Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA 4x4 - Tutustu ŠKODAN nelivetomallistoon - Ajankohtaista Wetterillä

ŠKODA 4x4 - Tutustu ŠKODAN nelivetomallistoon

ŠKODA 4x4 - Tutustu ŠKODAN nelivetomallistoon

ŠKODA 4x4 - Tutustu ŠKODAN nelivetomallistoon

Minne ikinä oletkin matkalla, neliveto vie sinut perille.

 

Tulipa matkasi varrella vastaan lumipyry tai räntäsade, rapainen hiekkatie tai vain kiiltävää baanaa, voit aina luottaa nelivetoiseen Škodaasi. Koe nelivedon vankka voima, rentoudu ja olet perillä ennen kuin huomaatkaan.

Tervetuloa tutustumaan laajaan nelivetomallistoomme lähimmällä Wetterillä. 

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

 

 

Neliveto aina valmiudessa

ŠKODA-mallien neliveto parantaa vetopitoa ja turvallisuutta. Nelivedon keskeinen komponentti on takatasauspyörästön etupuolelle asennettu elektronisesti ohjattu hydraulinen monilevykytkin. Tämä rakenneratkaisu on mitoiltaan kompakti ja painoa säästävä.

Siirry off-road tilaan

Tämä älykäs järjestelmä on suunniteltu mukauttamaan moottorin, elektronisten avustinjärjestelmien ja ajonvakautuksen toiminta vaativiin olosuhteisiin. Saat sen käyttöön helposti katkaisinta painamalla.

Mäkilähtöavustin

Mäkilähtöavustin auttaa sinua, kun olet lähdössä liikkeelle ylämäkeen. Järjestelmä kytkeytyy automaattisesti päälle mäessä. Näin mäkilähtö onnistuu helposti ja turvallisesti seisontajarrua käyttämällä.

Huonontien paketti

Huonontien paketti sisältää pohjan sekä jarru- ja polttoaineputkien muovisuojaukset.

EDL ja XDS+

Näiden turvallisuuteen liittyvien varusteiden ja järjestelmien päätarkoitus on estää vaaratilanteita syntymästä. Ne auttavat kuljetajaa käyttämään autoa helpommin ja turvallisemmin kaikissa tilanteissa sekä helpottamaan vaaratilanteiden hallintaa.

Huipputason turvallisuus

ŠKODA-auto, jossa on älykäs neliveto, huipputason turvallisuusavustimet, vankka korirakenne ja jopa yhdeksän turvatyynyä, takaa turvallisen ja rennon ajon, mihin ikinä oletkin matkalla.

 


 

OCTAVIA

Uuden sukupolven OCTAVIA myös offroad-henkisenä SCOUT-malliversiona. Monikäyttöisessä lifestyle-farmarissa jykevä ilme ja 15 millimetriä suurempi maavara.

Uuden sukupolven ŠKODA Octavian mallistoon sisältyy myös OCTAVIA SCOUT. Yksityiskohdiltaan jykevän, suurempimaavaraisen ja offroad-henkisen Combi-farmarimallin suosio sai alkunsa jo vuonna 2007. Nyt suosio jatkuu Škodan suosituimman automallin neljännen sukupolven myötä. Monikäyttöinen lifestyle-farmari on muuttunut muotoilultaan entistä vahvemmin tunteisiin vetoavaksi ja entistäkin tilavammaksi.

 

SUPERB

ŠKODA SUPERB Scoutin lukuisat ulkopuolen suojukset, korkeampi maavara ja huonon tien paketti takaavat huolettomat matkat myös huonokuntoisilla teillä ajaessasi. Väljien sisätilojen sekä laadukkaiden materiaalien ja tarkkaan harkittujen yksityiskohtien ansiosta nautit aina erinomaisesta mukavuudesta. Škodan huolellinen viimeistelylaatu näkyy kaikessa. SCOUT on saatavilla yksinomaan Combi-mallina.

 

KAROQ

Auton kristallimaista muotokieltä korostavat sen eri puolilla sijaitsevat suojaavat elementit, kuten etu- ja takapyöräkaarien ja kynnyspalkkien suojukset sekä spoileri. Nelivedon ansiosta maastoajo tuntuu siltä kuin ajaisit edelleen tiellä. Se on sydämeltään ŠKODA, eli siinä on runsain mitoin tarkoin harkuttuja Simply Clever -ratkaisuja, jotka ovat käteviä kaikilla matkoilla.

KAROQ SCOUT on jälleen yksi todiste intohimosta rakentaa kauniisti muotoiltuja autoja, jotka tuovat liikkumisen iloa samalla tavalla kuin jo Škodan ensimmäiset automallit aikoinaan.

 

Tutustu lisää ŠKODA nelivetomallistoon.

 

VARAA KOEAJO
 
 
 
ŠKODA 4x4 -mallisto alkaen 35 290,70 €, CO-päästöllä 133 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 5,1 l/100 km. ŠKODA SCOUT 4x4 -mallisto alkaen 42 910,48 €, CO-päästöllä 140 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 5,3 l/100 km. ŠKODA 4x4 -malliston CO-päästöt 133 – 198 g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 5,1 – 8,8 l/100 km. Tarkempia tietoja osoitteesta skoda.fi. Kuvien autot erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää skoda. /huolenpitosopimus.

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot