Uusi Volvo XC90

Uusi Volvo XC90  Kehittynyt, kaunis, kestävä. Tämä on ylellisen katumaasturin evoluutio.

Uusi Volvo XC90

Uudenlaista ylellisyyttä

Sähköistetyt voimansiirrot, älykkäät yhteyspalvelut ja ainutlaatuinen skandinaavinen käsityö – tätä on uusi XC90. Se on ylellinen auto, jolla on tarkoitus.

 


 

Volvo XC90:n kohokohtia

Nauti tehosta vastuullisesti

XC90 tasapainottaa tehon ja kestävän kehityksen. Sähköistettyjen voimansiirtojen valikoima sisältää kevythybridejä sekä T8 Twin Engine -malleja, jotka voivat kulkea ilman päästöjä.

Ylellisyyttä jopa 7 henkilölle

XC90 on saatavilla neljän, viiden, kuuden tai seitsemän istuimen kera varustetasosta riippuen. Valitsitpa minkä version tahansa, jokainen matkustaja saa istua paikallaan ylellisesti.

Kaunista tilaa

XC90:n matkustamo tekee elämästä helpompaa. Se tarjoaa runsaasti tilaa matkustajille, minkä lisäksi takana on mukautumiskykyinen, jopa 1 868 litran tavaratila.

Hienostunutta muotoilua

Itsevarman elegantti skandinaavinen muotoilu antaa uudelle XC90-mallille hienostuneen voimakkaan ilmeen.

Varustetasojen vertailu

Kaikissa XC90-mallin varustetasoissa yhdistyvät dynaaminen urheilullinen muotoilu ja skandinaavinen käsityö. Vertaile eri tasoja ja päätä, mikä niistä sopii juuri sinulle.

Moottorit

Kehittyneet ja taloudelliset voimansiirrot, jotka yhdistävät reaktiivisen tehon vähäisiin päästöihin.

Mitat

Täältä löydät XC90-malliston jokaisen version mitat matkustajien jalkatilasta tavaratilan kokoon.

 

Muotoilu

Voimakas yleisilme

XC90 on ylellinen SUV-malli, jota on muokannut skandinaavinen hienostuneisuus. Se on rohkea mutta elegantti kokonaisuus, josta huokuu voimaa.

Valoa pimeyteen

T-muotoiset LED-ajovalot antavat XC90-mallille voimakkaan ilmeen päivin ja öin ja auttavat näkemään entistä paremmin pimeällä. Kehittynyt LED-tekniikka ei häikäise toisia tielläliikkujia, sillä se vaihtaa kaukovaloilta lähivaloille ja päinvastoin automaattisesti. Malliston huippuvalot säätelevät lisäksi kaukovalojen valokuviota, jotta ne voivat valaista entistä suuremman alueen.

Puhdasta, kestävää ylellisyyttä

Huolellisesti valitut materiaalit korostavat XC90-mallin aitoa ja kestävää ylellisyyttä. Koristusvaihtoehtoihin kuuluvat mm. kauniit Dark Driftwood- ja Black Walnut -viimeistelyt, joilla on luonnollinen ja nykyaikainen ulkoasu.

Olemme lisänneet valikoimaan myös räätälöidyn villakangasverhoilun, joka on 30-prosenttisesti villaa ja 70-prosenttisesti kierrätettyä polyesteria. Se on täyteläisen mukava vaihtoehto, jonka myötä voit uppoutua ylellisyyteen, joka on syntynyt käyttämällä kestävää ja vastuullista lähestymistapaa muotoiluun ja tuotantoon.

 

Helppoa navigointia

Sensus Navigation on täysin integroitu navigointijärjestelmä, joka auttaa sinua pääsemään perille mahdollisimman vaivattomasti. Sen hyödyllisiä ominaisuuksia on mm. Send to Car, jonka avulla voit lähettää määränpääsi autoon joko verkkoselaimesta tai Volvo On Call -sovelluksella. Sensus Navigation tarjoaa käyttöösi myös navigointiin liittyviä palveluita ja sovelluksia, joiden avulla löydät uusia elämyksiä ja paikkoja intuitiivisesti ja helppotajuisesti.

