Etusivu Uudet autot Honda - Uudet autot Honda Jazz Hybrid Crosstar

Honda Jazz Hybrid Crosstar

Honda Jazz Hybrid Crosstar

Honda Jazz Hybrid Crosstar

Aktiiviseen elämäntapaan sopiva Jazz Crosstar.

Pidämme lupauksemme sähköistämisestä, joten Jazzit ovat varustettu tehokkaalla kaksimoottorisella hybridijärjestelmällä, joka reagoi herkästi ja tekee ajokokemuksesta nautinnollisen.

 

Kysy lisää Honda-myynnistämme!

Oulu 020 7788 290

Kemi 020 7788 880

Kuusamo 020 7788 290 *

Rovaniemi 020 7788 320

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

VARAA KOEAJO
 

 

Persoonallinen muotoilu.

Täysin uusi Jazz-mallisto on varustettu edistyksellisellä e:HEV-hybridijärjestelmällä ja dynaamisella, modernilla ulkonäöllä. Sisältä tilava, mutta ulkoa kompakti Jazz on täydellisen järkevä auto. Valitse hienostunut ja tyylikäs Jazz tai aktiivisempaan elämäntyyliin sopiva Jazz Crosstar, johon voit valita kaksivärisen vaihtoehdon.

 

Täysin uusilla malleilla, Jazz ja Jazz Crosstar, on sama, kehittynyt hybridi voimansiirto, mutta kummallakin on oma erikoisuutensa. Kumman valitsetkin – hienostuneen Jazzin tai elämäntapaasi tukevan Crosstarin –, havaitset pian, että sen todellinen kauneus on tapa, jolla se kulkee.

 


 

e:HEV-mallin käyttövoimajärjestelmässä yhdistyvät sähkömoottorien nopea reagointi ja tehokkaan bensiinimoottoriin autonomia – lopputuloksena on ihanteellinen yhdistelmä kaupunki- ja maantieajoon.

 

Jazz Crosstarin mukana tulee uusimman sukupolven Honda SENSING -ajonavustusjärjestelmä ja paljon turvaominaisuuksia. Tämä kehittynyt järjestelmä kuuluu jokaisen auton vakiovarusteisiin ja sisältää törmäystä lieventävän jarrutusjärjestelmän, kaistanpitoavustimen, kuolleen kulman avustimen ja paljon muuta, pitääkseen sinut ja läheisesi turvassa. Monikäyttöisessä keskikonsolissa on kolme asentoa, kokonaan avattuna siihen mahtuu isompiakin esineitä.

 


 

 

 Jazz Crosstar tarjoavat sinulle panoraamanäkymän tielle, joten kuljettajalla on aito laajakuvakokemus.  Parannettu näkyvyys antaa luottamusta lisäävän ajoasennon lisäksi todellisen turvallisuusedun.

 

Kattava kojelauta

Kojelauta on suunniteltu siten, että näet tärkeät tiedot nopealla katsauksella.  Vaakasuora, helppo ja toimiva 7 tuuman TFT-näyttö korvaa vanhanaikaiset mittarit jatkaen tilavuuden ja laadukkuuden tunnelmaa.

 

Mukavaa istua

Etuistuimet on suunniteltu leveiksi ja varustettu uupumusta vähentävillä ominaisuuksilla, joita käytetään limusiiniluokan autoissa.  Lannetukea on parannettu, ja muutenkin tilavassa matkustamossa on entistä enemmän jalkatilaa.  Maineikkaiden Magic Seat -istuimiemme selkänojan voit säätää eri asentoihin riippuen siitä, haluatko kuljettaa enemmän ihmisiä vai enemmän matkatavaraa. Jazz Crosstarin verhoilu on vedenpitävä, antaen sille tarvittavan suojan aktiivisempaan elämäntyyliin.

 

Kirkas näyttö

9 tuuman keskusnäyttö Honda CONNECT näyttää useimmiten käytettyjä sovelluksia, joten niitä voi valita helposti ja nopeasti. Sovellukset on värikoodattu luokittain, mikä edistää helppokäyttöisyyttä.

 

Tutustu Hondan hinnastoon. 

Honda - Heti toimitukseen - uudet autot