Etusivu Uudet autot Nissan Nissan Primastar - Aina askeleen edellä

Nissan Primastar - Aina askeleen edellä

Nissan Primastar

Nissan Primastar - Aina askeleen edellä

Monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä tarjoava Nissanin hyötyajoneuvomallisto vie yrityksesi uudelle tasolle. Matkustajia vai tavaraa? Tutustu uusiin Nissan Primastar -versioihin, jotka on suunniteltu vastaamaan yrityksesi tarpeisiin. Tarjolla on myös erilaisia värivaihtoehtoja.

Panel Van

Osaava, tilava ja luotettava. Uuden Nissan Primastarin tilat ja ajettavuus ovat käteviä sekä kaupungin kaduilla että moottoriteillä. Saatavana myös korkea malli ja 2 liukuovea, joista on helppo nousta kyytiin kummalta puolelta tahansa.

Combi

Metrin levyinen oviaukko kätevään lastaamiseen, kun auto on pysäköitynä kadun varteen. Uudessa Nissan Primastarissa on joustavat matkustaja- ja tavaratilayhdistelmät. Jos irrotat istuimet, saat 4 m³ tavaratilaa. Voit valita autoon yhden tai kaksi liukuovea.

Katso Nissan Primastar hinnasto

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Nissan-myyntiimme ja kerromme lisää!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Nissan Primastar

Kevyt polttoaineen kulutukselta, voimakas teholtaan

110–170 hv:n tehon ansiosta uusi Nissan Primastar tarjoaa luotettavaa suorituskykyä sekä samaan aikaan vaikuttavaa tehoa ja entistä pienemmät päästöt edistyneen, geometrialtaan muuttuvan turboahtimen ansiosta. 

Uusi Nissan Primastar antaa enemmän jokaisella ajomatkalla. Sen Stop/Start -järjestelmä ja regeneratiivinen jarrutoiminto hyödyntävät tehokkaasti jokaisen polttoainepisaran, ja siinä on tehoa ja vääntöä painavien kuormien kuljettamiseen.

Eco-ajoasetus

Optimoi polttoaineenkulutuksen optimoimalla maksimiväännön, tekemällä kiihdytyksestä tasaisempaa ja kehottamalla vaihtamaan vaihdetta aikaisemmin.

Uuden Nissan Primastarin moottorit

Nauti varmasta suorituskyvystä kaikissa ajotilanteissa. Valitse teho 110 ja 170 hv:n väliltä ja vääntömomentiksi jopa 380 Nm.

Vaihteisto

Valitse joko kuusivaihteinen manuaalivaihteisto tai kuusivaihteinen (DCT kaksoiskytkin) automaattivaihteisto sujuvalla ja nopealla vaihdolla.

Takuu

Nissan tarjoaa koko pakettiautomallistolleen vakiona 5 vuotta / 160 000km yleiseurooppalaisen valmistajan takuun, joka takaa täydellisen mielenrauhan ja varmuuden vuodesta toiseen.

 

 


 

Nissan - Heti toimitukseen - uudet autot