Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot Ensiesittelyssä uudistuneet Škoda Kamiq ja Scala - Ajankohtaista Wetterillä

Ensiesittelyssä uudistuneet Škoda Kamiq ja Scala

 

Ensiesittelyssä uudistuneet Škoda Kamiq ja Scala

Ensiesittelyssä uudistuneet Škoda Kamiq ja Scala

Škoda käynnistää kaikkien aikojen uutuuskevään ensiesittelemällä kaksi uudistunutta suosikkimallia, Kamiqin ja Scalan. Onko mukavuudellaan valloittava katumaasturi Kamiq mieleesi? Vai kutkuttaako tarpeisiisi mukautuva Scala enemmän? Käy lähimmällä Wetterillä tutustumassa ja tee valintasi. Kummassakin vakiovarusteina mm. täys-LED-ajo- ja takavalot, 8” digitaalinen mittaristo, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä ja paljon muuta! Tutustu alta lisää malleihin. 


Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

Kemi, puh. 020 7788 880

Mikkeli, puh. 020 7788 571

Oulu, puh. 020 7788 902 

Rovaniemi, puh. 020 7788 360

Ylivieska, puh. 08 4133 201

 

Katso Škoda hinnastot.
 

VARAA KOEAJO

 


 

Uudistunut Škoda Kamiq

Uudistunut Škoda Kamiq

Vakuutu ulkonäöstä, ylläty varusteista. Uudistuneessa Kamiqissa vakiona täys-LED-ajo- ja takavalot, 8” digitaalinen mittaristo, 8,25” infotainmentjärjestelmä kosketusnäytöllä, pysäköintitutka takana ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä.

 

Kun olet saavuttanut elämässäsi sen pisteen, että tiedät, mitä todella haluat, saatat hyvinkin haluta juuri tämän auton. ŠKODA Kamiqissa kompaktit ulkomitat on yhdistetty voimakkaaseen muotokieleen ilmentäen auton hillityn tyylikkään olemuksen ja itsevarman luonteen täydellistä sulaumaa. Täydellinen auto, joka sopii kaikkiin tarpeisiisi etenkin kaupunkiliikenteessä seikkaillessasi –ahtaisiin pysäköintiruutuihin pysäköimistä unohtamatta.

KAMIQ sisältää myös runsaasti tekniikkaa, jota ei ole aiemmin ollut tarjolla kompaktikokoisten crossover-katumaastureiden kokoluokassa. Edistyksellisten avustinjärjestelmien ja uuden tietoviihdejärjestelmäsukupolven ansiosta ajaminen on aina turvallista hauskuudesta tippaakaan tinkimättä.

 

Tutustu Škoda Kamiq -malliin.

 


 

Uudistunut Škoda Scala

 

Uudistunut Scala mukautuu täydellisesti tarpeisiisi ja tarjoaa entistä enemmän vastinetta rahalle. Vakiona mm. täys- LED-ajo- ja takavalot, 8” digitaalinen mittaristo, 8,25” Infotainmentjärjestelmä kosketusnäytöllä, pysäköintitutka takana ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä.

 

Täysin uuden ŠKODA Scalan myötä automerkki siirtyy päättäväisin askelein eteenpäin. Auton hienostuneissa muodoissa valo ja varjot vaihtelevat kauniisti ajattoman muotoilun yhdistyessä urheilulliseen luonteeseen. Dynaamisen olemuksen kruunaa esimerkillinen käytännöllisyys, joka tekee autosta täydellisen kumppanin elämän eri vaiheisiin.

Scala sisältää myös runsaasti tekniikkaa, jota ei ole ollut aiemmin tarjolla perheautokokoluokan hatchback-malleissa. Edistyksellisten avustinjärjestelmien ja uuden tietoviihdejärjestelmäsukupolven ansiosta ajaminen on aina turvallista hauskuudesta tippaakaan tinkimättä.

 

Tutustu lisää Škoda Scala -malliin.

Škoda - Heti toimitukseen - uudet autot