Etusivu Uudet autot Nissan Nissan Interstar - hyötyajoneuvo

Nissan Interstar - hyötyajoneuvo

Nissan Interstar

Nissan Interstar - hyötyajoneuvo 

Nissanin hyötyajoneuvomallisto vie yrityksesi uudelle tasolle.

Nissan Interstariin on saatavana runsaasti erilaisia akseliväli-, hyötykuorma- ja kokovaihtoehtoja, joista löydät itsellesi täydellisen mallin. Kahta samanlaista yritystä ei ole. Ja koska tunnet omasi paremmin kuin kukaan muu, uusi Nissan Interstar tarjoaa useita tapoja sen räätälöintiin tarkkojen vaatimustesi mukaiseksi. Jos etsit pakettiautoa, joka vastaa odotuksiasi, tässä se on.

Etuvetoinen pakettiauto

Nissan Interstar tarjoaa loistavan tilan ja tehokkuuden tasapainon. Kun omamassa pidetään mahdollisimman pienenä, jopa 1522 kg:n hyötykuormat ovat mahdollisia, ja matalan alustan ansiosta suurtenkin tavaroiden kuormaaminen on erityisen helppoa. Valitse pituus, joka täyttää tarpeesi parhaan tehokkuuden saavuttamiseksi.

Takavetoinen pakettiauto

Takavetoisesta Nissan Interstarista on saatavana kaksi eri pituutta. Saat lisävakautta valitsemalla parirenkaallisen mallin. Takavetoisen Nissan Interstarin vetokyky on jopa 3 000 kg.

 

Katso Nissan Interstar hinnasto

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Nissan-myyntiimme ja kerromme lisää!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Nissan Interstar

Toimisto tien päällä

Suuren ja monipuolisen kuormatilan lisäksi uudessa Nissan Interstarissa on myös tilava, käytännöllinen ja yhteyksiä hyödyntävä ohjaamo, josta tulee toimistosi tien päällä. Voit pysyä ajan tasalla kaikista yrityksesi asioista, mihin ikinä menetkin.

Vahvempi ja tehokkaampi. Uuteen Nissan Interstariin on saatavilla dCi-moottoreita, joiden teho on 150, 165 ja 180 hv.

Hyvä näkyvyys on olennaisen tärkeää niin tien päällä kuin työmaalla. Uuden Nissan Interstarin avustin- ja turvateknologioiat kertovat, mitä ympärillä tapahtuu, varoittavat vaaroista ja jopa auttavat välttämään niitä.

Varustele tarpeitasi ajatellen

Voit valita alkuperäisiä Nissan-lisävarusteita kuten keinonahkaiset istuinsuojat, suojamatot ja roiskeläpät, tikkaat, vetokoukku tai kattotelineet ja kulkusilta. Näiden lisävarusteiden avulla voit tehdä työstä turvallisempaa ja helpompaa.

 

 


 

Nissan - Heti toimitukseen - uudet autot