Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto - Ajankohtaista Wetterillä

Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto

Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto.

Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto.

Mercedes-Benz on aina kulkenut autoalan kehityksen kärjessä. Se näkyy paitsi Suomen laajimpana ladattavien hybridien mallistona myös siinä, että esimerkiksi kaikki Saksan tehtaamme siirtyvät käyttämään uusiutuvaa energiaa vuodesta 2022 alkaen. Tarjolla on jo 21 etu-, taka- ja nelivetoista mallia kompaktista 5-ovisesta sedaneihin, farmareihin ja maastureihin, joista osa valmistetaan Uudessakaupungissa. Autojen toimintamatka pelkällä sähköllä riittää kattamaan useimpien päivittäiset arkiajot ja pitkillä matkoilla polttomoottori huolehtii perillepääsystä. Vahva varustelu ja innovatiiviset avustinjärjestelmät varmistavat puolestaan mukavan ja turvallisen ajokokemuksen kaikissa tilanteissa.

 

Karl Benz patentoi maailman ensimmäisen polttomoottoriauton vuonna 1886. Vuonna 1926 hän yhdisti voimansa toisen visionäärin, Gottlieb Daimlerin, kanssa. Syntyi Mercedes-Benz – automerkki, joka edelleen näyttää tietä koko autoalalle. 

Vaikka vuosikymmenet vierivät ja voimanlähteet vaihtuvat, yksi asia on ja pysyy – Mercedes-Benz kulkee kehityksen kärjessä.  Tänään se tarkoittaa Suomen laajinta ladattavien hybridien mallistoa. Tarjolla on jo 21 etu-, taka- ja nelivetoista mallia kompaktista 5-ovisesta sedaneihin, farmareihinja maastureihin, joista osa valmistetaan Uudessakaupungissa. Autojen toimintamatka pelkällä sähköllä riittää kattamaan useimpien päivittäiset arkiajot ja pitkillä matkoilla polttomoottori huolehtii perillepääsystä. Vahva varustelu ja innovatiiviset avustinjärjestelmät varmistavat puolestaan mukavan ja turvallisen ajokokemuksen kaikissa tilanteissa. 

 

Mercedes-EQ sähköautot

Mercedes on nyt sähköisempi kuin koskaan.

Ladattavien hybridien lisäksi tarjolla on täyssähköinen Mercedes-EQ-mallisto. Se koostuu myynnissä olevista EQA-, EQC- ja EQV-, EQS-malleista sekä myöhemmin tänä vuonna myyntiin tulevasta EQB-mallista.


 

Mercedes-Benz siirtyy uusiutuvaan energiaan.

Kaikki Mercedes-Benzin Saksan tehtaat vaihtavat energialähteensä uusiutuvaan eli tuuli-, aurinko- ja vesienergiaan vuodesta 2022 alkaen. Energiaremontti on osa kunnianhimoista Ambition 2039 -toimintaohjelmaa, jonka puitteissa koko tuotanto muutetaan CO2-neutraaliksi vuoteen 2039 mennessä.

 

Tutustu alta esimerkkeihin mallistosta. 

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

Mercedes-Benz ladattavien hybridien malliston kokonaishinnat 42 161,84 € (B-sarja) – 98 934,86 € (GLE Coupé) (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Malliston CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 18-45 g/km, EUkeskikulutus 0,7-2,0 l/100 km. Lämpötila, ajo-olosuhteet, auton kuormaus sekä kuljettajan ajotapa voivat vaikuttaa auton toimintamatkaan, akun kapasiteettiin ja suorituskykyyn. Ajotietokoneen kieli: suomi. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 29 €/kk. Kuvan autot lisävarustein.

 


 

Alla esimerkkejä etuvetomalleista

 • A-sarja
 • A-sarja sedan
 • B-sarja
 • CLA Coupé 
 • GLA

 

Mercedes-Benz A-sarjan ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz A-sarjan ladattava hybridi. Sähköistä älyä kompaktissa koossa.

A-sarjan EQ Powerissa on saatu kompaktiin kokoluokkaan kaikki modernin autoilun parhaat puolet. Kehittyneen hybriditeknologian myötä kulutus ja päästöt on minimoitu, mutta tehosta tinkimättä. Mukavuus on puolestaan maksimoitu, mistä esimerkkinä tekoälyyn perustuva puhetta, kosketusta ja eleitä ymmärtävä MBUX-multimediajärjestelmä.

 

 

Mercedes-Benz A-sarjan sedan ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz A-sarjan sedan ladattava hybridi. Ajatonta muotoilua, tuoreinta teknologiaa.

A-sarjan sedan EQ Power yhdistää klassisen tyylikkään muotoilun ja alan viimeisimmän teknologian. Hybridin tehokkuuden, taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden lisäksi saat nauttia erilaisista teknisistä innovaatioista, joista esimerkkinä puhetta, kosketusta ja eleitä ymmärtävä MBUX-multimediajärjestelmä.

 

 

Mercedes-Benz B-sarja ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz B-sarjan ladattava hybridi. Tingi kulutuksesta, älä tiloista ja mukavuudesta.

Kun etsit modernia perheautoa nykypäivän tarpeisiin, valitse B-sarjan EQ Power. Pääset nauttimaan viimeisimmän hybriditeknologian taloudellisuduesta, vähäpäästöisyydestä ja tehokkuudesta. Kohtuulliset ulkomitat ja reilut sisätilat tekevät ajamisesta ja matkustamisesta mukavaa ja tavaratilaa löytyy jopa 1540 litraa, kun takaistuimen kääntää alas.

 

 

Mercedes-Benz CLA Coupé ladattava hybridi

Mercedes-Benz CLA Coupé ladattava hybridi

Mukava tutustua.

CLA Coupé puhuu ja kuuntelee. MBUX-järjestelmän ansiosta riittävät sanat ”Hey Mercedes”, ja Mercedes-autosi kuuntelee ja toteuttaa toiveesi.

Mukavuuskohokohdat:

 • MBUX-sisätila-avustin
 • Puheohjausjärjestelmä LINGUATRONIC
 • User Action Prediction

 

 

Mercedes-Benz GLA ladattava hybridi

Mercedes-Benz GLA ladattava hybridi

Enemmän GLA kuin koskaan ennen.

Dynaamiset mittasuhteet tekevät GLA:sta kompaktin ja toimivan Se sopii pieneenkin tilaan ja silti sisällä on riittävästi tilaa.

 

Mukavuuskohokohdat:

 • Pituussuunnassa siirrettävä toinen istuinrivi
 • Easy Pack -takaluukku ja Hands-free Access 
 • Istuintuuletus
 • MBUX

 

Arjen pieniin seikkailuihin.

Uudessa GLA:ssa on kattava valikoima erilaisia turvallisuustoimintoja, jotka mahdollistavat kaikenlaiset seikkailut.

Turvallisuuskohokohtia:

 • Offroad-tekniikkapaketti ja Downhill Speed Regulation -alamäkinopeussäätö
 • Ajoavustinpaketti
 • Aktiivinen jarrutusavustin
 • Head-up-näyttö

 


 

Alla esimerkit E-sarja

 

Mercedes-Benz E-sarjan sedan ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz E-sarjan sedan ladattava hybridi. Modernia ylellisyyttä vaativille.

Sähköinen tehokkuus ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä. Ylellisyyttä ympärillesi tuova E-sarjan EQ Power tarjoaa edustusluokan tilat ja ominaisuudet modernissa muodossa. Silti se kunnioittaa sarjan klassisia piirteitä. Pieni kulutus ja päästöt kruunaavat nautinnon, ajoitpa sitten kaupungissa tai maantiellä. Saatavana bensiini- ja dieselmoottorilla.

 

 

Mercedes-Benz E-sarjan farmari ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz E-sarjan farmari ladattava hybridi. Tilaa ja edistyksellisyyttä vaativille.

E-sarjan EQ Power farmari tarjoaa sedanin tapaan edustusluokan ajomukavuuden ja -turvallisuuden, mutta suurella tavaratilalla varustettuna. Tilaa riittää kaikille ja kaikelle ja hybriditeknologia takaa taloudelliset ja vähäpäästöiset kilometrit. Saatavana bensiini- ja dieselmoottorilla.

 


 

Esimerkkejä SUV -malleista

 

Mercedes-Benz GLC ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz GLC ladattava hybridi. Arvot kohdallaan.

Kun GLC EQ Power yhdistää vahvan suorituskyvyn äärimmäisen pieniin kulutus- ja päästöarvoihin, sinä voit hyvillä mielin nauttia ajamisesta ilman kompromisseja. Tämä auto on kuin suunniteltu Suomen vaihteleviin ajo-olosuhteisiin ja siinä riittää tilaa niin perheelle kuin harrastuksillekin.

 

 

Mercedes-Benz GLC Coupe ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz GLC Coupé ladattava hybridi. Yhtä aikaa älykäs ja urheilullinen.

GLC Coupé EQ Powerin urheilullinen ulkomuoto kätkee sisäänsä reilun kokoiset sisätilat sekä lukuisia älykkäitä ominaisuuksia. Tehokkaan mutta taloudellisen ja vähäpäästöisen hybriditeknologian lisäksi pääset nauttimaan innovatiivisista mukavuutta ja turvallisuutta lisäävistä avustinjärjestelmistä.

 

 

Mercedes-Benz GLE ladattava hybridi Wetteri uudet autot

Mercedes-Benz GLE ladattava hybridi. Kaikki suurta, paitsi kulutus ja päästöt.

GLE EQ Powerissa riittää tilaa, mukavuutta ja turvallisuutta vaikka muille jakaa. Sähkö- ja dieselmoottorin yhdistelmä tuottaa reilusti voimaa ja tehoa, mutta pitää silti kulutuksen ja päästöt poikkeuksellisen pieninä. Kuljettajalle ja matkustajille on tarjolla ylelliset oltavat, ja matkanteko sujuu varmasti ja vaivattomasti kaikissa olosuhteissa.

 

Tutustu Mercedes-Benz ladattavien hybridien teknisiin tietoihin ja hinnastoihin.

 


 

Lataaminen Mercedes-Benzillä: innovatiivista, helppoa ja luotettavaa.

Lataaminen yhteenvetona

Lataaminen Mercedes-Benzillä: innovatiivista, helppoa ja luotettavaa.

Sähköisen liikkuvuuden tulee olla helppoa, nopeaa ja mukavaa. Ja ennen kaikkea: helposti saatavilla. Siihen tarvitaan kattavia ratkaisuja, joilla saavutetaan intuitiivinen pääsy latausinfrastruktuuriin tai joilla lataaminen mahdollistetaan suoraan kotona. Katso videoltamme miten tämä toimii.

 

Tutustu alta latausmahdollisuuksiin, jotka sopivat täydellisesti arkeesi.

 

 

Lataaminen kotona

Helppo ja mukava lataaminen kotona.

Hyödynnä tehokkaasti aika, jonka sähköautosi on autotallissa tai autopaikalla.
Voit ladata autosi helposti ja mukavasti: Mercedes-Benz Wallbox Home -latauslaitteesta tai vakiovarusteisella latauskaapelilla tavallisesta kotitalouspistorasiasta. Näin autosi lähtee joka aamu käyntiin ladatulla akulla, ja olet tämän ansiosta liikkeellä joustavammin ja riippumattomammin.

 

Nopeampi lataaminen Wallbox Home -latauslaitteella.

Mercedes-Benz Wallbox Home on latauslaite, jossa on noin kuusi metriä pitkä kiinteä latauskaapeli, ja jonka suurin latausteho on enintään 22 kW. Latauslaitteella voi ladata Mercedes-Benzin akkusähköllä toimivat ajoneuvot tai ladattavat hybridit monta kertaa nopeammin kuin tavallisesta kotitalouspistorasiasta. Latauksen aikana latauskaapeli on lukittuna, jotta virransyöttö ei voi katketa, ja Wallboxin LED-valo osoittaa latauksen tilan. Voit rajoittaa pääsyoikeuksia avaimella toimivalla kytkimellä.
Wallbox-latauslaittessa on Type 2 standardin mukainen latauspistoke, mistä johtuen Mercedes-Benz- ja smart-ajoneuvojen lisäksi voidaan ladata myös muiden valmistajien yhteensopivia sähköajoneuvoja.

 

 

Helppo lataaminen suoraan kotitalouspistorasiasta.

Etkö halua käyttää julkisia latausasemia, vaan haluat ladata Mercedes-Benzisi mieluiten kätevästi kotona? Käytä tässä tapauksessa sähköammattilaisen tarkastamaa kotitalouspistorasiaa. Lataamiseen tarvitaan ainoastaan kotitalouspistorasiaan tarkoitettu latauskaapeli (Mode 2 -kaapeli), joka on toimitettu joko auton mukana tai jonka voi tilata lisävarusteena.

 


 

Lataaminen liikkeellä ollessa

Nopea ja helppo lataaminen liikkeellä ollessa.

Julkisten latausasemien kasvavan verkon ansiosta helppo ja joustava lataaminen on mahdollista kaikkialla: kaupungissa, ostoskeskuksissa tai moottoriteiden pysähdyspaikoilla.

 

Lataaminen IONITY-pikalatausasemilla

 

Kuinka lataan ajoneuvon IONITY-pikalatausasemalla?

EQC-kuljettajat pääsevät edullisemmin IONITYn High-Power-Charging-verkostoon, joka mahdollistaa pikalatauspisteidensä ansiosta rennon autoilun pitkillä matkoilla tärkeimmillä eurooppalaisilla pääväylillä.
Mercedes me Charge -sovelluksen avulla asiakas näkee latauspisteiden tarkan sijainnin ja sen hetkisen saatavuuden sekä hinnan auton sijaintipaikassa, reitin varrella tai ajomatkan kohteessa. Tiedot näytetään myös ajoneuvon navigointijärjestelmässä reitin laskemista varten.

Latauspisteessä todennus tapahtuu medianäytössä, älypuhelinsovelluksella tai RFID-kortilla. Mercedes me Charge hoitaa loput täysin automaattisesti. Yksi rekisteröinti, yksi laskutus. Mercedes me Charge -sovellus kattaa Euroopassa laajan verkoston julkisia latausasemia sekä kaikki IONITY-latausasemat.

 

Nopeasti ja helposti julkisille latausasemille.

Mercedes me Charge mahdollistaa pääsyn useisille julkisille latausasemille ympäri Eurooppaa, jotka sijaitsevat esim. kaupungissa, ostoskeskuksissa, hotelleissa tai huoltoasemilla. Älypuhelimen sovellus näyttää tarkan sijainnin, sen hetkisen saatavuuden ja hinnan valitulla latausasemalla. Tiedot näytetään myös ajoneuvon navigointijärjestelmässä reitin laskemista varten. Latauspisteessä todennus tapahtuu medianäytössä, älypuhelinsovelluksella tai RFID-kortilla. Mercedes me Charge hoitaa loput täysin automaattisesti. Yksi rekisteröinti, yksi laskutus.  Mercedes me Charge -sovellus kattaa Euroopassa laajan verkoston julkisia latausasemia sekä kaikki IONITY-latausasemat.

 

Tutustu lisää Mercedes-Benz latausvaihtoehtoihin.