Etusivu Uudet autot Nissan Nissan ARIYA - vaikuttava täyssähköinen ajokokemus

Nissan ARIYA - vaikuttava täyssähköinen ajokokemus

Nissan Ariya

Nissan ARIYA - vaikuttava täyssähköinen ajokokemus

Nissan ARIYA on upea esimerkki Nissanin uudesta visiosta. Toivotko voivasi liikkua vapaasti ja kokevasi täydellisen tasapainon tehokkaan ja ennennäkemättömän hallinnan välille kaikissa olosuhteissa? 

Nissan ARIYA on saatavilla kahdella erikokoisella akulla: 63 kWh tai 87 kWh. Siihen on saatavilla kaksi sähköistä voimalinjavaihtoehtoa. Kaksivetoiset mallit ovat varustettu yhdellä sähkömoottorilla ja nelivetoiset mallit kahdella. Akkujen ja moottorien kolme erilaista yhdistelmää varmistavat, että ARIYA sopii jokaiselle.

  • Toimintamatka jopa 404km 63 kWh Engage akusto on saatavilla kaksivetoiseen malliin.
  • Toimintamatka jopa 536km 87 kWh Engage akusto on saatavana kaksimoottoriseen e-4ORCE -malliin.

Sähköautosi toimintasäde riippuu tekijöistä, kuten säästä, ajonopeudestasi ja mukanasi olevien matkustajien määrästä tai tavaratilan täyttömäärästä. Tutustu toimintamatkalaskuriin.

 

Koko Nissan ARIYA -mallisto nyt uudistetuilla hinnoilla:

Katso Nissan Ariya hinnasto

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Nissan-myyntiimme ja kerromme lisää!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Nissan Ariya

Nissan Ariya

Ariya 63kWh - Paras vaihtoehto työmatkaliikenteeseen niille, jotka matkustavat perheen kanssa viikonloppuisin, mutta eivät aja säännöllisesti pitkiä matkoja. Crossover tyylinen auto etuvedolla, teho 160 kW / 214 hv ja vääntö 300 Nm, huippunopeus 160 km/h ja toimintamatka jopa 404 km

Ariya 87kWh - Maksimoi toimintamatkan, jotta se vastaa lähes saman pituisia matkoja polttomoottoriautolla ajavan tarpeita. Etuvetoinen malli, jonka teho on 178 kW / 238 hv ja vääntö 300 Nm, on yhtä suorituskykyinen kuin ARIYA 63 kWh, ja toimintamatka on jopa 536 km.

Ariya e-4ORCE 87kWh - Kummankin maailman hyvät puolet: pitkän matkan kilpailija, jolla on kaikki e-4ORCE-teknologian käytännön edut ja joka määrittelee uudelleen premium-ajokokemuksen. 225 kW / 302 hv, vääntö 600 Nm, huippunopeus 200 km/h ja toimintamatka jopa 515 km.

 

Upeaa futuristista muotoilua joka yllättää

Sähköauton avara arkkitehtuuri - tasainen lattia ja avoin tila. Tuntuu melkein samalta kuin istuisit teatterin loungessa.

Nissan ARIYAssa on jopa 468 litran tavaratila tavaroiden kuljettamiseen. Se tarkoittaa, että kyytiin mahtuu neljä keskikokoista matkalaukkua.

Nissan ARIYAn kaksi 12,3" mukautettavaa näyttöä sisältävät paljon, mistä valita.

 

Nissan Connect Services-sovellus ja paljon muuta

Sovelluksella voit käyttää etäohjauksella ajoneuvosi toimintoja, kuten lukita/avata ovet tai säätää kauko-ohjattavaa ilmastointia.

Nissan Ariya e-4ORCE-nelivetoteknologia

Nissanin e-4ORCE-nelivetoteknologian ja kahden moottorin avulla Nissan ARIYA luo täydellisen tasapainon tehokkaan ja ennennäkemättömän hallinnan välille kaikissa olosuhteissa. Lähde liikkeelle täydellä väännöllä kaikilla neljällä renkaalla. Ota maasto haltuun jokaisella säällä. Nauti tarkasta ohjauksesta kaarteissa ja tasaisesta kyydistä joka hetki.

Kiihdytä uuteen maailmaan, jossa voimaa tuottavat kaksi sähkömoottoria. Pehmeä. Saumaton. Hiljainen. Ohjaamalla kuhunkin renkaaseen tarpeen mukaan vääntöä, Nissan ARIYA pystyy reagoimaan muuttuviin tilanteisiin nopeasti ja huomaamattomasti. Se on myös innostavaa. Paina kaasupoljinta ja tunne, miten jopa 600 Nm:n vääntö kuljettaa sinua hetkessä eteenpäin hyödyntäen samalla e-4ORCE-nelivetoteknologian tarjoaman upean ajokokemuksen.

e-Pedal-Step-järjestelmä (ajo yhdellä polkimella)

Siirry yhden polkimen käyttöön e-Pedal-Step-järjestelmän avulla. Kiihdytä painamalla poljinta alas ja hidasta päästämällä sitä ylöspäin. Se on tasaisempi, intuitiivisempi ja rentouttavampi tapa ajaa.

Tilanteeseen sopiva ajotila

Valitse Sport-ajotila, niin auto muuttuu urheilullisemmaksi ja nopeammin reagoivaksi. Kun olosuhteet muuttuvat haastavammiksi, valitse Snow-ajotila ja ajaessasi pitkää matkaa käytettävänäsi on taloudellinen Eco-ajotila.

Pidennetyt akkujen takuut

Nissanin sähköautoissa tällä hetkellä käytettävät litiumioniakut ovat erittäin luotettavia. Kattavien huoltopalveluidemme lisäksi tarjoamme akuillemme laajan 8 vuoden tai 160 000 km:n takuun.

 

 


 

Nissan - Heti toimitukseen - uudet autot