Honda ZR-V hybridi

ZR-V Hybridi

Honda ZR-V hybridi 

Uutuus nyt nähtävillä Oulun Wetterillä! 

Uusi ja tyylikäs Honda ZR-V e:HEV tarjoaa aivan uudenlaisen ajokokemuksen. SUV-malleista se on kaikkein urheilullisin.

  • Ensiluokkainen ja urheilullisen virtaviivainen SUV, joka huomataan.
  • e:HEV: Tehokas täyshybridi tuottaa 184 hevosvoimaa ja sen toimintamatka on jopa 1000 km. *ZR-V WLTP-tiedot.
  • Tilava ja monikäyttöinen, 1322 litran tavaratila
  • Kuljettakeskeinen ohjaamo, laadukkaan kattava varustelu ja edistyksellistä teknologiaa.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Honda-myyjiltämme! 

Oulu 020 7788 290

Rovaniemi 020 7788 320

Kemi 020 7788 880

Kuusamo 020 7788 290

 


 

Honda ZR-V hybridi

Verratonta suorituskykyä ja dynaamista muotoilua

Uusi ZR-V-hybridi vie suorituskyvyn aivan uudelle tasolle. Edistyksellinen e:HEV-teknologia on samaan aikaan huipputehokas ja taloudellinen. Eri ajotilavalinnat varmistavat, että ZR-V.llä on ihanteellinen ajaa. Urheilulliset 18” kevytmetallivanteet, tyylikkäät LED-valot edessä ja takana sekä muut hienostuneett yksityiskohdat takaavat että ZR-V hybridi huomataan.

 

Edistyksellistä teknologiaa

Uusi ZR-V hybrid on varustettu uusimmalla Honda CONNECT infotainment -järjestelmällä. Käytössäsi on Apple CarPlay ja Android Auto -toiminnot sekä kristallinkirkas digitaalinen mittaristo. Mukavuutta lisäävät kehoa tukevat etuistuimet ja mobiililaitteiden lataaminen onnistuu langattomasti*. *Saatavana valituissa malleissa.

 

Turvallisuus vakiona

Kaikki ZR-V hybridit on varustettu uuden sukupolven edistyksellisellä Honda SENSING -ajoavustinteknologialla varustetasosta riippumatta. Näin matka taittuu aina mukavasti ja turvallisesti.

 


 

ZR-V: ainutlaatuinen ulkomuoto, pehmeät urheilulliset linjat, poikkeuksellinen mukavuus ja kehittynyt teknologia, pitävät sinut turvassa ja myös yhteydessä niihin asioihin joista pidät.

Honda ZR-V e:HEV

 

ZR-V käyttää monipuolisesti sähkömoottoreiden ja bensiinimoottorin yhdistelmää, joka kuljettaa sinua mahdollisimman taloudellisesti ja joustavasti kilometri toisensa jälkeen. Yksinkertaisen älykäs ZR-V, luotettavaa ja dynaamista sähköistymistä.

ZR-V:n sykkivä sydän on edistyksellinen e:HEV-teknologia, joka tarjoaa suorituskykyä, taloudellisuutta hyödyntäen itsenäisesti kolmea eri ajotilaa: sähköajotila tarjoaa hiljaista ja välitöntä tehoa, hybridiajotila antaa urheilullisen reagoinnin ja pitkän toimintasäteen, polttomoottoriajotila kytkeytyy päälle suuremmilla nopeuksilla, kun se on hybridiajotilaa taloudellisempaa.

 

ZR-V: ainutlaatuinen ulkomuoto, pehmeät urheilulliset linjat, poikkeuksellinen mukavuus ja kehittynyt teknologia, pitävät sinut turvassa ja myös yhteydessä niihin asioihin joista pidät.

 

Tehostunut ajokokemus

ZR-V tarjoaa täydellisen ajokokemuksen ergonomisen muotoilunsa ansiosta. Ominaisuudet, kuten kehoa tukevat etuistuimet, intuitiiviset hallintalaitteet ja selkeän hyvä näkyvyys ovat esimerkkejä siitä, mitä tällä tarkoitamme. Kaiken tarkoituksena on yksinkertaisesti saavuttaa se luottavainen tunne että olet yhtä auton kanssa.

 

Mukavuus ja laadukkuus ovat tämän tason tuotteissa ensiarvoisen tärkeitä. Miltä asiat näyttävät, kuulostavat, tuntuvat ja toimivat, se ilahduttaa ja vakuuttaa. Auton konstruktiossa on kiinnittetty erityistä huomiota värähtelyjen vaimentamiseen. Tämän myötä ajokokemus on mahdollisimman miellyttävä. ZR-V:ssä viihdyt upeasti.

 

Urheilullinen ulkonäkö

Täysin uusi ZR-V on suunniteltu rohkeasti tyylikkään urheilulliseksi. Muotoilu antaa voimakkaan läsnäolon tiellä ja leveät pyöränkaaret korostavat urheilullista asentoa. Aerodynaaminen takaspoileri ja pakoputkien tuplaulostulot tuovat autoon ripauksen kineettistä tyyliä. Tyylikäs viimeistely täydentyy viidellä jännittävällä metalli- ja helmiäisvärivaihtoehdolla.

 

Toiminnallisuus ja tarkoituksenmukaisuus tukevat ZR-V:n urheilullista tyyliä. Ainutlaatuisesti muotoilut 18-tuumaiset kevytmetallivanteet luovat erottuvan tunnusmerkin. Yksityiskohdilla on väliä. LED-valotekniikan ansiosta etuja takavalot voidaan muotoilla auton persoonallisuutta korostaen.

ZR-V.n kevyt alumiinista valmistettu konepelti parantaa tehokkuutta. Alhainen painopiste antaa ZR-V:hen käsiteltävyyttä ja ajettavuutta. Lisävarusteilla saat luotua yksilöllisemmän ZR-V.n. Valitse oma suosikkisi valmiista paketeista tai yksittäisistä tuotteista. Tee omasta ZR-V:stä yhtä ainutlaatuinen kuin sinä olet.

Honda - Heti toimitukseen - uudet autot