Etusivu Uudet autot Honda - Uudet autot Uusi Honda HR-V Hybrid - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi Honda HR-V Hybrid

Honda HR-V Hybrid

Uusi Honda HR-V Hybrid

Tapaa täysin uusi Honda HR-V. Energinen, itselatautuva hybridi, joka tarjoaa virkistävän ajokokemuksen ainutlaatuisen ja älykkään e:HEV-voimansiirron avulla. F1-teknologian inspiroima, tyylikäs urheilullinen SUV tuo vireyttä, elinvoimaa ja monipuolisuutta jokaiseen matkaan.

 

Katso Honda HR-V Hybrid -mallin hinnasto tästä.

 

Kysy lisää Honda-myyjiltämme!

Oulu 020 7788 290

Kemi 020 7788 880

Kuusamo 020 7788 290 *

Rovaniemi 020 7788 320

 

 

 

*Oulun automyynti palvelee myös Kuusamossa.

VARAA KOEAJO

 


 

Honda HR-V Hybrid takaa

Itselataava hybridi, joka on suunniteltu ympäristötietoisten kuljettajien sukupolvelle

 

Ei tarvitse erikseen ladata

HR-V latautuu itsenäisesti tuottamalla sähköä ajon aikana, joten sinun ei tarvitse etsiä latausasemaa.

Parempi polttoainetaloudellisuus

HR-V:n e:HEV-voimansiirron avulla pääset tankillisella paljon pidemmälle. Voit ajaa jopa 740 kilometriä yhdellä tankilla.

Mielenrauhaa

Hybridiakku tarjoaa energiaa polttoainekustannusten pienentämiseksi ja sillä on 5 vuoden tai 100 000 kilometrin takuu*. 

Päästöjen vähentäminen

Hybridi saastuttaa vähemmän, ja 122 g/km:n päästöillään HR-V ottaa jälleen askeleen kohti vähäpäästöistä yhteiskuntaa.

 


 

Honda HR-V Hybrid sisustus

Matkalla tulevaisuuteen

Luo oma tilasi 

Ainutlaatuiset Magic Seat -istuimet mahdollistavat lisätilan useiden mahdollisuuksien avulla. HR-V mukautuu helposti elämäntapaasi - se vie kaiken tarvitsemasi polkupyöristä golfvälineisiin ikimuistettavalle viikonloppumatkalle.

Uusia näkökulmia

Leveä kojelauta tarjoaa tilavan ja rauhoittavan kokemuksen ajaessasi HR-V:tä, jolloin voit keskittyä tiehen, matkaan ja ulkopuoliseen maailmaan.

Yksinkertaisuuden periaate

Ei enää avaimen etsimistä kädet täynnä ruokakasseja - hands-free-toiminen takaluukku avautuu automaattisesti ja sulkeutuu, kun poistut sen luota.

 


 

Honda HR-V Hybrid kaupungissa

Älykäs hybridi

Sähkömoottoriajo

Sähkömoottoriajossa kiihdytetään välittömästi pysähtyneestä tilasta käyttämällä sähkömoottorin voimaa.

Hybridiajo

Hybridiajo käyttää sähkö- ja bensiinimoottoria yhdessä jokapäiväisissä ajotilanteissa optimaalisen suorituskyvyn ja energisen kiihdytyksen saavuttamiseksi.

Polttomoottoriajo

Polttomoottoriajossa käytetään polttomoottoria korkeampien nopeuksien ylläpitämiseksi, akun latautuessa samalla.

Hyötyjarrutus

Hyötyjarrutus käyttää jarrutettaessa sähkömoottorin tuottamaa energiaa akun lataukseen.

 


 

Honda HR-V Hybrid kosketusnäyttö

Ero piilee yksityiskohdissa

Näe näkymättömissä oleva

Kun peruutat HR-V:tä, peruutuskamera näyttää suoraan takana olevan alueen laajakulmanäkymällä 9” näytöllä.

Lisäaistit

HR-V tunnistaa sateen tuulilasilla ja kytkee pyyhkimet automaattisesti päälle. Vakiovarusteena on myös etu- ja takapysäköintitutkat varmaa pysäköintiä varten.

Aja mukavasti

HR-V:n huippulaadukkat, puoliksi tekonahasta ja puoliksi kankaasta valmistetut istuimet on viimeistelty ainutlaatuisella ommelkuviolla. Lisäksi etuistuimet ovat lämmitettyjä, tuoden lisämukavuutta ajoon.

Honda CONNECT

Kun älypuhelimesi on yhdistetty multimediajärjestelmään, jossa on Android AutoTM ja Apple CarPlay, näkyvät kaikki sovelluksesi 9” näytöllä.

Tuulahdus raikasta ilmaa

Sinä ja läheisesi matkustatte terveellisessä ympäristössä uuden ilmadiffuusiojärjestelmän ansiosta, joka luo raikkaan ilmavirran kaikkien ympärille.

 


 

Honda HR-V Hybrid Sport

Aja omalla tavallasi

Kohota HR-V:si tunnelmaa Hondan alkuperäisillä lisävarusteilla. Valitse lisävarustepaketeistamme ja lisää urheilulliset alumiinivanteet tai jos haluat vain pienen muutoksen, valitse muutamia yksilöllisiä varusteita tehdäksesi siitä oman näköisesi.

 

Ulkoiset lisävarustepaketit

Paranna tyyliä ja turvallisuutta HR-V:n sulavia korostaen valitsemalla elämäntyyliisi sopivan paketin.

  • Obscura Black-paketti: Anna HR-V:lle urheilullinen ja erottuva tyyli yhdistelemällä Berlina Black- ja korin värisiä lisävarusteita. Paketti sisältää: etusäleikön, koristeita eteen alas, koristeita taakse alas, sumuvalokoristeet, ovipeilien kuoret ja takaspoilerin pidennyksen. Kuvassa lisäksi HR1811-alumiinivanteet. Myydään erikseen.

  • Ilmenite Titanium-paketti ulkopuolelle: Korosta HR-V:si ensiluokkaista ilmettä Ilmenite Titanium-paketilla. Paketti sisältää: takaluukun koristeen, etusäleikön, sumuvalokoristeet ja ovipelien kuoret. Kuvassa lisäksi HR1813-alumiinivanteet. Myydään erikseen. Voidaan yhdistää myös Ilmenite Titanium -sisätilapaketin kanssa.

 

Sisätilan lisävarustepaketit

Valitse matkustamoon paketin, joka korostaa Honda HR-V:n energistä luonnetta.

  • Ilmenite Titanium paketti: Korosta HR-V:si ensiluokkaista ilmettä Ilmenite Titanium-paketilla. Paketti sisältää: ohjauspyörän koristeen, vaihdekepin koristeen ja sähköikkunoiden katkaisijapanelien koristeen. Voidaan yhdistää myös samaan pakettiin Ilmenite Titanium -ulkopaketin kanssa.

  • Cargo Pack: Jos kuljetat usein matkatavaroita tai työ- tai harrastusvälineitä, Cargo-paketti auttaa pitämään ne järjestyksessä ja suojassa. Paketti sisältää tavaratilamaton, jossa on tilanjakajat, takaluukun valoyhdistelmän ja tavaratilan kynnyskoristeet.

  • Illumination Pack: Illumination Packin valoyhdistelmä luo tunnelmaa auton sisätiloihin. Tämä paketti sisältää jalkatilan valot eteen ja valaistut kynnyskoristeet.

 

VARAA KOEAJO

 

Honda - Heti toimitukseen - uudet autot