Etusivu Uudet autot Nissan Nissan X-Trail - ainutlaatuisen sähköinen ajokokemus

Nissan X-Trail - ainutlaatuisen sähköinen ajokokemus

Nissan X-trail

Nissan X-Trail - ainutlaatuisen sähköinen ajokokemus

Sähköistetty crossover, jossa on tilaa kaikille ja kaikelle

Astu tilavaan laadun, mukavuuden ja käytännöllisyyden maailmaan. Ota matkustajat kyytiin ja sano hyvästit istumapaikoista kiistelylle – tässä sähköistetyssä 5–7-paikkaisessa katumaasturissa on tilaa kaikille. Uudessa Nissan X-Trailissa edistyksellisyys voi olla matkustajaystävällistä.

Valitse sinulle sopivimmasta vaihtoehdosta: Nissan X-Trail kevythybridi, hybridi tai e-Power.

Katso Nissan X-Trail hinnasto

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Nissan-myyntiimme ja kerromme lisää!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Nissan X-trail

 

Sähköautoiluun siirtymisen ei tarvitse olla suuri askel.

Erilaisten sähköisten vaihtoehtojen mallistosta löydät varmasti sinulle sopivan ratkaisun.

Kevythybridillä siirryt kohti sähköistettyä ajoa

Kevythybridiautot ovat helppo tapa siirtyä kohti sähköistettyä ajoa. Polttomoottori pyörittää pyöriä samalla kun akku antaa tukea kiihdytyksen aikana, ylämäessä ja ajon aikana. Stop/Start-järjestelmä[1] lisää tehokkutta tehden ajosta mukavampaa – etenkin pysähtelevässä liikenteessä.

Hybridi - energinen sähköistetty kokemus

Hybridiajoneuvot lisäävät sähkömoottorin polttomoottorisi rinnalle, jotta pääset hyödyntämään sähköautoilun etuja ilman lataustarvetta. Järjestelmä vaihtelee automaattisesti sähkö- ja polttomoottorin sekä niiden yhdistelmän välillä.

e-POWER, tehokas yhdistelmä

e-POWER järjestelmässä polttomoottori lataa akkuja, mutta ajaminen tapahtuu pelkästään sähkömoottorin avulla. Se on ajokokemukseltaan kuten täyssähköauto. e-POWER pienentää sekä päästöjä, että käyttökustannuksia, mutta koska sitä ei tarvitse ladata pistokkeella, se ei muuta ajotapojasi. Lisäksi se käyttää regeneratiivista energiaa, joka auttaa pitämään akun ladattuna.

 

Ainutlaatuinen sähköistetty ajokokemus. Tämä on Nissan e-POWER.

Koe sähköinen ajonautinto X-Trail e-POWER-voimalinjalla. Latausta ei tarvita. Tämä ainutlaatuinen teknologia poikkeaa perinteisestä hybridimoottorista. e-POWER-voimalinjalla varustettu polttomoottori tuottaa sähköä sähkömoottorin tarpeisiin varastoimalla sitä akkuun. Pääset nauttimaan välittömästä kiihdytyksestä ja lähes äänettömästä käynnistä.

e-Power- kaksi teknologiaa yhdessä

Nissanin ainutlaatuisessa e-POWER-teknologiassa yhdistyy akkua lataava polttomoottori ja pyöriä pyörittävä sähkömoottori. e-POWER on toiminnaltaan, päästöiltään ja käyttökustannuksiltaan sähköauton kaltainen, mutta koska sitä ei tarvitse ladata pistokkeella, se ei muuta ajotapojasi. Polttomoottorin lisäksi e-POWERin akkua lataa regeneratiivinen jarrujärjestelmä.

 

Nissanin e-4ORCE-nelivetoteknologia

e-POWER yhdessä e-4ORCE-nelivetoteknologian kanssa

Sinä ja matkustajasi saatte parhaan ajonautinnon tästä tehokkaasta ja sujuvasta sähköistetystä ajokokemuksesta. Nissan e-4ORCE on ainutlaatuinen sähköistetty nelivetoteknologia, joka tarjoaa täydellisen tasapainon tehon ja entistäkin varmemman pidon välillä.

 

 


 

 

 

Nissan - Heti toimitukseen - uudet autot