Hyundai sähköautot

Hyundai sähköautot

Hyundai sähköautot

Täyssähköautossa on nimensä mukaisesti vain sähkömoottori. Moottori saa virran korkeajänniteakusta, jota ladataan ulkoisesta virtalähteestä. Hybridin tavoin myös täyssähköauton akusto latautuu ajon aikana, kun jarrutusenergiaa otetaan talteen. Pääosa virrasta ladataan kuitenkin käyttämällä sähköauton lataamiseen tarkoitettua latausasemaa, tai tilapäiskäyttöön tarkoitetulla laturilla tavallisesta sukopistorasiasta. Julkisia latausasemia on kaupunkialueilla melko tiheästi. Latausverkosto on kasvanut viime vuosina merkittävästi, ja jatkaa edelleen kasvuaan. Täyssähköautoa voi ladata myös pikalatausasemilla, joita on kaupunkialueiden lisäksi isojen väylien varrella. 

Hyundain täyssähköautoja ovat KONA Electric ja täysin uusi IONIQ 5.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistäämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO

 


 

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

  • Yhdistetty toimintamatka 481 km (takaveto) / 460 km (neliveto) WLTP-mittaustavan mukaan
  • 100 km on mahdollista ladata 5 minuutissa ja 80 prosenttiin 18 minuutissa

Henkeäsalpaavan edistyksellinen IONIQ 5 uudelleenmäärittää sähköauton käsitteen. Futuristisella autosuunnittelulla, hämmästyttävällä älyteknologialla, nopealla latauksella ja virtaviivaisella tyylillä varustettu IONIQ 5 on luotu kuljettamaan sinut pidemmälle.

IONIQ 5 on sähkökäyttöinen SUV, jonka henkeäsalpaava muotoilu, erinomainen ajodynamiikka ja supernopeasti latautuva 800 voltin akkujärjestelmä ovat uraauurtavia. Kokonaisuus on rakennettu perusrakenteelle, joka on sähköautoaikakauden tekninen virstanpylväs.

 

HYUNDAI IONIQ 5

 


 

Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric

  • Toimintamatka kaupungissa jopa 660 km 

Uusi KONA Electric on saanut uuden tyylikkään muotoilun, toivotun Bluelink® -älypuhelinsovelluksen ja kattavan listan uusia turvallisuusvarusteita. Yhdellä latauksella pääset kaupunkiajossa jopa 660 kilometriä. Iloksemme voimme nyt tarjota myös lyhyen toimitusajan, sillä kaikki uudet Kona Electric -mallimme valmistetaan nyt Tšekin tehtaallamme Euroopassa.

Suosittua täyssähköautoa on tuotettu jo yli 100 000 kappaletta. KONA Electric on monipuolinen sähköauto, siinä yhdistyvät pitkä toimintamatka sekä SUV-mallin monikäyttöiset sisätilat ja uusi näyttävä muotoilu. KONA Electric on saatavana 39 kWh (136 hv) ja 64 kWh (204 hv) akustolla.

 

HYUNDAI KONA ELECTRIC

 


 

Mitä iloa tai hyötyä sähköautosta on?

Sähköauto on taloudellinen ajaa – sähkö on bensiiniin ja dieseliin verrattuna erittäin edullista. Sähköauto reagoi kaasupolkimen liikkeisiin viiveettömästi riippumatta siitä, onko poljin matkalla alas vai ylös – auto kiihtyy nopeasti ja tasaisesti, ja vauhdin hidastaminen onnistuu usein vain nostamalla kaasujalkaa. Taloudellisuuteen voi itse vaikuttaa esimerkiksi ajotilan tai energian talteenoton voimakkuuden valinnalla.

Täyssähköauton CO2-päästöarvo on 0 g/km. Se tarkoittaa käytännössä sitä, ettei ajonaikaisia hiilidioksidipäästöjä synny. Sähköautosta ei tule lainkaan pakokaasua. Tästä on hyötyä erityisesti kaupunkialueilla, joissa on paljon liikennettä ja jalankulkijoita samoilla kaduilla korkeiden talojen väleissä.

 

VARAA KOEAJO

 

Hyundai sähköautot

Hyundai mallistosta löydät suositut sähköautot. Hyundai sähköautot tarjoavat pitkän toimintamatkan ja helpon sekä nopean latauksen.

Netin autovalikoimastamme löydät mm. nämä Hyundai täyssähköautot: Hyundai IONIQ 5 ja Hyundai KONA Electric. Tutustu myös Hyundai Go! -ykistyisleasing palveluun sekä Hyundai SmartDrive autovakuutukseen.

Hyundai sähköautot ovat tarjolla seuraavilla paikkakunnilla: Wetteri Kajaani Hyundai-myynti, Wetteri Kemi Hyundai-myynti, Wetteri Kuusamo Hyundai-myynti (Oulun automyynti palvelee Kuusamossa), Wetteri Oulu Hyundai-myynti, Wetteri Rovaniemi Hyundai-myynti ja Wetteri Ylivieska Hyundai-myynti.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot