Etusivu Uudet autot Renault - Uudet autot Uusi Renault ZOE – sähköllä joka päivä

Uusi Renault ZOE – sähköllä joka päivä

Renault Zoe

Uusi Renault ZOE – sähköllä joka päivä

Tekniikan Maailman testivoittaja valloittaa!

Eri värivaihtoehtoja sekä lisävarusteena osassa autoista esim. 50 kW-pikalaturi tai Bose-äänentoisto. Kysy tarkemmin eri vaihtoehdoista myyjiltämme ja varaa omasi!
 

Katso Renault ZOE hinnasto.

 

Uusi ZOE vakuuttaa toimintamatkallaan, latauksen helppoudella, tekniikallaan ja uudistetulla muotoilullaan! 

Renault ZOE oli viime vuosikymmenellä Euroopan eniten myyty sähköauto. Nyt kolmannen sukupolven ZOE:lla pääsee entistä pidemmälle ja vaivattomammin. Ulkonäköä on hiottu ja sisustus on Renaultin nykytyyliin kokenut vallankumouksen. Mukavuus, varustelu ja yhdistettävyys ovat ZOE:ssa nyt aivan uudella tasolla. Näin ollen uusi ZOE on loistava vaihtoehto kaikille perinteisille kaupunkiautoille tarjoten erittäin kilpailukykyiset käyttökustannukset. Yksityisautoilun lisäksi ZOE on loistava vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat vaikuttaa esimerkillään.

Tekniikan Maailma toteutti sähköautovertailun ”pienistä, mutta persoonallisista” sähköautoista. Renault ZOE sai ansaitusti jaetun ensimmäisen sijan! 

  • Maantieajo: ”Zoe on todella suuntavakaa, mikä on yksi auton parhaita ominaisuuksia. Ajaminen on sopivan rentoa, ja kahdesta moottorivaihtoehdosta tehokkaammalla voimavarat riittävät vielä moottoritieajoonkin varsin hyvin.”
  • Kaupunkiajo: ”Zoella on helppo liikkua ahtaissa paikoissa, kuten parkkihalleissa, ja pysäköintiä on auttamassa hienosti toimiva pysäköintiautomatiikka.”
  • Artikkelin yhteenveto: ”Arvosanoissa päädyttiin lopulta Kian ja Renaultin tasapeliin. Kumman sinä ottaisit? Autoissa on eroja, mutta kun kaksikko edustaa hintahaarukan ääripäitä, niin valinta voikin olla helppo. Zoen kohdalla rahalle saa ainakin vertailumme perusteella enemmän vastinetta” -TM, Ragnar Mehisto 

Katso artikkeli tästä.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistäämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa.

 

 

Katso video: Renault ZOE - kolmannen sukupolven sähköauto!

 

Innovatiivinen ja korkealaatuinen teknologia 

Helposti havaittava teknologia ja viehättävä muotoilu sivistyneellä viimeistelyllä tekevät kolmannen polven ZOE:sta yhden pidetyimmistä sähköautoista. Uudistetun rouheamman etuosan C:n muotoiset täys-LED-ajovalot, takaosan dynaamiset LED-suuntavilkut, dynaamiset LED-sumuvalot ja älyavainkortti lähestymis ja kävele pois -toiminnoilla ovat loistavia esimerkkejä autossa käytetystä ja saatavissa olevasta teknologiaosaamisesta. Esimerkkejä ZOE:n tyylikkäistä yksityiskohdista ovat valaistu latauspistoke logon alla, kromi-pinnoitetut yksityiskohdat ja korin väriset sivupeilit LED-suuntavilkuilla. Kaikki nämä ovat myös seikkoja, jotka myös lisäävät auton statusta ja pitävät arvoa yllä.

 

 

Renault Zoe sisusta

Sisätilat ja esimerkillisiä materiaalivalintoja 

Digitaalinen 10-tuumainen muokattavissa oleva mittaristo vakiovarusteena, Easy Link -multimediajärjestelmä 7- tai 9,3-tuumaisella kosketusnäytöllä ja autoon tervetulleeksi toivottavat uudistetut sisätilat tekevät ajamisen arjesta sujuvaa ja erittäin miellyttävää. Saatavilla oleva Bose® -audiojärjestelmä parennellulla äänierityksellä tekee osaltaan musiikin kuuntelusta uudenlaisen kokemuksen.

Matkustamossa on korkealaatuiset materiaalit, joiden kosketustuntuma on miellyttävä iholla. Uudessa ZOE:ssa saatavilla istuinverhoilut kierrätetyistä materiaaleista.

