Etusivu Uudet autot Hyundai - Uudet autot Hyundai IONIQ 5 - Nyt koeajettavissa!

Hyundai IONIQ 5 - Täyssähköinen kaunotar

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5  - Täyssähköinen kaunotar

IONIQ 5 -malliin korko 1 % ei muita kuluja*

Sähköisen suunnittelun kauneus - Hyundai IONIQ 5 on Vuoden Auto Suomessa 2022 -finalisti

Henkeäsalpaavan edistyksellinen IONIQ 5 uudelleenmäärittää sähköauton käsitteen. Futuristisella autosuunnittelulla, hämmästyttävällä älyteknologialla, nopealla latauksella ja virtaviivaisella tyylillä varustettu IONIQ 5 on luotu kuljettamaan sinut pidemmälle.

IONIQ 5 on sähkökäyttöinen SUV, jonka henkeäsalpaava muotoilu, erinomainen ajodynamiikka ja supernopeasti latautuva 800 voltin akkujärjestelmä ovat uraauurtavia. Kokonaisuus on rakennettu perusrakenteelle, joka on sähköautoaikakauden tekninen virstanpylväs.

 

Katso uuden IONIQ 5 hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Hyundai -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

 

Hyundai IONIQ 5 palkinnot

Hyundai IONIQ 5 putsasi palkintopöydän

Hyundai IONIQ 5 voitti World Car of the Year, Electric Vehicle of the Year ja Car Design of the Year -palkinnot.

Laajalti ylistetty Hyundai IONIQ 5 voitti New Yorkin kansainvälisessä autonäyttelyssä (NYIAS) järjestetyssä 2022 World Car Awards -palkintogaalassa arvostetun World Car of the Year -pääpalkinnon sekä World Electric Vehicle of the Year ja World Car Design of the Year -palkinnot.

Tuomaristona voittajia valitsivat 102 autoalan toimittajaa 33:sta eri maasta. Innovatiivinen täyssähköauto IONIQ 5 päihitti kilpailussa 27 muuta vuonna 2021 esiteltyä automallia saavuttaen voiton kaikissa kolmessa palkintokategoriassa, joissa se oli ehdolla.

IONIQ 5 on ensimmäinen automalli Hyundain täyssähköisessä IONIQ-mallisarjassa. Autossa hyödynnetään E-GMP-alustarakennetta (Electric-Global Modular Platform), joka mahdollistaa ultranopean 800 voltin latausarkkitehtuurin sekä erittäin tilavan matkustamon. Sähköauton alustarakenne mahdollistaa akselien sijoittamisen poikkeuksellisen eteen ja taakse, jolloin matkustamolle jää totuttua enemmän tilaa. Auton ominaisuuksiin kuuluu myös Vehicle-to-Load (V2L) -teknologia, edistykselliset liitettävyysominaisuudet ja kuljettajaa avustavat järjestelmät.

Tutustu artikkelliin tarkemmin täältä.

 

 

 

VARAA KOEAJO

 

 

 

Katso video: Täysin uusi Hyundai IONIQ 5.

 

Puhdaslinjainen. Erottuva. Ikoninen. Konseptiauton innovatiivisuus tuotantoautossa.

IONIQ 5 on tyylipuhdas tulkinta modernista ajoneuvomuotoilusta, jossa monimutkainen muotokieli on korvattu selkeillä linjoilla ja minimalistisilla rakenteilla. Clamshell-tyyppinen konepelti ulottuu auton koko leveydelle korostaen ikonista ja huipputeknistä olemusta. Kuution muotoisista pikseleistä koostuvat LED-ajovalot ovat keulan kruununjalokivet, ja ne loistavat myös kaikissa tulevissa IONIQ-malleissa.

 

Clamshell-tyyppinen konepelti

Konepellin sileän ja saumattoman muotoilun kantavana ajatuksena on minimalismi. Clamshell-tyyppinen konepelti ulottuu auton koko leveydelle muodostaen puhdaslinjaisen ilmiasun.

Tunnusomainen Z-grafiikka

IONIQ 5:n kulmikas, lähes geometrinen ulkonäkö perustuu tarkasti mallinnettuihin pintoihin ja muotoihin. Ovien graafinen ulkonäkö yhdistää auton etu- ja takaosan Z-kirjaimen muotoiseksi kokonaisuudeksi.

Dynaaminen sivuprofiili

Lyhyt keula ja virtaviivainen kattolinja antavat IONIQ 5:lle urheilullisen silhuetin. Jyrkästi viistetty C-pilari ja kehyksettömät ikkunat korostavat dynaamista olemusta.

