Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA 4x4 - Tutustu ŠKODAN nelivetomallistoon - Ajankohtaista Wetterillä

ŠKODA 4x4 - Tutustu ŠKODAN nelivetomallistoon

ŠKODA 4x4 - Tutustu ŠKODAN nelivetomallistoon

ŠKODA 4x4 - Tutustu ŠKODAN nelivetomallistoon

Minne ikinä oletkin matkalla, neliveto vie sinut perille.

 

Elämään mahtuu monenlaisia reittivalintoja. Minne ikinä polkusi vievätkään, nelivedon kyydissä pysyt valitsemallasi tiellä. Koe nelivedon vankka voima, rentoudu ja olet perillä ennen kuin huomaatkaan.

Tervetuloa tutustumaan laajaan nelivetomallistoomme lähimmällä Wetterillä. 

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

ŠKODAN nelivetomallisto

Neliveto aina valmiudessa

ŠKODA-mallien neliveto parantaa vetopitoa ja turvallisuutta. Nelivedon keskeinen komponentti on takatasauspyörästön etupuolelle asennettu elektronisesti ohjattu hydraulinen monilevykytkin. Tämä rakenneratkaisu on mitoiltaan kompakti ja painoa säästävä.

 

Siirry off-road tilaan

Tämä älykäs järjestelmä on suunniteltu mukauttamaan moottorin, elektronisten avustinjärjestelmien ja ajonvakautuksen toiminta vaativiin olosuhteisiin. Saat sen käyttöön helposti katkaisinta painamalla.

 

Mäkilähtöavustin

Mäkilähtöavustin auttaa sinua, kun olet lähdössä liikkeelle ylämäkeen. Järjestelmä kytkeytyy automaattisesti päälle mäessä. Näin mäkilähtö onnistuu helposti ja turvallisesti seisontajarrua käyttämällä.

 

Huonontien paketti

Huonontien paketti sisältää pohjan sekä jarru- ja polttoaineputkien muovisuojaukset.

 

EDL ja XDS+

Näiden turvallisuuteen liittyvien varusteiden ja järjestelmien päätarkoitus on estää vaaratilanteita syntymästä. Ne auttavat kuljetajaa käyttämään autoa helpommin ja turvallisemmin kaikissa tilanteissa sekä helpottamaan vaaratilanteiden hallintaa.

 

Huipputason turvallisuus

ŠKODA-auto, jossa on älykäs neliveto, huipputason turvallisuusavustimet, vankka korirakenne ja jopa yhdeksän turvatyynyä, takaa turvallisen ja rennon ajon, mihin ikinä oletkin matkalla.

 


 

KODIAQ

KODIAQ

Monipuolinen kokonaisuus kaikkiin tarpeisiin.

Jokainen ajohetki voi johtaa uuteen seikkailuun. Nerokkaasti uudistunut ŠKODA KODIAQ tarjoaa tilaa, tyyliä ja vahvaa vetovoimaa tutkimusmatkoillesi. Se on täynnä ratkaisuja, joiden avulla nautit matkanteostasi enemmän, ajoitpa lähikauppaan tai kaukaisille tunturipuroille. Miltähän uusi KODIAQ sinun käsissäsi tuntuisi? On vain yksi tapa ottaa siitä selvää.

Suosittu KODIAQ uudistuu: nelisen vuotta sitten ŠKODA käynnisti Kodiaqin esittelyllä mallistonsa laajentamisen katumaastureihin, ja nyt KODIAQ päivittyy. ŠKODA on jalostanut myös seitsemänpaikkaisena saatavan Kodiaqin tunteisiin vetoavaa muotoilua ja parantanut aerodynamiikkaa. Innovatiiviset Matrix LED -ajovalot ovat nyt saatavissa myös tähän Škodan suurimpaan katumaasturimalliin. KODIAQ-malliston huipulle sijoittuvan RS-malliversion visuaalinen ilme on uudistunut, ja autossa on nyt TSI-moottori.

 

Tutustu lisää ŠKODA KODIAQ -malliin.

