa.


Laaja sovellusvalikoima kätesi ulottuvilla

Hallinnoi suosikkisovelluksiasi Google-tilisi* avulla autossa, aivan kuten puhelimessasi. Nauti suosikkisovelluksistasi ja kuuntele esimerkiksi lempimusiikkiasi, podcasteja, äänikirjoja ja paljon muuta suoraan autostasi helposti ja vaivattomasti. Lisäksi auton OpenR link -multimedialaite tukee sekä Android Auto™*- että Apple CarPlay™ -älylaitteiden sisällön peilaamista.
 

Google Assistant*

Hyödynnä Googlen puhetunnistusta* ja hallitse asioita puheella pitäen huomiosi ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”*, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö* on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia, tällä hetkellä ei suomen kielen tukea).
 

Google Maps* ja reittivalinnat

OpenR link -multimediajärjestelmän ja Google Maps* navigoinnin ansiosta pääset nopeammin perille hyödyntäen reaaliaikaisia liikennetiedotteita ja automaattista uudelleenreititystä.
 

Hallinnoin autoasi My Renault -sovelluksella

Hallitse autoasi älypuhelimesi avulla. My Renault -sovellus on käytettävissäsi, kun Renaultistasi löytyy openR link tai Easy Link -multimediajärjestelmä sekä aktiiviset yhteyspalvelut. Onko autosi hukassa pysäköintialueella? Ei hätää. Lähetä My Renault sovelluksella puhelimellasi visuaalinen signaali autostasi ja löydät autosi tuota pikaa!
 

Automaattinen päivitys

Multimediajärjestelmä päivittyy automaattisesti ja saavutat viimeisimmät ominaisuudet helposti.


Harman Kardon -äänentoisto

Ainutlaatuinen Harman Kardon -äänentoistojärjestelmä on suunniteltu tarjoamaan musiikkielämyksiä jokaiselle autossa olijalle istuinpaikasta riippumatta. Äänityylin voi valita mieleiseksi valmiiksi säädetyistä esiasetuksista.


Moottorit ja ohjaus

Koe sähkövoiman monipuoliset hyödyt ilman tarvetta lataukselle: kaupunkiajosta jopa 80 % sähköllä ja polttoaineen kulutus vähenee jopa 40 %.

E-Tech full hybrid 145 hv

Toimintamatka (WLTP)
toimintamatka olosuhteista riippuen jopa 1000 km

E-Tech full hybrid moottorilla kaupunkiajosta jopa 80 % sähköllä, jolloin voit saavuttaa 40 % polttoaineen säästön käyttötottumuksia muuttamatta. Akku latautuu nopeuden laskiessa ja jarrutettaessa eli autoa ei ole tarvetta kytkeä sähköverkkoon akun lataamiseksi.
 


WLTP-toimintamatka: E-Tech full hybrid 145 täydellä tankilla
WLTP-toimintamatka: ajoaika, akun varaustila ja/tai kunto, kuljettajan ajotyyli ja ulkolämpötila vaikuttavat toimintamatkaan. Todelliset ajo-olosuhteet voivat poiketa testitulosten olosuhteista.
VDA standardien mukaisesti. riippuen voimalinjasta. Vastaava kapasiteetti 422, 536 ja 1 275 dm3 polttomoottoriversiossa ja 326, 440 ja 1 149 dm3 E-Tech full hybrid -versiossa. (ISO 3832). (VDA standardi pitää sisällään kokonaistavaratilan käyttäen standardikokoisia ja -muotoisia matkatavaroita (200 mm x 100 mm x 50 mm = 1 dm3).
Google, Google Play, Android Auto, Google Maps ja muut merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Google Assistant -puheohjaus ei tue suomenkieltä.
OpenR link: sovellusten määrissä ja saatavuuksissa maakohtaisia eroja. Osa sovelluksista ei ole toistaiseksi tuettuja Suomessa.
Ostettaessa uutta autoa, huomioon otettavaa: Saatavilla olevat palvelut riippuvat kyseisen auton navigaatio- ja multimediajärjestelemästä.
Google Play -sovellusten käyttämiseksi tarvitset dataliittymän. Voit jakaa puhelimen yhteyden auton kanssa. Voit tilata erillisen liittymän kumppanimme Orangen kanssa, jossa ensimmäiset 3 GB ovat ilmaisia (voimassa 6 kuukautta, käyttömaksu peritään käytön mukaan) (saatavuus voi vaihdella maasta riippuen).
Google, Google Play, Android Auto, Google Maps ja muut merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Google Assistant -puheohjaus ei tue suomenkieltä.
Sovellusten määrissä ja saatavuuksissa maakohtaisia eroja. Osa sovelluksista ei ole toistaiseksi tuettuja Suomessa.
Ostettaessa uutta autoa, huomioon otettavaa: Ominaisuudet vaihtelevat riippuen varustelutasosta. Saatavilla olevat palvelut riippuvat kyseisen auton navigaatio- ja multimediajärjestelemästä.
WLTP-toimintamatka: E-Tech full hybrid 145 täydellä tankilla WLTP-testisyklin mukaan.
WLTP-toimintamatka: ajoaika, akun varaustila ja/tai kunto, kuljettajan ajotyyli ja ulkolämpötila vaikuttavat toimintamatkaan. Todelliset ajo-olosuhteet voivat poiketa testitulosten olosuhteista. lähde: Renault internal/2023.
E-Tech full hybrid verrattuna mild hybrid -voimalinjaan (WLTP City protocol/lähde: UTAC ja IDIADA/ September 2022.)
 

 

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot