Etusivu Uudet autot Mazda - Uudet autot Vuoden 2022 Mazda CX-5

Vuoden 2022 Mazda CX-5

VUODEN 2022 MAZDA CX-5

 

Ideaali perhe-suv: räätälöity sinua varten 

Valmiina sinun valitsemallesi tielle. Puhdasta kauneutta niin sisältä kuin ulkoakin. Riittävästi tilaa koko perheelle ja erinomainen ajodynamiikka. Veipä elämäntapasi sinua minne tahansa, Mazda CX-5 kulkee kanssasi. Saatavana on nyt sekä uusia, että uusittuja varustetasoja, joiden yksilölliset sisustuksen ja ulkoasun ominaisuudet sopivat elämäntapaasi.

Katso vuoden 2022 Mazda CX-5 hinnasto.

 

Mazda-toimipisteidemme yhteystiedot:

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 


 

Muotoiltu tekemään vaikutuksen 

Ajoneuvon päivitetty KODO-muotoilu herättää sisäisen kuljettajasi jokaisella kohtaamisella. Kaikki yksityiskohtat korostavat voiman ja hienostuneisuuden tuntua kutsuen sinua astumaan rattiin.

Kaikki tarvitsemasi mukavuus 

Tervetuloa paikkaan, jossa voit rentoutua. Hiljaisempi ohjaamo pitää tiemelun ulkona samalla, kun väriteemat ja korkealuokkainen japanilainen käsityötaito kohottavat mielenrauhaa.

Todellinen ajokokemus 

Nauti ajamisesta ilman kompromisseja. Äskettäin julkaistut Mazda Intelligent Drive -ajotilavalitsin ja maastoajotila tekevät mistä tahansa haasteesta seikkailun. Kehittynyt käsiteltävyys ja vakaus lisäävät rakkauttasi ajamiseen kaikissa tilanteissa.

 


 

Tyylin heijastuma

Hienostunut, elegantti ulkoasu vie KODO-muotoilun uudelle tasolle. Vuoden 2022 Mazda CX-5 Signature erottuu joukosta missä tahansa kuljetkin. Ylellinen ja ihmiskeskeinen ohjaamo on paikka, jossa mieli lepää. Ajoneuvon sisätilat on mitoitettu juuri oikein koko perheen seikkailua silmällä pitäen.

Dynaaminen suorituskyky, ajamisen nautinto

Täydellinen yhdistelmä ihmisille, jotka elävät intohimojensa mukaisesti. Hienostunut, urheilullisempi tyyli, jota täydentävät elegantti musta ulkoasu ja sisustuksen punaiset yksityiskohdat. Erinomaiset ajo-ominaisuudet takaavat vuoden 2022 Mazda CX-5 Blackout Edition ja Blackout Plus -mallien monikäyttöisyyden, joka takaa ajonautinnon kaikissa tilanteissa.

Seikkailu kaikille matkustajille 

Pitkät ajomatkat voivat olla niitä kaikkein hauskimpia matkoja vuoden 2022 Mazda CX-5 Newgroundilla. Sen ainutlaatuinen japanilainen muotoilu, tilava matkustamo ja helppokäyttöinen tavaratila inspiroivat sisäistä seikkailijaa asettumaan ohjauspyörän taakse ja nauttimaan dynaamisesta suorituskyvystä ja erinomaisesta käsiteltävyydestä missä ikinä ajatkin.

 


 

CX-5 uudet ominaisuudet

  • Ajotilan valitsin: Äskettäin julkaistut MAZDAn Intelligent Drive -ajotilavalitsin ja maastoajotila tekevät mistä tahansa haasteesta seikkailun. Voit nauttia ajamisesta ilman kompromisseja kaikissa tieolosuhteissa. 
  • Sisätilojen ilmakanavien koristelut: Sisätilojen ilmakanavien koristelut sopivat täydellisesti yhteen istuinten uuden muotoilun kanssa luoden yhdessä elegantin ja erottuvan kokonaisuuden.
  • Vedenpitävä tavaratilan lattia: Harrastaminen ja pitkät matkat perheen kanssa sujuvat helposti, kun SUV-autossasi on vedenpitävä, helppokäyttöinen ja tilava tavaratila.

 

 
 

Mazda - Heti toimitukseen - uudet autot