 


 

ŠKODA ENYAQ iV

ŠKODA ENYAQ iV

Joka solultaan sähköautoksi suunniteltu ENYAQ iV tuo uudenlaista latausta elämään. Se tarjoaa kiehtovia näkökulmia moderniin liikkumiseen ja on täynnä nerokasta teknologiaa, jonka avulla voit tutkia uusia paikkoja, seurata unelmiasi ja löytää ilon asioista, jotka tekevät elämästä elämisen arvoisen.

ENYAQ iV ei tuota lainkaan paikallisia päästöjä, ja jopa 530 km:n (WLTP) toimintamatkansa ansiosta se on mainiosti myös pidemmille matkoille sopiva auto.

 

Tutustu lisää ŠKODA ENYAQ iV -malliin.

 


 

OCTAVIA

OCTAVIA

OCTAVIA on luotu täydentämään päiviäsi. Suosituin mallimme tarjoaa käyttöön tilavan 610-litraisen tavaratilan ja runsaasti edistyksellistä tekniikkaa.

Uuden sukupolven OCTAVIA myös offroad-henkisenä SCOUT-malliversiona. Monikäyttöisessä lifestyle-farmarissa jykevä ilme ja 15 millimetriä suurempi maavara.

Uuden sukupolven ŠKODA Octavian mallistoon sisältyy myös OCTAVIA SCOUT. Yksityiskohdiltaan jykevän, suurempimaavaraisen ja offroad-henkisen Combi-farmarimallin suosio sai alkunsa jo vuonna 2007. Nyt suosio jatkuu Škodan suosituimman automallin neljännen sukupolven myötä. Monikäyttöinen lifestyle-farmari on muuttunut muotoilultaan entistä vahvemmin tunteisiin vetoavaksi ja entistäkin tilavammaksi.

Suosituin mallimme tarjoaa käyttöön tilavan 610-litraisen tavaratilan ja runsaasti edistyksellistä tekniikkaa.

 

Tutustu ŠKODA OCTAVIA -mallistoon.

 


 

SKODA SUPERB

SUPERB

ŠKODA Superbin hienostunut muotoilu, nerokkaat yksityiskohdat ja ajonautinnon viimeistelevät teknologiat tarjoavat arjen ylellisyyttä hieman vaativampaankin makuun. Tavaratilan koko nostaa Superbin oman autokokoluokkansa kärkeen.

 

Melkoinen määrä avustinjärjestelmiä on tarjolla varmistamaan turvallisuutesi. Malliuudistuksen myötä Superbin turvallisuusvarustus on laajentunut uusimmilla innovaatioilla kuten automaattiseen hätäjarrutusjärjestelmään Front Assist sisältyvällä ennakoivalla jalankulkijasuojalla ja Side Assist -sivualueavustimella, jonka havainnointietäisyys on jopa 70 m.

 

Tutustu lisää ŠKODA SUPERB -malliin.

 


 

Tyylikkäästi muotoiltu ja kompakti KAROQ-katumaasturi

KAROQ

Auton kristallimaista muotokieltä korostavat sen eri puolilla sijaitsevat suojaavat elementit, kuten etu- ja takapyöräkaarien ja kynnyspalkkien suojukset sekä spoileri. Nelivedon ansiosta maastoajo tuntuu siltä kuin ajaisit edelleen tiellä. Se on sydämeltään ŠKODA, eli siinä on runsain mitoin tarkoin harkuttuja Simply Clever -ratkaisuja, jotka ovat käteviä kaikilla matkoilla.

Tyylikkäästi muotoiltu ja kompakti KAROQ-katumaasturi on ainoa ŠKODA-malli, johon on saatavilla VarioFlex-takaistuinjärjestelmä. Sen kaikki kolme takaistuinta voidaan irrottaa jopa kokonaan.

 

 

Tutustu lisää ŠKODA KAROQ -malliin.

 

VARAA KOEAJO
 
 
 
 

Škoda - Heti toimitukseen - uudet autot