Etusivu Uudet autot Honda - Uudet autot Hondan ensimmäinen sähköinen SUV e:Ny1

Hondan ensimmäinen sähköinen SUV e:Ny1

Honda Eny1

Hondan ensimmäinen sähköinen SUV e:Ny1 on pian täällä

Hondan ensimmäinen sähköinen SUV. Rohkean linjakas muotoilu ja ajankohtainen tekniikka lisättynä tyylikkään edistyksellisillä sisätiloilla. e:Ny1 on päästötön uuden sukupolven tuote.

  • Tehokas 204 hv sähkömoottori tuottaa 310 Nm vääntöä
  • Toimintamatka jopa 412 km yhdellä latauksella.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää Honda-myyjiltämme! 

Oulu 020 7788 290

Rovaniemi 020 7788 320

Kemi 020 7788 880

Kuusamo 020 7788 290

 


 

Honda E:ny1

Honda E:NY1. Ei päästöjä. Rajattomasti seikkailuja.

 

Tämä sähkö-SUV on uuden sukupolven auto. Yhdellä latauksella pääset jopa 412 kilometriä. E:Ny1 on coupé tyylisesti suunniteltu ja yksinkertaisen, jopa minimalistisen, linjakas. Latausportti sijaitsee edessä tyylikkään luukun suojissa. Takaovien kahvat on sijoitettu huomaamattomiksi ja takavalopaneeli näkyy tyylikkäästi koko takaluukun leveydeltä. Panoraamakaton myötä sisätilat ovat valoisat ja näyttävät.

  • E:Ny1 on yhdistelmä ajoa ilman päästöjä ja jännittävää suorituskykyä.
  • 15,1” Infotainment-järjestelmä, jossa Android Auto ja Apple CarPlay.
  • Saavuttaa 80 prosentin lataustason noin 45 minuutissa. Latausaika 10 prosentista 80 prosenttiin 100 kW:n ulkoisella latauslaitteella.

 

Tutustu tarkemmin malliin e:Ny1

Sisällä on 15,1 tuuman infotainment näyttö. Sillä käytät Honda CONNECT -järjestelmiä, säädät ilmastointia ja tarkistat akun varaustilan. Kuljettajan 10,2” näyttö kertoo kaiken ajamisen kannalta tarpeellisen ja on räätälöitävissä omien mieltymystesi mukaisesti. Älylaitteiden lataaminen onnistuu langattomasti tai USB-porttien avulla. Apple CarPlay tai Android Auto soittavat lempimusiikkiasi neljän kaiuttimen kautta.

 

Toimivaa teknologiaa ja käytännöllisyyttä.

 Monikäyttöinen tavaratila.Kuormaamisen jälkeen sähkötoiminen takaluukku sulkeutuu halutessasi automaattisesti, kun siirryt pois auton luota.

 

Turvallisuutta koko perheelle.

Uusin Honda SENSING -teknologia ja sen edistykselliset turvaominaisuudet avustavat sinua tutkien, sensoreiden ja kameroiden yhdistelmien myötä ajosi aikana. Ahtaissa paikoissa, moninäkymällä varustettu kamerajärjestelmä ohjeistaa välttämään esteet .

Honda - Heti toimitukseen - uudet autot