Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Uusi Mazda 6 - Ajankohtaista Wetterillä

Mazda 6

Esittelyssä uusi Mazda6

Mazda 6

Hienostuneempi, hiljaisempi ja laadukkaampi kuin koskaan. Ainutlaatuinen KODO -muotoilu, SKYACTIV -tekniikka ja i-ACTIVSENSE -turvallisuusteknologiat luovat saumattoman yhteyden auton ja kuljettajan välille. Me kutsumme tätä yhteyttä nimellä Jinba Ittai. Saatavana nyt Sedan ja Sport Wagon -korimalleina.

Uuden Mazda6:n dynaaminen ulkoasu kutsuu sinut tutustumaan uudistuneisiin sisätiloihin, jotka on suunniteltu kuljettajan ympärille parhaan ajonautinnon saamiseksi. Sisätilojen huippulaatuisesta nahasta ja aidosta puusta valmistetut koristeosat, korkealuokkaiset verhoilumateriaalit ja jopa ohjauspyörän ompeleet kutsuvat sekä kuljettajaa että matkustajia nauttimaan korkeasta työnlaadusta.

 


 

Kiinnitämme paljon huomiota yksityiskohtiin, mikä näkyy esimerkiksi uudistetuissa mittareissa ja uudessa heijastusnäytössä. Musta katto yhdessä paranneltujen sisätilojen kanssa luo vaikutelman tyylikkäästä ja edistyksellisestä taideteoksesta, joka säilyttää tenhonsa jokaisella ajokerralla.

Uusi Mazda6 sisältää myös uusia huippuluokan ominaisuuksia. Niihin kuuluvat mm.tuuletetut etuistuimet, jotka pitävät selän vilpoisena pitkälläkin ajomatkalla, tuulilasiin projisoitu, ajotietoja esittävä värillinen heijastusnäyttö ja 360°:een kamera, jonka avulla vaarat voi havaita kaikista suunnista ja kulmista.

Mazda6:n dynaamisella muotoilulla ja matalalla profiililla on luotu auto, joka on vaikuttava näky tiellä. Uusin värimme Soul Red Crystal korostaa elävästi jokaista linjaa ja kaarretta. Ajaminen on ennen kokemattoman rentouttavaa ja nautittavaa uuden i i-ACTIVSENSE -turvateknologian ansiosta, auto on täydellisesti kuljettajan hallinnassa. Uusin SKYACTIV -teknologia lisää erinomaista suorituskykyä ja taloudellisuutta sekä vie ajettavuutta entistä lähemmäs Mazdan Jinba Ittai -kokemusta.

 


 

Vakiovarusteita mm.:

  • Tuulilasiin heijastettu Heads Up Display -näyttö liikennemerkkien tunnistuksella
  • Mazda Radar Cruise Control -vakionopeudensäädin (automaattivaihteilla Stop and Go)
  • Katvealueen valvontajärjestelmä (BSM), jossa risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä peruutettaessa (RCTA)
  • Älykäs kaupunkijarrustusavustin (SCBS)
  • Kaistallapitoavustin (LKA)
  • 8'' värikosketusnäyttö MZD Connect -tieto- ja viihdejärjestelmä ja multimediaohjain
  • Integroitu navigointijärjestelmä, jossa 3 vuoden ilmaiset päivitykset Euroopan karttoihin
  • Tuulilasinpyyhkimien sulatustoiminto
  • Etu- ja takapysäköintitutkat

 

VARAA KOEAJO

 

Katso Mazda6 hinnasto.

 

Mazda - Heti toimitukseen -uudet autot