Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Mazdan 6 vuoden tehdastakuu  - Ajankohtaista Wetterillä

Mazdan 6 vuoden tehdastakuu

Mazdan 6 vuoden tehdastakuu 

Mazdan 6 vuoden tehdastakuu 

Mazdalla laatu on lupaus, jonka haluamme täyttää. Siksi uuden ajoneuvon takuumme on laajennettu 6 vuoteen tai 150 000 kilometriin asti. Tietäessäsi, ettei sinun tarvitse huolehtia odottamattomista korjauksista tai kustannuksista, voit keskittyä täysin ajamiseen ja siitä nauttimiseen.

 

MAZDA - UUSIEN AUTOJEN TAKUU

Mazda on tunnettu laadustaan ja luotettavuudestaan, mutta sinun ei tarvitse luottaa pelkästään maineeseemme. Takaamme sen nyt täydellä 6 vuoden Mazda takuulla. Uuden ajoneuvon takuu suojaa sinua odottamattomien korjauskustannusten osalta, sillä se kattaa autosi materiaali- ja/tai valmistusvirheistä aiheutuvat korjaukset.

 

MAZDAN 6 VUODEN TEHDASTAKUU

Mazdalla laatu on lupaus, jonka haluamme täyttää. Siksi uuden ajoneuvon takuumme on laajennettu 6 vuoteen tai 150 000 kilometriin asti. Tietäessäsi, ettei sinun tarvitse huolehtia odottamattomista korjauksista tai kustannuksista, voit keskittyä täysin ajamiseen ja siitä nauttimiseen.

 

UUDEN AJONEUVON TAKUU

Vaikka olemme varmoja autojemme erinomaisesta laadusta, haluamme antaa autoille kuuden vuoden pidennetyn takuun mielenrauhasi takaamiseksi. Mazdan uutta kuuden vuoden takuuta täydentävät 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu ja kolmen vuoden maalitakuu. Sähköautoissa ja lataushybrideissä on lisäksi korkeajännitejärjestelmälle ja sen akuille kahdeksan vuoden tai 160 000 kilometrin takuu.

 


 

UUDEN AJONEUVON TAKUU

Jokainen uusi Mazda toimitetaan varustettuna 6 vuoden tai 150 000 kilometrin rajoitetulla takuulla, joka kattaa tarvittavat korjaukset siinä tapauksessa, että autosi vaatii korjausta sen ensimmäisten käyttövuosien aikana johtuen materiaali- ja/tai valmistusvirheistä. Tarkat tiedot löytyvät takuukirjasta. Voit kuitenkin olla varma, että olemme käytettävissäsi, jos tarvitset apuamme.

 

VARUSTEIDEN RAJOITETTU TAKUU

Huomioi, että Mazda myöntää kaikille alkuperäisille Mazdan lisävarusteille saman uuden ajoneuvon rajoitetun takuun kuin itse ajoneuvolle, mikäli ne asennetaan Mazdan jälleenmyyjän toimesta ennen auton toimittamista tai sen yhteydessä. Tarkat tiedot löytyvät takuukirjasta.

 

MAZDAN MAALIPINNAN JA PINTOJEN KORROOSIOTAKUU

Mazdan maalipinnan ja pintojen korroosiotakuu kattaa ajoneuvosi 3 vuoden ajan ajokilometrimäärästä riippumatta. Näiden kolmen vuoden aikana kaikki maalipinnan valmistuksesta johtuvat viat korjataan Mazdan valtuuttamalla korikorjaamolla.

 

MAZDAN KORIRAKENTEEN TAKUU

12 vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta korroosion korin metallilevyille aiheuttamien reikien varalta.

 

MAZDA EUROPE SERVICE (MES) -TIEPALVELU

Mazda on liikkuvan henkilön auto. Mazda Europe Service -huoltopalvelut ovat käytössäsi automaattisesti ostettuasi uuden Mazda-ajoneuvon. Palvelu on käytettävissä yhden vuoden ajan rekisteröimisestä. Se aktivoidaan uudestaan aina, kun viet Mazdasi määräaikaishuoltoon valtuutettuun Mazda-merkkihuoltamoon. Palvelu on käytettävissä 20 vuoden ajan ajoneuvon rekisteröimisestä laskettuna.

Mazda tiepalvelu kattaa seuraavat palvelut

  • Mekaaniset sekä sähköiset vikatapaukset
  • Kuljettajan tahattomat virheet
  • Onnettomuudet
  • Varkaus/varkauden yritys (rajoitetut palvelut)
  • Vandalismi (rajoitetut palvelut)
  • Vikatilanteet turvallisuuskomponenteissa (esim. kuljettajan
  • turvavyö, tuulilasinpyyhkijät, suuntavilkku, etu- tai takavalot)
     

MUUT EDUT


Sijaisauto

Mazdan tiepalvelu korvaa sijaisauton enintään 5 kalenteripäiväksi, jos autoa ei voida korjata saman päivän aikana.


Kotiutus

Korvaamme kotimatkanne, jos autonne ei tule kuntoon saman päivän kuluessa Mazda-jälleenmyyjällä. Kuljetusvaihtoehtoina voi olla esimerkiksi junalippu (1. luokka) tai lentolippu, jos junamatka kestää pidempään kuin 4 tuntia.


Majoitus

Jos matkan keskeytyminen tapahtuu yli 50 km päässä kotoanne ja haluatte odottaa autonne korjauksen valmistumista, tarjoamme mahdollisuutta majoitukseen Suomessa 3 vuorokaudeksi (max. 76 €/hlö/vrk (sis. aamupala) tai ulkomailla 5 vuorokaudeksi (max. 76 €/hlö/vrk (sis. aamupala).


Taksi

Korvaamme myös taksikustannukset, jos matkan keskeytyminen on alle 50 km päässä asuinpaikasta, juna- tai lentoasemasta.


Auton nouto

Järjestämme veloituksetta kuljetuksen korjatun autonne luokse joko taksilla, jos matka on alle 50 km, tai junalla (1. luokka) tai lentäen, jos junamatka kestää pidempään kuin 4 tuntia. Autonne voidaan myös toimittaa kotianne lähimpänä olevalle valtuutetulle Mazda-korjaamolle.

Mitä vain tapahtuukaan ajoneuvollenne, soita ensimmäisenä tiepalveluun minä vuorokauden aikana tahansa. Suomessa numero on 0800 0 50 80 ja ulkomailla +358 800 0 50 80.

 

Palveluun sisältyy ehtoja. Tarkemmat ehdot saat jälleenmyyjältäsi. Suomessa sekä Baltian maissa tiepalvelun tarjoaa Falck 0573845-0 ja on hyödynnettävissä seuraavissa maissa: Alankomaat, Andorra, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Espanja, Färsaaret, Gibraltar, Irlannin tasavalta, Islanti, Italia, Itävalta, Kanariansaaret, Kreeta, Kreikka, Kroatia, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Monaco, Montenegro, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, San Marinon tasavalta, Serbia, Slovakian tasavalta, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekin tasavalta, Turkki (Euroopan puoleinen osa), Unkari, Vatikaani, Viro, Yhdistynyt kuningaskunta.

 

Mazda - Heti toimitukseen - uudet autot