Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Tulossa: Renault ARKANA E-TECH hybrid - Ajankohtaista Wetterillä

Tulossa: Renault ARKANA E-TECH hybrid

Tulossa: Renault ARKANA E-TECH hybrid

Renault ARKANA E-TECH hybrid

Nyt ennakkotilattavissa!

Alk. 28 990 €

 

Upean ulkonäön lisäksi autossa on runsaasti tilaa ja kaikki voimalinjat ovat sähköistettyjä. Eurooppaan ja Suomeen Renault ARKANA E-TECH hybrid saapuu vuonna 2021, loppukesästä. Tähän saakka vain premium-merkit ovat valmistaneet tyylikkäitä, coupémaisia katumaastureita. Renault haluaa filosofiansa mukaisesti tarjota kauneutta ja uutta tekniikkaa kaikille autonostajille. Niinpä se tuo Renault ARKANAn myyntiin myös Euroopassa. Uusi ARKANA on Renaultin maailmanauto, joka räätälöidään sopivaksi kullekin markkina-alueelle. Uudessa ARKANAssa yhdistyvät katumaasturin jykevyys ja mainiot tilat coupé-mallien kauneuteen. Korin alaosa korostaa auton maasturimaisuutta ja suuri 186 mm maavara auttaa selviämään hankalammistakin paikoista. Uutuuden akseliväli on 2,72 metriä ja korilla on mittaa 4,57 metriä, mikä varmistaa hyvät tilat matkustajille ja heidän tavaroilleen.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistäämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Renaultin tyyliin ARKANAn ohjaamo on erittäin tyylikäs. Parhaissa varustetasoissa on 10-tuumainen digitaalimittaristo ja kookas 9,3-tuumainen kosketusnäyttö. Takamatkustajien mukavuuden takaa se, että jalkatila on yksi Arkanan kokoluokan suurimmista. Korin muodosta huolimatta tavaratila on kookas (513 litraa ja hybridissä 438 litraa). Varusteita ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä Arkanaan on tarjolla runsaasti. Samalla ARKANA on Renaultin kolmas mallisarja, joka on saatavissa urheilullisena R.S. Line -versiona.

 

Kaikki uuden ARKANAn voimalinjat ovat sähköistettyjä. Renault ARKANA on tulossa Suomeen Renault E-TECH Hybridinä, jossa on sama äskettäin esitelty voimalinja kuin Clio E-TECHissä. Siinä 1,6-litrainen bensiinimoottori ja kaksi sähkömoottoria kehittävät yhteensä 103 kW (140 hv) ja edistyksellinen älykäs automaattinen monitilavaihteisto valitsee taloudellisimman ajotilan kaikissa olosuhteissa.

 

 

Renault Arkana mallisto alk. 28 990 € (sis. toimituskulut). CO2 WLTP yhd. 112-133 g/100km. Kulutus WLTP yhd. 5,0-5,9 l/km.

Renault - Heti toimitukseen -uudet autot