Etusivu Uudet autot Honda - Uudet autot Honda e - Ajankohtaista Wetterillä

Honda e

Honda e - Honda e yhdistää päästöttömän ajon innostavaan urheilulliseen suorituskykyyn. Tämä ketterä, hyvin ohjaukseen reagoiva ja pienen kääntösäteen omaava sähköauto tekee kaupunkiajosta hauskaa.

Honda e

 

PUHTAASTI SÄHKÖISTÄ SUORITUS- KYKYÄ

Honda e yhdistää päästöttömän ajon innostavaan urheilulliseen suorituskykyyn. Tämä ketterä, hyvin ohjaukseen reagoiva ja pienen kääntösäteen omaava sähköauto tekee kaupunkiajosta hauskaa.

Katso Honda e -hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää Honda -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 


 

SUUNNITELTU YMPÄRILLESI

Tilava, avara ja mukava Honda e on suunniteltu täysin eri tavalla kuin mihin olet tottunut. Teknologia vie kokemuksen uudelle aikakaudelle.

TULEVAISUUDEN TEKNOLOGIAA

Honda e sisältaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten pysäköinnin avustusjärjestelmä "Honda Parking Pilot" ja perinteiset sivupeilit korvaavat sivukamerat, jotka helpottavat ajamista.

TEHOA JA SUORITUSKYKYÄ

Takapyörät välittävät tehokkaan sähkömoottorin voiman, mikä parantaa ohjaustuntumaa. Honda e kiihtyy ja hidastuu vaikka vain yhdellä polkimella, hyödyntäen regeneratiivista jarrutusta.

SÄHKÖINEN KOKEMUS

Honda e – meidän ensimmäinen täysin sähköinen automme – yhdistää sähköisen ajon ja lyhyen latausajan nestejäähdytteisellä akustolla optimoidakseen toimintamatkan ilmastomme eri lämpötiloissa.

MINIMALISTINEN MUOTOILU

Nykyaikainen teknologinen innovaatio on toteutettu yksinkertaiseen, virtaviivaiseen muotoon. Honda e on erinomainen esimerkki siitä, miten yksinkertainen muotoilu kiinnittää huomiosi kaikkein tärkeimpään.

SIINÄ ON VETOA

Missä teknologia ja ajamisen nautinto kohtaavat.

Hiljaista, mukavaa ja hienostunutta ajoa tai välitöntä voimaa kun sitä tarvitset – Honda e yhdistelee useita teknologioita ainutlaatuisessa muodossa. Suorituskyvyn luo tehokas sähkömoottori, jota voi hallita yhdellä polkimella.

TUNTEITA HERÄTTÄVÄ MUOTOILU

Puhdas ja yksinkertainen muotoilu

Minimalistinen muotoilu ei pelkästään paranna auton  ulkonäköä, vaan pienentää myös ilmanvastusta. Siron ja modernin muodon sekä edistyneen teknologian yhdistelmän avulla Honda e erottuu kaikista muista.

ALKUPERÄISTÄ LATAUSTA

Kun kytket autosi lataukseen, varmista että Honda e latautuu aidolla Honda Power Charger -laturilla.

Honda Power Charger -laturilla Honda e latautuu nopeasti ja luotettavasti. Laturin tunnistautumisjärjestelmän avulla voit päättää, kuka sitä saa käyttää.

 


 

Honda All In One - Käytä, nauti ja vaihda.

Honda All in One –paketti on helppo tapa saada autoiluun mukavuutta. Pääset ajamaan huolettomasti uudella Honda-autolla helpommin kuin uskoitkaan, sillä Honda All in One -paketin saat halutessasi ilman käsirahaa. Voit käyttää käsirahaksi suunnittelemasi summan elämästä nauttimiseen, kuten esimerkiksi matkustamiseen.

Sinun ei tarvitse sitoa rahojasi autoon ja nautit autoilusta Honda All in One – palvelujen avulla. Voit vaihtaa Honda All in One -sopimuksen uuteen, pitää auton tai palauttaa sen sopimuskauden päättyessä. Auton arvo sopimuksen lopussa on taattu puolestasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta.

Sopimuksen lopussa voit valita seuraavista:

  • Jos haluat muutosta, vaihda Honda All in One – pakettisi uuteen Honda -autoon.
  • Jos olet kiintynyt Honda  All in One – autoosi, voit ostaa sen itsellesi maksamalla viimeisen erän. Voit ,myös saada rahoituksen tätä varten.
  • Jos et halua pitää Honda All in One – autoasi, voit palauttaa sen, kunhan vain olet huolehtinut autosta hyvin.

 

3 tapaa ajaa edullisesti ja huolettomasti:

Voit hankkia Honda- auton kolmella eritasoisella ja hintaisella Honda All in One -paketilla tarpeesi mukaan. Halutessasi voit valita autoosi kattavan liikennekaskovakuutuksen kuukausierän yhteyteen. 

  • Taso 1 Taattu auton arvo sopimuksen päättyessä
  • Taso 2 Taattu auton arvo sopimuksen päättyessä sekä määräaikaishuollot ja korjaukset
  • Taso 3 Taattu auton arvo sopimuksen päättyessä sekä määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä.
 
 

Honda - Heti toimitukseen - uudet autot