Kajastuksesta kirkkauteen: 256 erillistä pikseliä

Näe ja tule nähdyksi – ikonisen keulan kruununjalokivet ovat 256:stä erillisestä pikselistä koostuvat LED-ajovalot.

Selväpiirteiset ja valovoimaiset takavalot

Innovatiivinen LED-valosuunnittelu ulottuu myös auton takaosaan. Viisi tyylikästä linjaa heijastavat ja korostavat IONIQ 5 -mallin linjoja.

 


 

Sähköautoilun tulevaisuus on nyt

Lataa 10 prosentista 80 prosenttiin 18 minuutissa. IONIQ 5 on rakennettu E-GMP-pohjalevylle, joka on laatuaan ensimmäinen Hyundai Motor Groupin nimenomaan täyssähköautolle suunnittelema. Tämä mahdollistaa lataamisen sekä 800 voltin että 400 voltin jännitteellä – huippuluokan latausteknologiaa, joka pitää autosi liikkeellä viiveettä ja tehokkaasti.

 

E-GMP:n johdolla sähköiselle aikakaudelle

IONIQ 5 on ensimmäinen Hyundain uudelle Electric-Global Modular Platform (E-GMP) -perusrakenteelle rakennettu auto. Akkukäyttöisille sähköautoille erityisesti suunniteltu perusrakenne tarjoaa nopeampaa lataamista, pidempää toimintamatkaa, suurempia sisätiloja ja parempaa ajohallintaa. Etu- ja taka-akselien väliin sijoitettu akusto puolestaan varmistaa ihanteellisen painojakauman sekä ajovakautta parantavan matalan painopisteen.

Tehokas 800 voltin tekniikka

IONIQ 5 on yksi ensimmäisistä tuotantoajoneuvoista, joka on varustettu 800 voltin akkujärjestelmällä. Järjestelmä latautuu erittäin nopeasti, toimii huipputehokkaasti ja on ihanteellinen niin kooltaan kuin painoltaan. 

Suorituskyky - 0-100 km/h 5,3 sekunnissa. 

Sähköinen kiihtyvyys on aina ollut hauskaa, mutta IONIQ 5 vie hauskuuden uudelle tasolle. Auton edistyksellinen uusi voimalinja antaa käyttöösi sanattomaksi vetävän suorituskyvyn, välittömän väännön ja kiihkeän kiihtyvyyden.

Yksi tai kaksi sähkömoottoria ja pitkä toimintamatka

IONIQ 5 on saatavilla kahden sähkömoottorin nelivetoversiona tai yhden sähkömoottorin takavetoversiona. Hyundain huipputeknisen osaamisen ansiosta IONIQ 5:n toimintamatka on jopa 481 km.

Vetomassa - Sähköauton vetokapasiteetti? – Kyllä.

Tarvetta muutolle tai muulle tavaran kuljetukselle? Ei ongelmaa. IONIQ 5 tarjoaa poikkeuksellisen, jopa 1 600 kg:n vetomassan ja 605 Nm:n vääntömomentin nelivetoisessa versiossa, joten raskaammankin taakan siirtäminen sujuu peräkärryn kanssa kätevästi samalla autolla, kuin muutkin arjen kulkemiset.

Kattoon integroidut aurinkopaneelit.

Innovatiivinen aurinkopaneelikatto kerää aurinkoenergiaa ja varastoi sen akustoon. Reaaliaikainen akun lataustaso ja aurinkopaneelikaton energiavirtaus voidaan tarkistaa ohjaamon integroidusta näytöstä, joka kokoaa kaikki ajotiedot ja toiminnot yhteen paikkaan.

Säädettävä regeneratiivinen jarrutus

Regeneratiivisen jarrutus maksimoi IONIQ 5:n toimintamatkan. Ohjauspyörän takana sijaitsevilla vaihtosiivekkeillä voit tehostaa joko auton hidastuvuutta tai akun ajonaikaista latautumista.

Huippuluokan liitettävyys

Täysin uusi IONIQ 5 on varustettu uusimmalla älytekniikalla ja huippuluokan Bluelink® Connected Car Services -palvelulla, jonka kautta voit hallita autoasi älypuhelimella tai äänikomennoilla. Lisäksi navigointijärjestelmään sisältyy Hyundain LIVE-palvelu, jonka avulla voit etsiä reaaliaikaista tietoa liikenteestä sekä lähialueiden pysäköinnistä ja latausasemista.

