Honda CR-V Hybridit

Honda CR-V Hybrid

Honda CR-V Hybridit ovat pian täällä

Hondan suurin SUV-maasturi tähän asti. Tutustu vaikuttavaan ulkomuotoon, ylellisiin sisätiloihin ja intuitiiviseen teknologiaan. Nyt ensimmäistä kertaa saatavilla kaksi hybridiversiota: CR-V e-HEV täyshybridi ja CR-V e-PHEV ladattava hybridi.

 • CR-V e:HEV on hyvin taloudellinen yhdistetty kulutus 5,9 l/100km ja
 • CR-V e:PHEV vähäpäästöinen CO2 18 g/km.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Honda-myyjiltämme! 

Oulu 020 7788 290

Rovaniemi 020 7788 320

Kemi 020 7788 880

Kuusamo 020 7788 290

 


 

CR-V E:HEV täyshybridi

Mikä CR-V sopii sinulle parhaiten?

 

CR-V e:Hev

 • Itselataava – ei latauspisteiden etsimistä.
 • Kulkee jopa 950 kilometriä täydellä tankilla.
 • Hybriditeknologia on polttoainetaloudellista ja vähäpäästöistä (CO₂-päästöt 128 g/km)*.
 • Erinomainen kaupunkiajoon ja työmatkoille.

CR-V e:phev ladattava hybridi

 • Kätevä ladata kotona yön aikana.
 • Sähköajolla hyvin vähäpäästöinen (18 g/km)*.
 • Nollapäästöistä ajamista jopa 82 kilometriä kerrallaan*
 • Vaihtaa hybridiajoon, kun sähköakun varaustaso on alhainen.

 


 

Voimaa ja varmuutta kaikkialla.

Saapuessasi oman CR-V:si luokse avaimen kanssa, se avaa keskuslukituksen kun kosket ovenkahvaan. Sisältä löydät Honda CONNECT 9” infotainment-järjestelmän jossa on älypuhelinliitännät ja langaton lataus. Tavarat mahtuvat mukaan helposti ja sähkötoiminen takaluukku sulkeutuu napin painalluksella, kun siirryt pois auton luota.

 • Kattava turvajärjestelmä Honda SENSING 360 – vain uudessa CR-V:ssä.
 • Älypuhelinyhteys Honda CONNECT- Android Auto ja Apple CarPlay.
 • Ylelliset sisätilat

 

Tutustu uuteen CR-V:hen sisältä ja ulkoa.

Uusi CR-V antaa uuden merkityksen sanaparille huippuunsa hiottu. Rajatuissa malleissa nahkaverhoilu, panoraamakatto, lämmitetyt ja viilentävät etuistuimet, lämmitetyt takaistuimet, ensiluokkainen äänentoisto ja hienostunut sisävalaistus. Sisusta josta ei halua koskaan poistua.

 

Monipuolista voimaa.

Uusi CR-V tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen, jossa sähkömoottorin tuottamat 184 hevosvoimaa ja välitön kiihtyvyys yhdistyvät erinomaiseen ajettavuuteen ja sähköiseen hiljaisuuteen. Voit räätälöidä eri ajotiloista juuri tilanteeseen sopivan vaihtoehdon ja jolla saavutat parhaimman ajokokemuksen.

 

Intuitiivisesti turvallinen.

Turvallisuus on avainasemassa CR-V.ssä Honda SENSING on vakiovaruste kaikissa autoissamme. Uudessa CR-V:ssä turvallisuutta on parannettu entisestään uudella Honda SENSING 360* -järjestelmällä, jossa eri puolille autoa sijoitetut tutkat ja kamerat varmistavat, että auto on suuresta koostaan huolimatta aina turvassa. Lisäominaisuudet kuten moninäkymäkamerat helpottavat pysäköimistä, mukautuvat ADB-ajovalot ja aktiiviset kaarrevalot parantavat näkyväisyyttä ajon aikana. *Rajatuissa malleissa.

 

Edistynyttä teknologiaa

Saapuessasi oman CR-V:si luokse avaimen kanssa, se avaa keskuslukituksen kun kosket ovenkahvaan. Sisältä löydät Honda CONNECT 9” infotainment-järjestelmän jossa on älypuhelinliitännät ja langaton lataus. Head-up-näyttö*, sähkösäätöisen istuimen muistitoiminto*, joka säätää kuljettajan istuimen automaattisesti tähän muistiin tallennettuun asentoon. Tavarat mahtuvat mukaan helposti ja sähkötoiminen takaluukku sulkeutuu napin painalluksella, kun siirryt pois auton luota. *Rajatuissa malleissa.

 

 

Honda - Heti toimitukseen - uudet autot