Etusivu Uudet autot Honda - Uudet autot Honda All in one -paketit

Honda All in one -paketit

Honda All in one paketit

Honda All in one -paketit 

Käytä, nauti ja vaihda.

Honda All in One –paketti on helppo tapa saada autoiluun mukavuutta. Pääset ajamaan huolettomasti uudella Honda-autolla helpommin kuin uskoitkaan, sillä Honda All in One -paketin saat halutessasi ilman käsirahaa. Voit käyttää käsirahaksi suunnittelemasi summan elämästä nauttimiseen, kuten esimerkiksi matkustamiseen.

Sinun ei tarvitse sitoa rahojasi autoon ja nautit autoilusta Honda All in One – palvelujen avulla. Voit vaihtaa Honda All in One -sopimuksen uuteen, pitää auton tai palauttaa sen sopimuskauden päättyessä. Auton arvo sopimuksen lopussa on taattu puolestasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta.

 

Kysy lisää Honda-myyjiltämme!

Oulu 020 7788 290

Rovaniemi

Kemi

VARAA KOEAJO

 


 

Sopimuksen lopussa voit valita seuraavista:

  • Jos haluat muutosta, vaihda Honda All in One – pakettisi uuteen Honda -autoon.
  • Jos olet kiintynyt Honda  All in One – autoosi, voit ostaa sen itsellesi maksamalla viimeisen erän. Voit ,myös saada rahoituksen tätä varten.
  • Jos et halua pitää Honda All in One – autoasi, voit palauttaa sen, kunhan vain olet huolehtinut autosta hyvin.

 

3 tapaa ajaa edullisesti ja huolettomasti:

Voit hankkia Honda- auton kolmella eritasoisella ja hintaisella Honda All in One -paketilla tarpeesi mukaan. Halutessasi voit valita autoosi kattavan liikennekaskovakuutuksen kuukausierän yhteyteen. 

  • Taso 1 Taattu auton arvo sopimuksen päättyessä
  • Taso 2 Taattu auton arvo sopimuksen päättyessä sekä määräaikaishuollot ja korjaukset
  • Taso 3 Taattu auton arvo sopimuksen päättyessä sekä määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä.

 

Honda - Heti toimitukseen - uudet autot