Etusivu Uudet autot Škoda - Uudet autot ŠKODA 4x4 - Tutustu ŠKODAN nelivetomallistoon - Ajankohtaista Wetterillä

ŠKODA 4x4 - Tutustu ŠKODAN nelivetomallistoon

ŠKODA 4x4 - Tutustu ŠKODAN nelivetomallistoon

ŠKODA 4x4 - Tutustu ŠKODAN nelivetomallistoon

Minne ikinä oletkin matkalla, neliveto vie sinut perille.

 

Tulipa matkasi varrella vastaan lumipyry tai räntäsade, rapainen hiekkatie tai vain kiiltävää baanaa, voit aina luottaa nelivetoiseen Škodaasi. Koe nelivedon vankka voima, rentoudu ja olet perillä ennen kuin huomaatkaan.

Tervetuloa tutustumaan laajaan nelivetomallistoomme lähimmällä Wetterillä. 

 

Soita ja kysy lisää ŠKODA -myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 

 

 

OCTAVIA

Uuden sukupolven OCTAVIA myös offroad-henkisenä SCOUT-malliversiona. Monikäyttöisessä lifestyle-farmarissa jykevä ilme ja 15 millimetriä suurempi maavara.

Uuden sukupolven ŠKODA Octavian mallistoon sisältyy myös OCTAVIA SCOUT. Yksityiskohdiltaan jykevän, suurempimaavaraisen ja offroad-henkisen Combi-farmarimallin suosio sai alkunsa jo vuonna 2007. Nyt suosio jatkuu Škodan suosituimman automallin neljännen sukupolven myötä. Monikäyttöinen lifestyle-farmari on muuttunut muotoilultaan entistä vahvemmin tunteisiin vetoavaksi ja entistäkin tilavammaksi.

 

 

SUPERB

ŠKODA SUPERB Scoutin lukuisat ulkopuolen suojukset, korkeampi maavara ja huonon tien paketti takaavat huolettomat matkat myös huonokuntoisilla teillä ajaessasi. Väljien sisätilojen sekä laadukkaiden materiaalien ja tarkkaan harkittujen yksityiskohtien ansiosta nautit aina erinomaisesta mukavuudesta. Škodan huolellinen viimeistelylaatu näkyy kaikessa. SCOUT on saatavilla yksinomaan Combi-mallina.

 

 

KAROQ

Auton kristallimaista muotokieltä korostavat sen eri puolilla sijaitsevat suojaavat elementit, kuten etu- ja takapyöräkaarien ja kynnyspalkkien suojukset sekä spoileri. Nelivedon ansiosta maastoajo tuntuu siltä kuin ajaisit edelleen tiellä. Se on sydämeltään ŠKODA, eli siinä on runsain mitoin tarkoin harkuttuja Simply Clever -ratkaisuja, jotka ovat käteviä kaikilla matkoilla.

KAROQ SCOUT on jälleen yksi todiste intohimosta rakentaa kauniisti muotoiltuja autoja, jotka tuovat liikkumisen iloa samalla tavalla kuin jo Škodan ensimmäiset automallit aikoinaan.

 

Tutustu lisää ŠKODA nelivetomallistoon.

 

VARAA KOEAJO

Škoda - Heti toimitukseen -uudet autot