Etusivu Uudet autot Ford - Uudet autot Huippusuositut Ford hyötyajoneuvot Wetteriltä!

Huippusuositut Ford hyötyajoneuvot Wetteriltä!

Ford hyötyajoneuvot

Huippusuositut Ford hyötyajoneuvot Wetteriltä!

Luja ja luotettava ratkaisu jokaiselle kuljetusten ammattilaiselle. Tarpeeseen kuin tarpeeseen - myös sähköisenä. Legendaarinen kuljetuskyky yhdistyy monikäyttöisyyteen ja muunneltavuuteen Ford hyötyajoneuvoissa. Kaikki mitä tarvitset ja enemmän: Ford Transit Custom, Ford Transit ja Ford Ranger. Tutustu malleihin lisää alta!

 

Varastossamme on saatavilla hyötyajoneuvoja nopeaan toimitukseen - kysy ajankohtainen tilanne Ford-myynnistämme!

Kysy myös edullisia rahoitus- ja leasingratkaisuja!

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Ford myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Transit Custom

Ford Transit Custom Van

Ford Transit Custom on nyt saatavilla ensimmäisen kerran myös täysin uutena AWD-nelivetona automaattivaihteistolla. Hyväksi havaittu, testattu ja kestävä Transit Custom Van -pakettiauto on monipuolinen kuljetusten ammattilainen. Edessä on kaksi tai kolme istuinpaikkaa, ja tavaratilan erottaa täyskorkea ja -leveä väliseinä. Varustettu yhdellä tai kahdella liukuovella, ja saranoiduilla takaovilla tai takaluukulla sekä kaikilla luotettavilla ominaisuuksilla ja kestävyydellä, joita odotat Transit Customiltasi. 

Valitse voimansiirto sähkökäyttöisten tai edistyneiden dieselkäyttöisten voimansiirtojen valikoimasta.

Euroopan myydyin pakettiauto on nyt entistäkin parempi.

 • Ford-takuu 5 vuotta / 150 000 km 
 • Ford - Suomen ostetuin pakettiautomerkki
 • Suurin kuormatilan määrä 5,8-9,0 m3
 • Suurin kantavuus 1,327 kg
 • Suurin kuormapituus 3 002 mm

Katso lisää mallista: Ford Transit Custom

Katso hinnasto:  Ford Transit Custom hinnasto

 


 

Ford Transit

Ford Transit Van

Kuljetusten ammattilainen. Entistäkin älykkäämpi uusien yhdistettyjen teknologioiden ansiosta. Tehokkaammat ja taloudellisemmat moottorit. Älykäs AWD-neliveto tarjoaa monikäyttöisempää suorituskykyä. Ford Transit -pakettiauto on erittäin monikäyttöinen ja monipuolisesti muunneltavissa.

Kolme koripituutta, kaksi eri auton korkeutta, eri kokonaispaino- ja moottori/vaihteisto-vaihtoehdot varmistavat, että jokaiseen kuljetustarpeeseen löytyy oikea malli. Nyt saatavilla myös 5-tonninen versio kevytkuorma-autona. Kyseessä on kaikkien aikojen vahvin ja luotettavin Ford Transit Van. 

Ford Transit Vanissa on erinomaiset kuormatilat niin kuorman pituuden, leveyden (pyöränholvista toiseen) kuin käytettävissä olevan sisätilojen korkeudenkin osalta. 

 • Suurin kuormatilan määrä 15,1m3
 • Kokonaiskantavuus enintään 2250kg
 • Suurin kuormapituus 4256mm

Katso lisää mallista: Ford Transit Van

Tutustu myös täyssähköiseen Ford E-Transitiin: Ford E-Transit Van

Katso hinnasto: Ford Transit Van hinnasto

 


 

Ford Ranger

Ford Ranger - Suorituskyky vakiovarusteena

Ranger menee minne haluat... ja tekee mitä tahdot. Valittavissa on useita erilaisia moottori- ja vaihteistoyhdistelmiä, edistyksellinen Terrain Management System -ajotilajärjestelmä, sekä runsaasti kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten älykäs aktiivinen vakionopeudensäädin, kaistanpitoavustin ja kaistavahti sekä aktiivinen pysäköintiavustin.

Euroopan suosituin lava-auto - vuodesta toiseen. Etsitkö ominaisuuksia, jotka tekevät työskentelystä entistäkin helpompaa? Miten olisi työpenkkinä toimiva takalaita, sähkötyökaluillesi 240 volttia ja 400 wattia virtaa tuottava invertteri, kätevät uudet säilytysratkaisut, takapuskurin askelma, vyöhykevalaistus tai ihan vain suurempi kuormalava? Tätä kaikkea on Ranger.

 • Suurin vetopaino 3500kg
 • Suurin kokonaispaino 3190 kg
 • Suurin kantavuus 1200kg

Katso lisää mallista: Ford Ranger

Katso hinnasto: Ford Ranger hinnasto

Ford - Heti toimitukseen - uudet autot