Etusivu Uudet autot Honda - Uudet autot Honda e - Ajankohtaista Wetterillä

Honda e

Honda e - Honda e yhdistää päästöttömän ajon innostavaan urheilulliseen suorituskykyyn. Tämä ketterä, hyvin ohjaukseen reagoiva ja pienen kääntösäteen omaava sähköauto tekee kaupunkiajosta hauskaa.

Honda e

Soita ja kysy lisää Honda -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee myös Kuusamossa.

 

PUHTAASTI SÄHKÖISTÄ SUORITUS- KYKYÄ

Honda e yhdistää päästöttömän ajon innostavaan urheilulliseen suorituskykyyn. Tämä ketterä, hyvin ohjaukseen reagoiva ja pienen kääntösäteen omaava sähköauto tekee kaupunkiajosta hauskaa.

SUUNNITELTU YMPÄRILLESI

Tilava, avara ja mukava Honda e on suunniteltu täysin eri tavalla kuin mihin olet tottunut. Teknologia vie kokemuksen uudelle aikakaudelle.

TULEVAISUUDEN TEKNOLOGIAA

Honda e sisältaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten pysäköinnin avustusjärjestelmä "Honda Parking Pilot" ja perinteiset sivupeilit korvaavat sivukamerat, jotka helpottavat ajamista.

TEHOA JA SUORITUSKYKYÄ

Takapyörät välittävät tehokkaan sähkömoottorin voiman, mikä parantaa ohjaustuntumaa. Honda e kiihtyy ja hidastuu vaikka vain yhdellä polkimella, hyödyntäen regeneratiivista jarrutusta.

SÄHKÖINEN KOKEMUS

Honda e – meidän ensimmäinen täysin sähköinen automme – yhdistää sähköisen ajon ja lyhyen latausajan nestejäähdytteisellä akustolla optimoidakseen toimintamatkan ilmastomme eri lämpötiloissa.

MINIMALISTINEN MUOTOILU

Nykyaikainen teknologinen innovaatio on toteutettu yksinkertaiseen, virtaviivaiseen muotoon. Honda e on erinomainen esimerkki siitä, miten yksinkertainen muotoilu kiinnittää huomiosi kaikkein tärkeimpään.

SIINÄ ON VETOA

Missä teknologia ja ajamisen nautinto kohtaavat.

Hiljaista, mukavaa ja hienostunutta ajoa tai välitöntä voimaa kun sitä tarvitset – Honda e yhdistelee useita teknologioita ainutlaatuisessa muodossa. Suorituskyvyn luo tehokas sähkömoottori, jota voi hallita yhdellä polkimella.

TUNTEITA HERÄTTÄVÄ MUOTOILU

Puhdas ja yksinkertainen muotoilu

Minimalistinen muotoilu ei pelkästään paranna auton  ulkonäköä, vaan pienentää myös ilmanvastusta. Siron ja modernin muodon sekä edistyneen teknologian yhdistelmän avulla Honda e erottuu kaikista muista.

ALKUPERÄISTÄ LATAUSTA

Kun kytket autosi lataukseen, varmista että Honda e latautuu aidolla Honda Power Charger -laturilla.

Honda Power Charger -laturilla Honda e latautuu nopeasti ja luotettavasti. Laturin tunnistautumisjärjestelmän avulla voit päättää, kuka sitä saa käyttää.