Etusivu Wetteri Huoleton Tutustu Wetteri Huolettomaan

WETTERI HUOLETON

Wetteri Huoleton tuo uudella tavalla kaikki autoilun kustannukset yhteen kuukausierään, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia erikseen esimerkiksi huolto- tai vakuutuskustannuksista. Sopimus sisältää auton rahoituksen sekä palvelutason mukaiset autoilua helpottavat palvelut.

Sopimuksen päättyessä takaamme sinulle ennalta sovitun takaisinostohinnan, jolloin et kanna riskiä ajoneuvon arvosta. Wetterin valtuutettu merkkihuolto takaa parhaan huolenpidon ja turvalliset kilometrit ilman yllätyksiä - teknisiä tai taloudellisia.

 

Wetteri Huoleton palvelupaketti sisältää
Liikenne- ja kaskovakuutus halutessasi  
Ennalta sovittu takaisinostohinta  
Määräaikaishuollot ja korjaukset  
Rengashotelli ja kausivaihdot  
Sijaisauto huollon ajaksi  
Sisä- ja ulkopesu huollon yhteydessä  
Jopa ilman käsirahaa  
Kiinteä kuukausihinta  
Vaihtoautolla tai ilman   

 

Valitse omasi Wetterin laajasta merkkivalikoimasta

Wetteri Huoleton palvelupaketti on saatavissa kaikkiin edustamiimme merkkeihin. Kattavasta valikoimastamme löytyy vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin oli sitten kyseessä työsuhdeauto tai yksityiskäyttöön pieni näppärä cityauto. 

Asiantunteva myyntihenkilökuntamme auttaa Sinua kaikissa autoiluusi liittyvissä asioissa ja räätälöimme kanssasi juuri Sinulle sopivan kokonaisuuden.

 

Oikotie uuden auton ostoa suunnittelevalle.

Wetteri Huoleton. Uusi auto, joka pysyy uuden veroisena koko sopimuskauden ajan ja kaikki autoilun kustannukset ovat tiedossasi etukäteen.

 

Jopa ilman käsirahaa 

Wetteri huoleton sopimuksella saat uuden auton halutessasi ilman käsirahaa. 

 

Ostamme autosi

Voimme myös ostaa autosi ja maksaa ostohinnan tilillesi, ostohinnasta voit osan käyttää käsirahaksi Wetteri Huoleton sopimukseen tai vapauttaa nykyisen autosi pääoman kokonaisuudessaan muihin sinulle tärkeisiin hankintoihin.

 

Kiinteä kuukausihinta

Wetteri Huoleton tuo uudella tavalla kaikki autoilun kustannukset yhteen kuukausierään. Valitse sopimuksen pituus 24kk tai 36 kk. Halutessasi voit myös paketoida esim. vakuutukset samaan kuukausierään. 

 

Ennalta sovittu takaisinostohinta

Wetteri Huoleton on rahoitussopimus, jossa autosi ennalta sovittu takaisinostohinta on lyöty etukäteen lukkoon. Ennalta sovittu takaisinostohinta näkyy sopimuksella viimeisenä suurempana eränä. Uuteen autoon vaihtaessasi, maksamme viimeisen erän ja näin jatkat matkaasi taas uudella autolla.

 

KATSO LISÄÄ HUOLETON MALLISTOSTAMME