Etusivu Uudet autot Honda - Uudet autot Täysin uusi Civic e:HEV - Ajankohtaista Wetterillä

Täysin uusi Civic e:HEV

Uusi Honda Civic e:HEV

Täysin uusi Civic E:HEV

Ajajan hybridi

Täysin uusi Civic e:HEV nyt saatavilla! Urheilullinen Civic e:HEV on itselatautuva täyshybridi. Dynaaminen hatchback, jossa muotoilu yhdistyy jännittävästi sähköisen tehokkaaseen tekniikkaan. 

 

Kysy lisää Honda-myyjiltämme!

Oulu 020 7788 290

Rovaniemi

Kimmo Koivuranta, puh. 0400 148 258

Kemi

Hannu Väisänen, puh. 044 3266 335

VARAA KOEAJO

 


 

Uusi Honda Civic e:HEV takaa

e:HEV - tunne ero entiseen

e:HEV -hybridivoimalinja luo täydellistä tasapainoa suorituskyvyn ja taloudellisuuden välillä ja ajotilavalitsimella löytyy jokaiselle ajotyylille sopiva ajotila. Välitöntä sähköistä kiihtyvyyttä ja hienostunutta hybridiajoa tarjoava e:HEV hybriditeknologia tekee uudesta Civicistä todellisen ajajan auton.

Puhdas ja moderni muotoilu

Täysin uusi Civic kääntää katseita hienostuneella ja urheilullisella siluetillaan. Edestyksellinen muotoilu ja puhtaat, selkeät linjat tekevät autosta raikkaan tyylikkään. 18-tuumaiset alumiinivanteet ja urheilullisen loiva kattolinja täydentävät Civicin uutta muotoilua.

Nautinnollista ajoa

Täysin uusi Civic antaa kuljettajalle itsevarmuutta vakailla ja nautinnollisilla ajo-ominaisuuksillaan, samalla kun kanssamatkustajat voivat nauttia mukavasta ja sujuvasta matkasta.

 

Honda Civic e:HEV ohjaamo

Uuden tason sisusta

Civic tarjoaa kuljettajalle erinomaisen näkyvyyden ja uuden premiumtasoisen sisustan. Selkeälinjainen kojelauta, kehoa tukevat istuimet ja selkeästi sijoitetut painikkeet varmistavat mukavan ja turvallisen ajon.

Ole yhteydessä maailmaan

9-tuumaisella kosketusnäytöllä varustettu Honda CONNECT multimediajärjestelmä takaa intuitiivisuudellaan ja ergonomisella sijoittelullaan vaivatonta käyttöä. Nauti vaivattomasta älypuhelimen yhdistämisestä Android Auto ja Apple Carplayllä ja valituilla varustetasoilla langattomasta älypuhelimen latauksesta ja ensiluokkalaisesta BOSE-äänentoistosta kahdellatoista puhdasäänisellä kaiuttimella.

Luotu turvaamaan teidät

Täysin uudessa Civicissä turvallisuus maksimoitu kymmenellä turvatyynyllä, niiden joukossa eteen sijoitettu keskiturvatyyny ja kuljettajan polviturvatyyny. Civicissä on myös viimeisintä Honda SENSING kuljettajaa avustavaa teknologiaa, varmistaen vaivatonta ja turvallista ajoa.

Honda - Heti toimitukseen - uudet autot