Etusivu Uudet autot Nissan Täysin uusi täyssähköinen Nissan Townstar EV

Täysin uusi täyssähköinen Nissan Townstar EV

Nissan Townstar

Täysin uusi täyssähköinen Nissan Townstar EV

Uusi täyssähköinen Nissan Townstar vie yrityksesi uudelle tasolle. Tutustu luotettavaan suorituskykyyn ja vaikuttavaan talouteen. Täysin uuden Nissan Townstarin sähköisen voimansiirron ansiosta voit nauttia päästöttömästä ajosta.

  • Toimintamatka jopa 291 km (yhdistetty)

Sähköautot ovat hiljaisia ja huomattavasti taloudellisempia käyttää ja edullisempia huoltaa kuin polttomoottoriauto. Uuden täyssähköpakettiauton hankintaan voidaan myös myöntää valtion hankintatuki ehtojen täyttyessä. Ylläpitokustannuksesi laskevat samalla, kun rakennat yrityksellesi ympäristöystävällistä mainetta.

 

Katso Nissan Townstar hinnasto

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Nissan-myyntiimme ja kerromme lisää!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Nissan Townstar

Nissan Connected Services -sovellus

Etävalvonta. Nissan Connected Services -sovelluksen avulla luot saumattoman yhteyden autosi ja älypuhelimesi välille. Haluatko varmistaa mukavuuden ennen kuin nouset autoon ja laittaa ilmastoinnin päälle? Voit myös tarkistaa jäljellä olevan toimintamatkan tai lataustilan. Voit lukita tai avata autosi ovet mistä tahansa, tiedät aina sen sijainnin, voit lämmittää tai viilentää sen etukäteen tai jopa käynnistää auton latauksen silloin, kun edullista sähköä on saatavilla. Kaikki tämä onnistuu helposti sovelluksen kautta.

Tutustu Nissan Charge -sovellukseen

Kun avaat älypuhelimestasi Nissan Charge -sovelluksen, pääset suunnittelemaan reittisi mukavasti omalta sohvaltasi. Nissan Charge takaa aina tasaisen matkanteon, koska sillä voi käyttää yli 100 000 asemaa ympäri Eurooppaa yhdellä tilauksella sekä tarkistaa latausajat ja -laitteet.

Täyssähköistä ajoa

Kun auton varustukseen kuuluvat sähkömoottori ja akkuyksikkö, voit unohtaa tankkausasemalla vierailun. Sähkövoima on puhdasta, hiljaista ja tehokasta. Kun suunnittelet matkasi etukäteen tai asennat latauspisteen kotiisi, vain akun lataaminen riittää.

Takuu

  • 8 vuoden / 160 000km kapasiteetinmenetystakuu litiumioniakulle ja Nissan Assistance - tiepalvelu, joka on käytössäsi aina ja joka tilanteessa, joten sinulla on täysi suoja. 
  • Sähköautojen valmistajan takuu - Kattaa moottorin, muuntimen, ajoneuvon ohjausyksikön, alennusvaihteen, virranhallintayksikön (PDM), latausliittimen ja johdon.
  • Jos Nissaniasi on korjattava takuuaikana, saamme sinut takaisin tienpäälle maksuttoman sijaisauton avulla.

 

 


 

Nissan - Heti toimitukseen - uudet autot