Bluelink® tarjoaa saumatonta liitettävyyttä ja älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta mukavampaa.

 


 

Aja, työskentele, rentoudu, elä

IONIQ 5 on koti kaukana kotoa. Etuistuimilla voi rentoutua taittamalla ne lepoasentoon esimerkiksi auton latauksen ajaksi, ja uuden EV-perusrakenteen ansiosta sen sisätilat tarjoavat poikkeuksellisen avaran ja mukavan matkustuskokemuksen.

 

Integroitu näyttö

Tyylikäs modulaarinen kojelauta sisältää kaksi integroitua näyttöä: 12,25 tuuman infotainment-kosketusnäytön ja 12,25 tuuman huipputeknisen digitaalimittariston.

Sähkölaitteiden lataaminen auton sisällä

Vehicle-to-Load-tekniikalla (V2L) voit käyttää mitä tahansa laitetta tai ladata enintään 3,6 kW:n sähkölaitteita 220 V:n pistokkeesta. Voit myös ulkoiseen latausporttiin kytkettävällä adapterilla käyttää tai ladata jopa 3,6 kW:n sähkölaitteita auton ulkopuolella.

Monipuolisesti säädettävät etuistuimet

Nauti etuistuimien ensiluokkaisesta mukavuudesta. Voit laskea selkänojan yhdellä napin painalluksella lepoasentoon ja ottaa latauksen aikana vaikkapa virkistävät päivätorkut. Saatavilla Premium -varustetasossa.

Liukuva keskikonsoli

Mukauta matkustamoa tarpeisiisi. Keskikonsoli voidaan liu’uttaa takaistuinten eteen työtasoksi tai vaikkapa piknik-pöydäksi.

Takaistuimen mukavuus

Takana matkustavat voivat myös nauttia keskikonsolin ominaisuuksista, kuten mukitelineistä, langattomasta älypuhelimen latauksesta ja USB-porteista. Takaistuimia voi myös liu'uttaa taakse- tai eteenpäin jopa 135mm.

Luonnon inspiroima ympäristöystävällinen sisustus

Kestävä kehitys on koko IONIQ-tuotemerkin ytimessä. IONIQ 5:n sisätilat on valmistettu ekologisesti kestävistä materiaaleista, kuten kierrätetyistä ja luonnonmukaisista kuiduista ja ympäristöystävällisesti tuotetusta nahasta, joka on värjätty pellavansiemenöljypohjaisilla tuotteilla. Materiaaleissa on hyödynnetty esimerkiksi kierrätettyjä PET-muovipulloja.

 


 

Huippuluokan turvallisuutta ja edistyksellisiä ajoavustintoimintoja

Hyundai IONIQ 5 on varustettu mielenrauhaa lisäävällä Hyundai SmartSense-teknologialla, jonka älykkäät turvallisuus- ja

 

Tason 2 autonominen ajo

IONIQ 5 on ensimmäinen Hyundai-malli, joka sisältää tason 2 autonomisen ajamisen mahdollistavan Highway Driving Assist II -järjestelmän.

Edistyksellinen HUD-näyttö

Tuulilasiin heijastava 44-tuumainen HUD-näyttö edistää ajoturvallisuutta ja ohjaa sinua turvallisesti ympäri maailmaa. Se heijastaa kuljettajan näkökenttään tärkeitä ajonaikaisia tietoja, kuten ajonopeuden ja kaistanvaihto-ohjeet.

360 asteen kamerajärjestelmä (SVM)

Ahdas pysäköintihalli? Pieni autopesula? Ei ongelmaa. IONIQ 5:n kamerat muodostavat 360 asteen näkymän auton ympäristöstä, mikä helpottaa ahtaissa tiloissa ajamista.

 

 

VARAA KOEAJO

 

*Rahoitusesimerkki: auton hinta 20 828,45 €, käsiraha 2 500 €, avausmaksu 0 € rahoitettava osuus 18 328,45 €, sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 0 €/erä, korko 1 %, kk-erä 188,61 €, viimeinen suurempi erä 5 660 €, ksl:n mukainen todellinen vuosikorko 1,01 %. Luottokustannukset 723,21 €, luotto ja luottokustannukset yhteensä 19 051,66 €. Maksimi luoton määrä 60 000 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Rahoitustarjous voimassa 31.5.2022. Kuvan auto erikoisvarustein. Kysy lisää myyjiltämme.

Hyundai - Heti toimitukseen - uudet autot