Ford Transit Van

Ford Transit

Ford Transit Van

Yksi Transit pakettiauto - monta vaihtoehtoa.

Entistäkin älykkäämpi uusien yhdistettyjen teknologioiden ansiosta. Tehokkaammat ja taloudellisemmat moottorit. Älykäs AWD-neliveto tarjoaa monikäyttöisempää suorituskykyä. Ford Transit -pakettiauto on erittäin monikäyttöinen ja monipuolisesti muunneltavissa. Kolme koripituutta, eri kokonaispaino- ja moottori/vaihteisto-vaihtoehdot varmistavat, että jokaiseen kuljetustarpeeseen löytyy oikea malli. Nyt saatavilla myös 5-tonninen versio kevytkuorma-autona*. Kyseessä on kaikkien aikojen vahvin ja luotettavin Ford Transit.

 

Katso Ford Transit hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Ford Transit

Monipuolinen kuormatila

Ford Transitissa on erinomaiset kuormatilat niin kuorman pituuden, leveyden (pyöränholvista toiseen) kuin käytettävissä olevan sisätilojen korkeudenkin osalta. Enimmillään jopa 15,1 kuutiometrin kuormatilaan mahtuu yli 3 metriä pitkiä tavaroita.

Parempi näkyvyys

Kuormatilan hyvä valaistus tekee lastaamisesta helpompaa. Takana katonrajassa oleva LED-valo, jonka ansiosta työt sujuvat myös hämärään aikaan. Kuormatilassa on vakiona valot, Valinnaisvarusteena on saatavilla myös erittäin kirkkaat kuormatilan LED-valot.

Ford Sync 3

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää. Navigointia voidaan käyttää puhekomennoilla tai 8" kosketusvärinäytön nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live Trafficin avulla puolestaan vältetään ruuhkat. Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista sanomalla esim. ”Minulla on nälkä”.

Vaivatonta pysäköintiä ja helpompaa peruuttamista

Uuden Transitin aktiivinen pysäköintiavustin tekee pysäköinnistä entistä helpompaa. Järjestelmä tunnistaa oikeankokoisen pysäköintiruudun ja ohjaa auton automaattisesti ruutuun ja siitä pois. Sinun tarvitsee vain käyttää polkimia ja vaihteita. Keskikonsoliin integroitu näyttö näyttää kohteet, jotka voisivat muuten jäädä huomaamatta, ja lisäksi se näyttää virtuaaliset apuviivat, joiden avulla peruuttaminen pienimpiinkin tiloihin onnistuu huolettomammin. Kamera aktivoituu automaattisesti, kun valitset peruutusvaihteen.

Edistyksellistä uutta moottoriteknologiaa

Transit on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Uuden 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottorin suurin tehovaihtoehto on 185 hv / 415 Nm. Transitista on saatavilla myös kevythybridimallit (mHEV), joiden polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat alhaiset. Uuteen Transitiin on saatavissa myös tehtaalla asennettavia erikoisvalinnaisvarusteita.

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Uuteen Transitiin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemi.

 


 

Ford Transit linja-auto

Tutustu Ford Transit linja-autoon

Transit Minibus on ykkösvalinta henkilökuljetuksiin. Olitpa sitten kuskaamassa kollegoitasi konferenssiin tai koulun urheilujoukkuetta kauden tärkeimpään otteluun, Transit Minibus vie kaikki perille mukavasti ja tyylikkäästi.

Ajoneuvo on saatavilla neljässä eri pituus- ja korkeuskokoonpanossa. Pitkään L4-korimalliin mahtuu kuljettajan lisäksi jopa 17 matkustajaa sekä reilusti matkatavaraa.Leveälle avautuva sähkökäyttöinen sivuovi helpottaa matkustajien kulkua. Sähkötoiminen sivuastinlauta tulee esiin automaattisesti oven avautuessa.

Minibussi sisältää useita matkustusmukavuutta parantavia lisäominaisuuksia, kuten useita pistorasioita ja oman Wi-Fi-yhteyspisteen.

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot