Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto - Ajankohtaista Wetterillä

Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto

Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto.

Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto.

Mercedes-Benz, ladattavien hybridien johtotähti, yhdistää edistyksellisesti sähkö- ja polttomoottorien parhaat puolet. Sen lisäksi, että päivittäiset arkiajot voidaan ajaa jopa pelkällä sähköllä, säästyy samalla polttoainetta ja päästöt pienenevät.

Mallisto tarjoaa 17 erilaista mallia – siis ratkaisun kaikkiin tarpeisiin. Osa niistä valmistetaan Uudessakaupungissa. Minkä tahansa ladattavista hybrideistämme valitsetkin, vahva varustelu ja innovatiiviset avustinjärjestelmät varmistavat mukavan ja turvallisen ajokokemuksen kaikissa tilanteissa.

 

Tutustu alta esimerkkeihin mallistosta. 

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Etuveto-mallit

Kun arvostat ajamisen helppoutta ja huolettomuutta, valitse etuvetoinen A-sarja, CLA tai GLA ladattava hybridi. Sähköinen toimintamatka on mallista riippuen jopa 70 km, minkä jälkeen matka jatkuu polttomoottorin voimin. Kaikissa malleissa on vahva varustelu ja mm. automaattivaihteisto.

 

Mercedes-Benz A-sarjan ladattava hybridi Wetteri uudet autot

A-sarjan ladattavat hybridit

A-sarjan ladattava hybridi - toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 68 km

Uudessakaupungissa valmistettu 5-ovinen A-sarja tarjoaa sähköistä älyä kompaktissa koossa. Kulutus 1,0 l/100 km ja toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 68 km.

Huom! Rajoitettu saatavuus.

 

A-sarjan sedan ladattava hybridi - toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 70 km

Jos haluat yhdistää modernin teknologian ja klassisen tyylikkyyden, valitse A-sarjan sedan. Kulutus 0,9 l/100 km ja toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 70 km.

Huom! Rajoitettu saatavuus.

 

 

CLA ladattava hybridi

CLA ladattavat hybridit

CLA Coupé ladattava hybridi - toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 68 km

Urheilullinen CLA Coupé sähköistää tunnelman jo ulkonäöllään. Se on sinulle, joka haluat nauttia autoilusta kaikilla aisteilla. Kulutus 1,0 l/100 km ja toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 68 km.

 

CLA Shooting Brake ladattava hybridi - toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 65 km

Dynaamisesti muotoiltu CLA Shooting Brake sopii sinulle, joka arvostat tyylikkyyttä, mutta tarvitset myös tilaa. Kulutus 1,1 l/100 km ja toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 65 km.

 

 

GLA ladattava hybridi

GLA ladattava hybridi

GLA ladattava hybridi - toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 59 km

Monipuolinen ja ulkomitoiltaan kompakti GLA on kotonaan kaikkialla siellä missä sinäkin. Kulutus 1,3 l/100 km ja toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 59 km.

 


 

Nouse uudelle tasolle ajamisen mukavuudessa ja turvallisuudessa – valitse huippuvarusteltu C-sarjan, E-sarjan tai S-sarjan ladattava hybridi.

C-sarja, E-sarja ja S-sarja

Nouse uudelle tasolle ajamisen mukavuudessa ja turvallisuudessa – valitse huippuvarusteltu C-sarjan, E-sarjan tai S-sarjan ladattava hybridi. Malliston sähköinen toimintamatka on mallista riippuen jopa 111 km, minkä jälkeen matka jatkuu polttomoottorin voimin.

 

C-sarjan ladattavat hybridit

C-sarjan sedan ladattava hybridi - toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 111 km

C-sarjan ladattava hybridi tarjoaa S-sarjasta tuttua ylellistä tyyliä sekä huippuvarustelua, jota voit täydentää mm. nelipyöräohjauksella. Kulutus 0,5 l/100 km ja toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 111 km.

 

C-sarjan farmari ladattava hybridi - toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 108 km

Kun arvostat korkeaa laatua ja viimeisteltyä ajonautintoa, ja tarvitset lisäksi tilaa tavaroille, valitse C-sarjan farmari. Kulutus 0,6 l/100 km ja toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 108 km.

 

 

E-sarjan ladattavat hybridit

E-sarjan ladattavat hybridit

E-sarjan sedan ladattava hybridi - pelkällä sähköllä jopa 52 km

Yhtä aikaa älykäs ja urheilullinen E-sarja on tehty voittamaan – halutessasi myös nelivetoisena. Kulutus mallista riippuen 1,2-1,7 l/100 km ja toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 52 km.