 

Volvo on call - Kaikki yhdessä sovelluksessa

Volvo On Call* -sovellus yhdistää puhelimen, tablet-laitteen tai älykellon XC90-autoon ja tekee autostasi entistä hyödyllisemmän osan elämääsi. Se tarjoaa monia käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten pysäköintipaikan etsiminen, ravintolan pöydän varaaminen, matkustamon lämmittäminen tai viilentäminen, ovien lukitseminen ja lukituksen avaaminen sekä auton sijainnin tarkistaminen. Kun synkronoit kalenterisi Volvo On Callin kanssa, voit vastaanottaa muistutuksia tapaamisista ja saada niiden sijainnit valmiiksi auton navigointijärjestelmään. Volvo On Calliin lisätään uusia palveluita säännöllisesti, ja saat uusimmat innovaatiomme käyttöösi yhdellä sormen pyyhkäisyllä.

*Ei vielä saatavilla kaikilla markkinoilla.

 

Aja omalla tavallasi

XC90 tarjoaa valikoiman eri ajotiloja, jotka muokkaavat ajokokemusta maantien ja mielialasi mukaan. Voit valita useasta asetuksesta, jotka muuttavat moottorin, automaattivaihteiston, ohjauksen, jarrujen, ajonvakautusjärjestelmän ja moottorin Start/Stop-järjestelmän ominaisuuksia. Comfort-tila korostaa mukavuutta, Dynamic terävöittää auton reaktioita, Eco parantaa taloudellisuutta ja Off-road auttaa sinua selviytymään vaikeista olosuhteista. Viides Individual-tila antaa sinun yhdistellä eri ominaisuuksia ja luoda oman tilasi.

 

Tulevaisuus on sähköinen

XC90-mallin kevythybridivoimansiirto on askel eteenpäin kohti taloudellisempaa ja kestävämpää liikkumista. Tämä innovaatio kerää jarrutuksista syntyvää energiaa ja vapauttaa sen kiihdytyksissä. Se käyttää 48 voltin lisäakkua ja integroitua käynnistysgeneraattoria, jotka tukevat auton moottorin toimintaa. Tekniikka tarjoaa vahvan ja sulavan kiihtyvyyden ja vähentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä.

 

Puhdasta tehoa: T8 Twin Engine

Malliston kärkinimi T8 Twin Engine käyttää tehokasta plug-in-hybridivoimansiirtoa, joka yhdistää vaivattoman suorituskyvyn eri ajotiloihin. Vain sähkövoimaa käyttävä Pure-tila tarjoaa nollapäästöjä ja lähes äänetöntä matkantekoa. Toimintasäde on riittävän pitkä useimpien kuljettajien päivittäisiin työmatkoihin. Kuten kaikki uudet Volvo -autot, XC90 on suunniteltu alusta asti käyttämään Twin Engine -tekniikkaa, joten mukautumiskyvystä, tyylistä tai käytettävyydestä ei ole tarvinnut tinkiä.

 

Huolenpitoa

City Safety auttaa suojelemaan auton sisä- ja ulkopuolella olevia ihmisiä päivin ja öin. Tämä jokaisessa XC90-versiossa vakiona oleva innovaatio tunnistaa edessä olevat potentiaaliset vaaratekijät, kuten toiset ajoneuvot, pyöräilijät, jalankulkijat ja suuret eläimet. Se varoittaa sinua, jos törmäysvaara on välitön, ja jos et reagoi tilanteeseen ajoissa, jarruttaa automaattisesti yhteentörmäyksen välttämiseksi tai sen seurausten lieventämiseksi. Tekniikka sisältää myös ohjaustuen, joka auttaa sinua ohjaamaan pois vaaratilanteesta mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti.

 

VARAA KOEAJO

 

Volvo - Heti toimitukseen - uudet autot