Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo Paketti - Haluamasi Volvo -malli kiinteällä kuukausierällä - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo Paketti - Haluamasi Volvo -malli kiinteällä kuukausierällä

Volvo Paketilla turvaa talouteen

Haluamasi Volvo -malli kiinteällä kuukausierällä

Volvo Paketin avulla tulevaisuutesi suunnittelu on helpompaa. Halutessasi jopa ilman käsirahaa solmittavan Paketti-sopimuksen kiinteä kuukausierä pitää haluamasi Volvo -mallin lisäksi sisällään myös muut autoilun kustannukset määräaikaishuolloista rengashotelliin koko sopimuskauden ajan. Tällöin tiedät tarkalleen, paljonko autoilusi kustannukset tulevat olemaan koko sopimuskauden ajan, jolloin taloutesi suunnittelu on huomattavasti helpompaa myös pidemmälle ajalle.

Tämän lisäksi autollesi sovitaan jo ennen sopimuskauden alkua taattu minimihyvityshinta, jonka varmasti vähintään maksamme autostasi, vaikka sen arvo olisikin laskenut alle tämän. Tällöin et kanna riskiä auton arvosta ja taloutesi on turvattu myös sopimuskauden jälkeen.

 

Volvo Pakettiin kuuluu:

  • Valitsemasi auto 24 kk tai 36 kk käyttöajalle
  • Maksimissaan 90 000 km ajomäärä
  • Ennalta sovittu takaisinostohinta autolle
  • Talvi- ja kesärenkaat
  • Renkaiden säilytys, kausivaihdot ja kuntotarkastus
  • Määräaikaishuollot ja -korjaukset, myös kulumisesta johtuvat kulut
  • Sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä
  • Sijaisauto huoltojen ajaksi

 

 

Vaihtoautosta rahaa myös muuhun käyttöön

Halutessasi saat Volvo Paketin jopa ilman käsirahaa, jolloin sinun tai yrityksesi ei tarvitse käyttää ollenkaan pääomaa auton hankintaan. Mikäli sinulla on kuitenkin vaihtoauto, josta haluat luopua, tarjoamme siitä normaalin hyvityksen, jonka voit käyttää joko kokonaan tai osittain Volvo Paketin käsirahana tai säästää muuhun käyttöön. E

 

Minimihyvityksellä voitat aina

Taattu hyvityshinta on ennen sopimuskauden alkua sovittu minimiarvo, jonka vähintään hyvitämme Volvo -autostasi sopimuskauden päätteeksi. Kahden tai kolmen vuoden pituisen sopimuskauden lähestyessään loppuaan käy autosi läpi saman arviointiprosessin kuin muutkin vaihtoautomme, jolloin määritämme autollesi senhetkisen hinta-arvion. Mikäli autosi arvioitu hinta on tällöin pienempi kuin ennalta sovittu hyvityshinta, saat autostasi senhetkistä markkina-arvoa korkeamman hinnan.

Koska valintasi on kuitenkin useissa tapauksissa kilpailijoitaan paremmin arvonsa säilyttävä Volvo, on mahdollista, että autosi hinta-arvio sopimuskauden päättyessä on taattua hyvityshintaa korkeampi. Tällöin saat autostasi saman hyvityshinnan kuin muutkin Volvo -asiakkaamme.

Minimihyvityshinnan avulla takaat siis voittavasi joka tapauksessa, tapahtui tulevaisuudessa mitä tahansa.

 

Tavallista leasingsopimusta enemmän liikkumavaraa

Volvo Paketti on yksityisleasingin kaltainen auton rahoitussopimus. Rahoitussopimuksissa on kuitenkin useita hyötyjä auton leasaamiseen nähden. Koska vuokraus on arvonlisäveron alaista toimintaa, nostaa arvonlisävero myös leasingauton laskennallista vuokraa. Osamaksusta sen sijaan arvonlisäveroa ei peritä, joten autopaketilla ostettu auto voi tulla tämän myötä yksityisleasingia edullisemmaksi ratkaisuksi.

Erona yksityisleasingiin myöskään auton arvonalenema ei aiheuta autopakettiasiakkaalle huolia, sillä autolle määritellään jo kauppaa tehdessä taattu hyvityshinta. Tämän lisäksi osamaksulla ostetun auton voi koska tahansa joko lunastaa itselleen, myydä eteenpäin tai vaihtaa uuteen, siinä missä leasingsopimusta ei voi sen määräaikaisuuden vuoksi katkaista kesken sopimuskauden ilman tuntuvia sanktioita.

 

Volvo Paketti Wetterillä

Kiinnostuitko Volvo Paketista? Katso lisää esimerkkipaketeistamme alta ja varaa joko koeajo suoraan verkossa tai ota yhteyttä asiantuntevaan Volvo -myyntitiimiimme, kerromme mielellämme lisää!

 

 

VARAA KOEAJO

 

Volvo - Heti toimitukseen - uudet autot