 

E-sarjan farmari ladattava hybridi - toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 49 km

Iso E-sarjan farmari on saatavana sähkö- ja bensiinimoottorin sekä sähkö- ja dieselmoottorin yhdistelmänä. Kulutus mallista riippuen 1,4-1,7 l/100 km ja toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 49 km.

 

S-sarjan ladattava hybridi

S-sarjan ladattava hybridi

S-sarjan ladattava hybridi - toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 102 km

Maailma tarvitsee esikuvia – edelleen. Edustusluokan autoille uudet standardit luonut S-sarja saatavana myös nelivetoisena. Kulutus 0,6 l/100 km ja toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 102 km.

 


 

B-sarjan ladattava hybridi

B-sarjan ladattava hybridi

B-sarjan ladattava hybridi - toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 66 km

Kun etsit modernia perheautoa, joka täyttää paitsi tämän päivän myös huomisen tarpeet, valitse entistä paremmin varusteltu B-sarjan ladattava hybridi. Se tarjoaa ainutlaatuisen pienen kulutuksen ja päästöt tehokkuudesta tinkimättä. Tilaa riittää reilusti niin matkustajille kuin matkatavaroillekin ja korotetun istumakorkeuden ansiosta kuljettajan näkyvyys on hyvä joka suuntaan. Auton toimintamatka pelkällä sähköllä on 66 km, mikä riittää useimpien päivittäiseen arkiajoon.

 

Tutustu lisää B-sarjan ladattavaan hybridiin.

 

GLC ladattava hybridi

GLC SUV - Toimintamatka pelkällä sähköllä  jopa 121 km.

Uusi GLC ladattava hybridi inspiroi erinomaisella suorituskyvyllään, lyhyillä latausajoillaan sekä jokapäiväiseen ajoon soveltuvalla sähköisellä toimintamatkallaan. Kulutus 0,5 l/100 km ja toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 121 km.

 

GLE Suv ja Coupé

GLE Suv ja Coupé

GLE Suv ja Coupé - toimintamatka pelkän sähkön voimalla on mallista riippuen jopa 93 km.

Kun vaadit autoltasi paljon, GLE ladattava hybridi tarjoaa kaiken. Valittavanasi on iso ja ylellinen SUV sekä urheilullinen Coupé. Molemmissa malleissa edistyksellinen sähkö- ja polttomoottorin yhdistelmä tuottaa reilusti voimaa ja tehoa, mutta pitää silti kulutuksen ja päästöt äärimmäisen pieninä. Toimintamatka pelkän sähkön voimalla on mallista riippuen jopa 93 km.

 

Tutustu lisää GLE Suv ja Coupé ladattaviin hybrideihin.

 

Tutustu Mercedes-Benz ladattavien hybridien teknisiin tietoihin ja hinnastoihin.

 


 

Mercedes-EQ sähköautot

Mercedes-EQ sähköautot

Maailma tarvitsee esikuvia – myös sähköisessä muodossa.

Ajat muuttuvat, mutta yksi asia pysyy – Mercedes kulkee kehityksen kärjessä. Täyssähköinen, vauhdilla kasvava Mercedes-EQ-mallisto on vastaus paitsi tämän päivän, myös tulevaisuuden tarpeisiin. Valittavanasi on malleja kompaktista katumaasturista tyylikkääseen sedaniin tai jopa kahdeksan hengen tila-autoon.

 

Tutustu lisää Mercedes-EQ-mallistoon.

 


 

Lataaminen Mercedes-Benzillä: innovatiivista, helppoa ja luotettavaa.

Lataaminen yhteenvetona

Lataaminen Mercedes-Benzillä: innovatiivista, helppoa ja luotettavaa.

Sähköisen liikkuvuuden tulee olla helppoa, nopeaa ja mukavaa. Ja ennen kaikkea: helposti saatavilla. Siihen tarvitaan kattavia ratkaisuja, joilla saavutetaan intuitiivinen pääsy latausinfrastruktuuriin tai joilla lataaminen mahdollistetaan suoraan kotona. Katso videoltamme miten tämä toimii.

 

Tutustu alta latausmahdollisuuksiin, jotka sopivat täydellisesti arkeesi.

 

 

Lataaminen kotona

Helppo ja mukava lataaminen kotona.

