Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Erä MAZDA2 -malleja huippueduin alk. 249€/kk ilman käsirahaa! - Ajankohtaista Wetterillä

Erä MAZDA2 -malleja huippueduin - talvirenkaat 0€ sekä korko 0,99% +kulut

Erä MAZDA2 -malleja huippueduin - talvirenkaat 0€ sekä korko 0% +kulut

Erä MAZDA2 -malleja huippueduin alk. 249€/kk ilman käsirahaa!

Talvirenkaat 0 € sekä korko 0,99% +kulut

Mazda2 Hybrid 1.5 (116) Pure Plus Pack nyt esim. 249 €/kk*

Oulun ja Rovaniemen Wetteriltä nyt erään Mazda2 hybrid -malleja huippuedullinen korko 0,99 % kuluineen sekä talvirenkaat veloituksetta. Autoja saatavilla nopeaan toimitukseen. Toimi pian, sillä autoja saatavilla rajoitettu erä. 

Tyylikäs ja kompakti Mazda2 yhdistää upean muotoilun ja ihanteellisen toiminnallisuuden. Sen Kodo-filosofiamme Soul of Motion -muotokieli henkii leikkisää, mutta samalla eleganttia lumoa ja ylittää hienostuneen ulkoasun luomat odotukset. Mazda-filosofian "Jinba Ittai" – eli kuljettajan ja auton välisen ykseyden – ansiosta, Mazda2:n sisätiloissa on kyse sinusta, kuljettajasta. Nauti ensiluokkaisesta mukavuudesta ja parannellusta ajokokemuksesta, sekä tietoviihdejärjestelmästä, jossa kaikki on sijoitettu helposti käden ulottuville. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle Oulun ja Rovaniemen Wetterille!

 

Lisätietoja Mazda myyjiltämme: 

Oulu - Arto Luokkanen 040 5423 210

Rovaniemi - Kimmo Koivuranta 0400 148 258

Rovaniemi - Heikki Ylitalo 0400 148 285

 

Katso Mazda 2 Hybrid hinnasto.

VARAA KOEAJO

 

*Rahoitusesimerkki Mazda Mazda2 Hybrid 1.5 (116) Pure Plus Pack: Auton hinta 25 753,47 (sis. toimituskulut 600€), vaihtoauto/käsiraha 0 €, rahoitettava osuus 25 753,47€ (sis. perustamiskulun 349€), sopimusaika 84 kk, käsittelymaksu 15€/erä, korko 0,99%, kk-erä 249,17 € (sis.käsittelymaksun). Viimeinen suurempi erä 7 850 €. Todellinen vuosikorko 2,36 %. Luottokustannukset yhteensä 2 792,36€, auton todellinen luottohinta 28 545,83 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjous voimassa 31.05.2024 saakka tai niin kauan kuin autoja riittää.

 


 

MATKAKUMPPANISI MATKALLA HUOMISEEN

Uusi Mazda2 Hybrid on ympäristötietoisen kaupunkilaisen täydellinen matkakumppani, joka ei edellytä ajotottumuksien muuttamista. Nykyaikaisen hybriditeknologian ansiosta Mazda2 Hybridillä osa matkasta taittuu päästöttömästi sähköllä, kun taas bensiinimoottori on aina valmiina astumaan palvelukseen, kun tarvitset lisää tehoa tai toimintamatkaa.

 

HYBRIDI AJOKOKEMUS

Uudessa Mazda2 Hybridissä käytetään älykästä hybriditeknologiaa, joka vaihtaa sähköisen, bensiinimoottorin ja yhdistetyn ajotilan välillä ihanteellisen suorituskyvyn saavuttamiseksi kaikissa tilanteissa. Nauti liikkeelle lähtiessä sähkömoottorin välittömästä, täydestä väännöstä tai hyödynnä bensiini- ja sähkömoottorin yhdistetty voima lisätehoa vaativissa tilanteissa.

 

AJA NIIN KUIN ENNENKIN

Koska akkua ei tarvitse ladata, voit ajaa Mazdan uudella hybridillä aivan kuten tavanomaisella bensiiniautolla, ja silti nauttia sähkömoottorin tuomista eduista.

 

SIIRRY YMPÄRISTÖTIETOISUUDEN AIKAAN

Voit ajaa kaupungissa sähköllä tietäen, että tuotat vähemmän päästöjä. Hybridijärjestelmä kierrättää jarrutuksissa syntyvän energian takaisin akkuun. Tämä tarkoittaa sitä, että osa kaupunkiajostasi uudella hybridillä ei tuota lainkaan päästöjä.

Mazda2 Hybridissä yhdistyvät 1,5-litrainen kolmisylinterinen bensiinimoottori ja 59 kW:n sähkömoottori, jotka yhdessä tuottavat 85 kW / 116 hv. Polttoainetaloudellisuus (WLTP) 3,8–4,0 l / 100 km ja CO2-päästöt 87–93 g/km.

 


 

MAZDA2 Hybrid alkaen 199€*/kk

MAZDA2 HYBRIDIN EDUT

 

ITSELATAAVA JÄRJESTELMÄ

Mazda2 Hybridin itselataava teknologia on sinulle vaivaton. Voit tankata ja ajaa sitä kuin mitä tahansa autoa – akku huolehtii itse lataamisesta. Sinun ei tarvitse muuttaa elämäntapasi, aikataulujasi tai ajotapojasi.

 

SÄHKÖ- JA BENSIINIMOOTTORI

Bensiini- ja sähkömoottorin yhdistetty suorituskyky mahdollistaa sen, että voit valita kolmen ainutlaatuisen ajokokemuksen ja voimanlähteen välillä: bensiinimoottori, moottorien yhdistelmä tai pelkkä sähkömoottori. Jos et halua valita itse, Mazda2 Hybrid valitsee kaikkein energiatehokkaimman vaihtoehdon lennosta – ja tarjoaa lisätehoa aina tarvittaessa.

 

AJAMISEN TEHOKKUUTTA

Sähköistä suorituskykyä ilman johtoja. Sähkömoottori antaa välittömän ja täyden vääntövoiman jo paikaltaan lähtiessä, ja kun tarvitset lisätehoa, voit nauttia bensiini- ja sähkömoottorien yhdistetystä tehosta.

Mazda - Heti toimitukseen - uudet autot