Etusivu Uudet autot Nissan Nissan Qashqai - jännittävä sähköautoiluelämys

Nissan Qashqai - jännittävä sähköautoiluelämys

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai - jännittävä sähköautoiluelämys

Valitse mieleisesi Nissan Qashqai sähköistetystä mallistosta. Crossover-muotoilun suunnannäyttäjä Nissan Qashqai tuo jälleen uutta näkemystä luokkaansa.

e-POWER vai kevythybridi? Kun tarjolla on kaksi voimansiirtomekanismia, on myös kaksi erilaista ajokokemusta.

e-POWER on tapa käyttää polttoainetta sähköautoilukokemuksen voimanlähteenä. Se tarkoittaa, että voit nauttia sähköauton tasaisesta ja hiljaisesta ajosta ja paremmasta polttoainetehokkuudesta tarvitsematta muuttaa tankkausrutiinia.

Kevythybridi on keino keventää moottorin kuormitusta käyttämällä pientä itselatautuvaa akkua auton apuna kiihdytyksen aikana. Se parantaa kevyesti polttoainetehokkuutta ja moottorin herkkyyttä.

Katso Nissan Qasqai hinnasto

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Nissan-myyntiimme ja kerromme lisää!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Nissan Qasqai

Koe e-Power

Koe sähköinen ajokokemus ilman huolta toimintamatkasta – Nissan Qashqai e-POWER-teknologialla vastaa elämäntyylisi tarpeisiin tarjoten sinulle samalla ainutlaatuisen sähkömoottorin. Voit ajaa pitkiäkin matkoja ilman, että sinun tarvitsee huolehtia lainkaan autosi lataamisesta. Nissanin e-POWER-teknologia on ihanteellinen ratkaisu siirtyä polttomoottoriautosta kohti täyssähköautoilua. Koe Nissan Qashqai e-POWERin tarjoama ainutlaatuinen, hiljainen sekä reagoiva ajokokemus.

Nauti sähköajoneuvon voimasta, joka on puhdasta, hiljaista ja tehokasta.

Liikennevaloissa, risteyksissä tai ohituksissa e-POWER mahdollistaa nopean, saumattoman kiihdytyksen, joka on ihanteellinen kaupunkiajoon. Valitse ajotilanteeseen sopiva vaihteiston tila: D-vaihde (ajo), joka antaa hienon ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa, tai B-vaihde (jarrutus), joka edistää regeneratiivista jarrutusta, parantaa polttoainetaloudellisuutta ja vähentää jarrujen kulumista kaupungissa.

Koe vaivattomampi tapa ajaa e-Pedal-Step-järjestelmän avulla

e-Pedal-Step helpottaa ajamista kun kiihdytys ja hidastus onnistuu yhdellä polkimella. e-POWER saa autosi reagoimaan hetkessä [3], tekee ajosta hiljaista ja kiihdytyksestä saumatonta. Stop/Start-teknologia puolestaan optimoi tehoa sammuttamalla moottorin auton rullauksen ajaksi tai silloin kun kuljettaja nostaa jalan polkimelta alle 18 km/h:n nopeudessa

Nissan Intelligent Mobility

Nissan Intelligent Mobility -teknologia tekee ajokokemuksesta rennomman ja mukavamman avustamalla kuljettajaa huomioimaan ympäristöä. Järjestelmät tarkkailevat ajoa ja tarvittaessa varoittavat kuljettajaa ja osallistuvat aktiivisesti ajamiseen, ne esimerkiksi palauttavat auton takaisin omalle kaistalle tai hätäjarruttavat kuljettajan puolesta.

Nissan Qashqai on kumppanisi kaikkeen liikkumiseen. Se varmistaa yhteytesi ympäröivään maailmaan ja pystyt käyttämään monia sen toimintoja ääniohjauksella tai perinteisesti näytöltä.

 

 


 

Nissan - Heti toimitukseen - uudet autot