Hyödynnä tehokkaasti aika, jonka sähköautosi on autotallissa tai autopaikalla.
Voit ladata autosi helposti ja mukavasti: Mercedes-Benz Wallbox Home -latauslaitteesta tai vakiovarusteisella latauskaapelilla tavallisesta kotitalouspistorasiasta. Näin autosi lähtee joka aamu käyntiin ladatulla akulla, ja olet tämän ansiosta liikkeellä joustavammin ja riippumattomammin.

 

Nopeampi lataaminen Wallbox Home -latauslaitteella.

Mercedes-Benz Wallbox Home on latauslaite, jossa on noin kuusi metriä pitkä kiinteä latauskaapeli, ja jonka suurin latausteho on enintään 22 kW. Latauslaitteella voi ladata Mercedes-Benzin akkusähköllä toimivat ajoneuvot tai ladattavat hybridit monta kertaa nopeammin kuin tavallisesta kotitalouspistorasiasta. Latauksen aikana latauskaapeli on lukittuna, jotta virransyöttö ei voi katketa, ja Wallboxin LED-valo osoittaa latauksen tilan. Voit rajoittaa pääsyoikeuksia avaimella toimivalla kytkimellä.
Wallbox-latauslaittessa on Type 2 standardin mukainen latauspistoke, mistä johtuen Mercedes-Benz- ja smart-ajoneuvojen lisäksi voidaan ladata myös muiden valmistajien yhteensopivia sähköajoneuvoja.

 

 

Helppo lataaminen suoraan kotitalouspistorasiasta.

Etkö halua käyttää julkisia latausasemia, vaan haluat ladata Mercedes-Benzisi mieluiten kätevästi kotona? Käytä tässä tapauksessa sähköammattilaisen tarkastamaa kotitalouspistorasiaa. Lataamiseen tarvitaan ainoastaan kotitalouspistorasiaan tarkoitettu latauskaapeli (Mode 2 -kaapeli), joka on toimitettu joko auton mukana tai jonka voi tilata lisävarusteena.

 


 

Lataaminen liikkeellä ollessa

Nopea ja helppo lataaminen liikkeellä ollessa.

Julkisten latausasemien kasvavan verkon ansiosta helppo ja joustava lataaminen on mahdollista kaikkialla: kaupungissa, ostoskeskuksissa tai moottoriteiden pysähdyspaikoilla.

 

Lataaminen IONITY-pikalatausasemilla

 

Kuinka lataan ajoneuvon IONITY-pikalatausasemalla?

EQC-kuljettajat pääsevät edullisemmin IONITYn High-Power-Charging-verkostoon, joka mahdollistaa pikalatauspisteidensä ansiosta rennon autoilun pitkillä matkoilla tärkeimmillä eurooppalaisilla pääväylillä.
Mercedes me Charge -sovelluksen avulla asiakas näkee latauspisteiden tarkan sijainnin ja sen hetkisen saatavuuden sekä hinnan auton sijaintipaikassa, reitin varrella tai ajomatkan kohteessa. Tiedot näytetään myös ajoneuvon navigointijärjestelmässä reitin laskemista varten.

Latauspisteessä todennus tapahtuu medianäytössä, älypuhelinsovelluksella tai RFID-kortilla. Mercedes me Charge hoitaa loput täysin automaattisesti. Yksi rekisteröinti, yksi laskutus. Mercedes me Charge -sovellus kattaa Euroopassa laajan verkoston julkisia latausasemia sekä kaikki IONITY-latausasemat.

 

Nopeasti ja helposti julkisille latausasemille.

Mercedes me Charge mahdollistaa pääsyn useisille julkisille latausasemille ympäri Eurooppaa, jotka sijaitsevat esim. kaupungissa, ostoskeskuksissa, hotelleissa tai huoltoasemilla. Älypuhelimen sovellus näyttää tarkan sijainnin, sen hetkisen saatavuuden ja hinnan valitulla latausasemalla. Tiedot näytetään myös ajoneuvon navigointijärjestelmässä reitin laskemista varten. Latauspisteessä todennus tapahtuu medianäytössä, älypuhelinsovelluksella tai RFID-kortilla. Mercedes me Charge hoitaa loput täysin automaattisesti. Yksi rekisteröinti, yksi laskutus.  Mercedes me Charge -sovellus kattaa Euroopassa laajan verkoston julkisia latausasemia sekä kaikki IONITY-latausasemat.

 

Tutustu lisää Mercedes-Benz latausvaihtoehtoihin.

 

 

MB - Heti toimitukseen - uudet autot