 

 

Renault Zoe sähkomoottori

Ajamisen nautintoa ja pitkä toimintamakta 

Suomeen ZOE:n tuonti aloitettiin auton toisen sukupolven myötä, kun ajoakun energiasisältö kasvoi aikasemmasta mallista 41 kilowattituntiin. Nyt kolmannen sukupolven uudessa ZOE:ssa on 52 kWh kokoinen akku, minkä ansiosta toimintamatka on WLTP-normin mukaan jopa 395 km. Huomattavaa on, että akun kasvaneesta energiasisällöstä huolimatta sen koko on ennallaan ja painoa on tullut vain parikymmentä kiloa lisää.

Valittavissasi ovat Renaulti suunnittelema ja valmistama 80-, tai täysin uusi 100 kilowatin tehoinen sähkömoottori. Väkevä uutuusmoottori tarjoaa suuren 245 Nm vääntömomentit. Lisäteho näkyy myös kiihdytyksissä, mikä saa ZOE:n ampaisemaan nollasta sataan 9,5 sekunnissa. ZOE:n ajamisesta on haluttu tehdä mahdollisimman helppoa. Auto käynnistyy napin painalluksella ja vaihteenvalitsimen tilalla on kevyesti toimiva e-shifter, säätäen tilaa keskikonsolissa.

Uusi B-mode tehostaa jarrutusta, kun nostat jalan kaasupolkimelta. Tämä mahdollistaa ZOE:n ajamisen lähes aina yhdellä polkimella.

 

 

Renault Zoe kaupungissa

Uudet ajoa avustavat järjestelmät tekevät ajosta mukavuuden lisäksi turvallisempaa 

  • Etu- ja takaosan pysäköintitutkat, peruutuskamera ja Easy Park Assist -pysäköintiavustin. Järjestelmä informoi kuljettajaa ajoneuvon ja muun esineen/kohteen välisestä etäisyydestä. Easy Park Assist -toiminon avulla pysäköit helpommin tiukkoihinkin paikkoihin ja halutessasi pysäköintiavustin hoitaa ohjausliikkeet puolestasi.*
  • Kaistavaroitin ja kaista-avustin. Täysin uusi ZOE varoittaa sinua ja korjaa ajolinjaa, jos auto suuntaa pois ajokaistaltaan ilman että vilkkua käytetään.*
  • Renault Pure Vision LED -valojärjestelmä kaukovaloautomatiikalla. Täysin uusi ZOE on varustettu tehokkaalla Pure Vision LED -järjestelmällä, joka on toteutettu kokonaan LED-teknologialla. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti kaukovaloilta lähivaloille, kun auto saapuu taajamaan tai lähestyy toista ajoneuvoa.*
  • Sähköinen käsijarru ja Auto Hold -järjestelmä. Sähköinen käsijarru aktivoi käsijarrun ja lopettaa aktivoinnin automaattisesti. Kaupungissa on iloa Auto-Hold-toiminnosta, joka pitää auton paikallaan, kun jalka nostetaan jarrulta aina siihen saakka kunnes painetaan uudelleen kaasupoljinta.
  • Katvealuevaroitin. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa sivupeileihin sijoitetuilla merkkivaloilla, kun toinen ajoneuvo on takaviistossa vaikeasti havaittavissa.*
  • Nopeusvaroitin liikennemerkkien tunnistuksella. Autoon sijoitetun kameran avulla täysin uusi ZOE välittää sinulle tiedon nopeusrajoituksesta ja auttaa sinua ajamaan rajoitusten mukaan.*

*Auton varusteet ovat ajamisen apujärjestelmiä. Kuljettaja on aina täysin vastuussa ajoneuvon ajamisesta.

 

 

Renault ZOE My Renault

Yhteydessä autosi kanssa 

Täysin uuden ZOEn ratissa voit tehdä elämästäsi helpompaa MY Renault -sovelluksen avulla. MY Renault-sovellukseen yhdistyttyäsi löydät esimerkiksi reittisi varrella olevia latauspisteitä, tarkistat toimintamatkaa ja näet autosi lataustilan. Voit käynnistää tai ajastaa latauksen sekä esilämmittää tai viilentää auton etänä. MY Renault -palvelu tulee saataville uuteen ZOEen myöhemmin.

 

VARAA KOEAJO

 

Renault ZOE -malliston CO2-päästöt 0 g/100km. WLTP yhd. ajomatka 383-395 km. 

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot