Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Uusi BMW X2 Plug-In Hybrid -  Sähköistävää ajamisen iloa. 

Uusi BMW X2 Plug-In Hybrid

BMW X2 xDrive25e täyttää huippumodernin Plug-in Hybrid -käyttövoimansa ansiosta korkeimmatkin ajodynamiikka- ja tehokkuusvaatimukset.

Uusi BMW X2 Plug-In Hybrid 

Sähköistävää ajamisen iloa. 

Urheilullinen ja tyylipuhdas SUV, joka on varustettu uusimman sukupolven akkutekniikalla ja jolla voi ajaa pelkällä sähköllä jopa 53 kilometriä. Voimakkaan moottorin ja BMW TwinPower Turbo -teknologian siivittämänä auto kiihtyy vatsanpohjaa kutkuttavalla tavalla nollasta sataan 6,8 sekunnissa.

 

Katso BMW X2 hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 

VARAA KOEAJO

 


 

Monta syytä valita Plug-In Hybridi

  • Ympäristöystävällisempi kuin perinteiset autot.
  • Vie sinut minne haluat, niin arkena kuin vapaalla.
  • Vähäpäästöisempi kuin perinteiset autot.
  • Vähäisempi huoltotarve kuin perinteisissä autoissa.

 

Hybridiin mukautettu mittaristo

Hybridiin mukautettu mittaristo näyttää jatkuvasti kaikki tärkeät tiedot innovatiivisesta Plug-In Hybrid -käyttöjärjestelmästä. Näet esimerkiksi sähkömoottorin tehonäytön, akun varaustilan ja jäljellä olevan toimintamatkan pelkkää sähkömoottoria tai molempian moottoreita käytettäessä.

 

BMW X2:n ulkopuolen ja sisätilan upeat designvarusteet.

Radikaalia muotoilua kauneimmillaan: BMW X2:n dynaamiset muotoilulinjat sekä atleettinen hartialinja ja loivasti laskeva kattolinja luovat coupémaisen luonteen, joka näyttää erityisen upealta metallivärissä Galvanic Gold.

 

BMW X2:n ajodynamiikka  

BMW X2:n voimansiirto- ja alustakomponentit.

Voimakkaat moottorit. Suora ohjaus. Lisävarusteena saatava M Sport -alusta. Äärimmäisen tarkka käsittely, joka asettaa mittapuut tässä luokassa. Temperamenttista dynamiikkaa ja ketterää spurttia – lyhyet ja pitkät matkat, kaupunkiajo ja mutkikkaat maantiet. Kaikki tämä on vielä parempaa lisävarusteena saatavalla BMW xDrive -nelivedolla. Se antaa BMW X2:lle upean pidon ja suuntavakauden, joka pitää ajoneuvon myös tiukoissa kurveissa aivan kuin raiteilla. Sydämentykytys kuuluu samaan hintaan – kaikille, jotka ovat siihen valmiita.

 

4-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori.

Uuden moottorisukupolven nelisylinterinen 2,0-litrainen BMW TwinPower Turbo bensiinimoottori takaa ajamisen upean nautinnon. Moottori ihastuttaa temperamenttisella teholuonteella ja spontaanilla reagointiherkkyydellä jo pienillä kierrosluvuilla sekä erinomaisella taloudellisuudella ja pienillä pakokaasupäästöillä.

 

Nelisylinterinen BMW TwinPower Turbo -dieselmoottori.

Uuden sukupolven 2,0-litraiset nelisylinteriset BMW TwinPower Turbo -dieselmoottorit ovat teholuonteeltaan temperamenttisia ja kaasupolkimeen jo pienillä kierroksilla spontaanisti reagoivia. Pakokaasuahtimen muuttuvan turbiinigeometrian eli säätyvien johdinsiipien ja Common Rail -suoraruiskutuksen ansiosta nämä moottorit ovat sekä taloudellisia että vähäpäästöisiä.

 

BMW xDrive.

Älykäs BMW-nelivetojärjestelmä xDrive jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, suuntavakautta ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa. Auton käsiteltävyyden tarkkuutta lisää elektronisesti ohjattu voiman jakautuminen kaarreajon ali- ja yliohjautumistilanteissa.

 

Sport -kaksoiskytkinvaihteisto.

7-vaihteinen Steptronic Sport -kaksoiskytkinvaihteisto kytkee vaihteet urheilullisen nopeasti. Automaattisten vaihtamisten lisäksi vaihteet voi kytkeä myös manuaalisesti joko valitsinvivulla tai ohjauspyörän vaihdekatkaisimilla – rauhallisesti lipuen tai sporttisen dynaamisesti ajettaessa. 

 

Adaptiivinen alusta.

Kymmenen millimetriä matalampi adaptiivinen alusta parantaa auton mukavuutta ja ajodynamiikkaa sopeuttamalla iskunvaimennuksen luonteen kulloiseenkin ajotilanteeseen. Kuljettaja voi ajodynamiikkakatkaisimella valita asetukseksi joko mukavuuspainotteisen asetuksen COMFORT tai urheilullisen asetuksen SPORT.

 


 

BMW X2:n Kulejttajan avustinjärjestelmät 

BMW X2 M35i:n digitaaliset palvelut ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

BMW X2:ssa pääset nauttimaan täydellisestä älypuhelimen ja ajoneuvon välisestä yhteydestä BMW Connected App -sovelluksen BMW Connected+ -palveluiden ansiosta. Voit suunnitella ajanvarauksia tai reittejä ja lähettää ne navigointijärjestelmään, jakaa nykyisen sijaintisi reaaliajassa tai katsoa älypuhelimeltasi, miten kävelet loppumatkan jalkaisin perille päästyäsi. Tutustu sovellukseen, joka helpottaa elämääsi – BMW Connectedin avulla kaikki on mahdollista.

 

BMW X2 xDrive25e.

BMW X2 xDrive25e täyttää huippumodernin Plug-in Hybrid -käyttövoimansa ansiosta korkeimmatkin ajodynamiikka- ja tehokkuusvaatimukset. eDrive-sähkömoottorin ja kolmisylinterisen bensiinimoottorin yhdistelmä tarjoaa innostavaa ajettavuutta ja BMW:lle ominaista ajamisen iloa. Pelkällä sähköllä ajettaessa autolla voi ajaa jopa ilman paikallisia päästöjä.

 

 
 


Katso video: The X2


 

 

TUTUSTU BMW -MALLISTOOMME

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot