Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Uusi BMW iX M60 - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi BMW iX M60

BMW iX M60

Uusi BMW iX M60

Sähköisen ajodynaamiikan upein taso.

Kiihtyvyys 0-100 km/h 3.8 sek - toimintasäde jopa 566 km*

 

BMW iX M60 yhdistää BMW i:n ja BMW M:n innovaatiovoimat. Tutustu ensimmäiseen täyssähköiseen Sports Activity Vehicle (SAV) Performance-segmentin BMW M -autoon:

 • Täyssähköinen voimansiirtojärjestelmä, kaksi BMW M eDrive -moottoria, sähköinen BMW xDrive-neliveto, 455 kW/619 hv** ja 1100 Nm*** vääntömomentti.
 • Adrenaliinia huokuvaa ajamisen iloa, ei lainkaan paikallisia hiilidioksinipäästöjä ja jopa 566* kilometrin toimintasäde (WLTP).
 • Selkeä muotokieli, avara sisätila ja huippumoderni yleisilme.
 • Uraauurtava tekniikka ja epätavallisen kattavat perusvarusteet.

 

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 


 

EDISTYKSELLINEN MUOTOILU.

BMW iX M60:n ulkoasu on vaikuttava ja siitä huokuu M-autolle tyypillinen urheilullisuus. Futuristiset sisätilat ottavat kuljettajan ja matkustajat vastaan luksusluokan urheilullisuudella.

 • Omaleimainen keula, suuri älypaneeli, kapeat kaksoisvalot ja kolmiosainen etupuskurin kuori.
 • Dynaaminen vaikutelma lisävarusteena saatavien Titan Bronze 22’’ M-aerodynamiikkavanteiden ja lisävarusteena saatavan BMW Individual Exterieur Line Titanium Bronze -yksityiskohtien ansiosta.
 • Huippumodernissa sisätilassa virtaviivainen kojelauta, BMW Curved Display ja tyylikkäät sisätilan varusteet.

BMW iX M60 - SHY TECH -KONSEPTI.

Shy Tech -konsepti asettaa auton matkustajat etusijalle ja sitoo modernit teknologiat tyylikäästi muotoiluun:

 • Näkymätön äly on koettavissa monissa yksityiskohdissa auton ulkopuolella ja sisätilassa.
 • BMW -jäähdyttimen säleikkö älypintana, jossa piilee kameratekniikkaa, tutkatoimintoja, huippumodernia anturitekniikkaa ja lämmityselementtejä.
 • Äänentoistojärjestelmän kaiuttimet on asennettu näkymättömiin sisätilaan, painikkeet ja käyttöelementit minimoitu johdonmukaisesti.

LAUNCH CONTROL START.

Launch Control Start kiihdyttää BMW iX M60:n 3,8* sekunnissa nollasta sataan: Adrenaliinin täyteinen ajoelämys, jota BMW M IconicSounds Electricin sisätilan tunteita herättävä äänimaailma tehostaa entisestään.

 


 

BMW iX M60 ohjaamo

BMW iX M60: OHJAAMO JA TEKNOLOGIA.

Koe innovatiivista teknologiaa huippumodernissa ympäristössä: BMW iX M60 ja uusi BMW iDrive 8 -käyttöjärjestelmä tarjoaa digitaalisia palveluja, älykkäitä avustinjärjestelmiä ja 5G-verkkoyhteyden vakiovarusteena.

BMW iX M60: 100 KILOMETRIN TOIMINTAMATKAN LATAUSAJAT.

BMW iX M60 -autollasi ja BMW Charging -palveluiden avulla hyödyt vakuuttavasta lataustehosta ja lukuisista räätälöidyistä tarjouksista koskien lataamista kotona, matkoilla ja työpaikalla.

 • Lataus jopa 150 km toimintasäteelle vain 10 minuutissa.*
 • Jopa 80 % maksimitoimintasäteestä alle 35 minuutissa julkisilla IONITY-suurteholatausasemilla.*

Arvot perustuvat lähtötilaan 10 %.

 
Laskennassa on otettu huomioon kulutus ja latausteho. Arvot perustuvat akun 29-33 celsiusasteen käynnistyslämpötilaan ja ympäristön lämpötilaan sertifiointiarvoin, eikä niissä ole otettu huomioon ylimääräisiä kulutuslaitteita, kuten istuinlämmitystä, näyttöjä tai ilmastointilaitetta. Yksilöllinen kulutus voi poiketa (riippuen esim. ajoprofiilista, lämpötilasta, ympäristöolosuhteista) sekä yksilöllisesti saavutettavasta lataustehosta (riippuen esim. akun varaustilasta ja ajoneuvon ilmastoinnista). Kulutuksen pohjana on WLTP Best Case. Lataustehon pohjana on suurin mahdollinen latausteho (riippuen lataustavasta ja ajoneuvosta).

 


 

BMW iX M60 lataus

JULKINEN LATAAMINEN BMW CHARGINGILLA: 12 KUUKAUTTA ILMAN PERUSMAKSUA.

Toimituksen sisältöön kuuluva BMW Charging Card* on avaimesi julkisten latauspisteiden alueet ylittävään ja jatkuvasti kasvavaan BMW Charging -verkostoon:

 • Lataa Active-hinnoittelulla Euroopan laajuisesti erityisen houkuttelevin ehdoin ja ensimmäiset 12 kuukautta ilman perusmaksua.
 • Käytä IONITY Plus -pakettia maksutta vuoden ajan – jnauti erittäin nopeasta lataamisesta IONITY High Power Charging -asemilla.

(Markkinakohtainen tarjous voimassa BMW-toimipisteiden ja -jälleenmyyjien uusien autojen ostajille Euroopassa BMW Charging -verkostossa)

 

KOKONAISVALTAINEN KESTÄVYYS BMW iX M60:SSÄ.

BMW iX M60:n pohjana on kattava kestävän kehityksen konsepti:

 • Koko auton elinkaaren kasvihuonekaasupäästöjen vertailussa se on 45% ympäristöystävällisempi kuin vastaava dieselmoottorilla varustettu SAV.
 • Tämä on saavutettu hyödyntämällä yksinomaan uusiutuvaa energiaa tuotannossa sekä käyttämällä auton sisätilassa luonnon- ja kierrätysmateriaaleja – kuten täysin Econyl-kuidusta valmistettuja lattiamattoja.

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot