Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo rahoituspalvelut yrityksille - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo rahoituspalvelut yrityksille

Volvo rahoituspalvelut yrityksille

Volvo Huoltoleasing

Volvo Huoltoleasing -sopimus kattaa sovitun ajokilometrimäärän lisäksi autosi määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuneet tekniset korjaukset, sopimuskilometrien mukaiset renkaanvaihdot sekä sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi. Sopimuksen päättyessä palautat auton omalle jälleenmyyjällesi.

 • Vuokra-aika on tavallisesti 24-48 kuukautta
 • Ensimmäisen vuokran suuruus määritellään sopimuskohtaisesti
 • Sopimukseen sisältyvä ajokilometrimäärä sovitaan yrityksesi tarpeita vastaavaksi
 • Vuokra on kiinteä ja yrityksesi verotuksessa vähennyskelpoinen
 • Koontilaskujen ansisota yrityksesi on helppo hallinnoida suuriakin autokantoja

 

Volvo Rahoitusleasing

Volvo Rahoitusleasing on helppo tapa hankkia auto kiinteällä kuukausivuokralla. Se ei sido pääomia eikä vakuuksia ja sopii erityisesti yrityksille, joiden auton käyttötarve vaihtelee tai ajokilometrimäärät ovat alhaisia. Halutessasi voit sisällyttää sopimukseesi myös Volvia -pakettivakuutuksen tai Volvo Sopimuksen. Kun pidät autostasi hyvää huolta, on yritykselläsi mahdollisuus saada vuokranpalautusta sopimuskauden päätyttyä.

 • Sopimusaika on tavallisesti 12-48 kuukautta
 • Jäännösarvo määritellään sopimuskohtaisesti
 • Auto toimii luoton vakuutena
 • Vuokra on kiinteä ja yrityksesi verotuksessa vähennyskelpoinen
 • Sopimuksen päättyessä yrityksesi hankkii autolle ostajan taloudellisen etupiirinsä ulkopuolelta
 • Mikäli auton myyntihinta ylittää sopimuksen mukaisen jäännösarvon, saa yrityksesi erotuksen hyväkseen vuokranpalautuksena. Vastaavasti jos myyntihinta alittaa sopimuksen mukaisen jäännösarvon, maksaa yrityksesi erotuksen Volvo Car Financial Servicelle

 

Huolto- tai Rahoitusleasingin lisäksi myös turvallinen Volvo Osamaksu tai Volvo All In One voi olla varteenotettava vaihtoehto yrityksesi autohankinnassa. Kysy lisää myyjiltämme!

 

Volvo Paketti

Valitse Volvo Paketti ja tiedät aina tarkalleen autoiluusi liittyvät menot. Maksat vain yhden, edullisen kiinteän kuukausimaksun ja saat auton lisäksi kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut, rengassarjat säilytyksineen sekä laadukkaan sijaisauton aina huoltojen ajaksi. Volvo Paketti tekee autoilusta helpompaa.

 

Rahoituspalvelut Volvo -asiakkaille

"Volvo Car Financial Services tarjoaa sinulle joustavaa palvelua ja tarpeisiisi parhaiten soveltuvan rahoituksen, olitpa sitten hankkimassa uutta tai käytettyä autoa. Teemme parhaamme, jotta autoilusi olisi aina mahdollisimman helppoa ja turvallista. Haluamme, että olet aidosti tyytyväinen sekä autoosi että meihin.

Rahoitus järjestyy kätevästi heti autokaupan yhteydessä, ja hankkimasi auto riittää luoton vakuudeksi. Elämäntilanteesi muuttuessa teemme tarvittavat muutokset palvelukokonaisuuteesi joustavasti sopimuskauden aikana. 

Volvo Car Financial Services -palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy. Santander Consumer Finance Oy on osa Grupo Santanderia, joka on yksi maailman suurimmista pankeista. Olemme erikoistuneet Autorahoitukseen ja olemme Euroopan johtava autorahoittaja. Olemme toimineet Suomen markkinoilla vuodesta 2006 lähtien. Asiakkainamme meillä on lähes 100.000 tyytyväistä autoilijaa."

 

KATSO VOLVO BUSINESS -MALLISTO

 

Wetterin yritysmyynti

Wetterin yritysmyynti tarjoaa kaikki yritysautoratkaisut oli kyseessä sitten auton osto tai leasing. Nimeämme asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka vastaa siitä, että asiakkaan autoasiat ovat aina kunnossa ja että yhteistyö täyttää odotukset. Hyvän palvelun perustaksi meillä on asiantuntevat yritysautoammattilaiset, laaja uusien autojen valikoima, useita rahoitusvaihtoehtoja sekä kattavat ja monipuoliset huolto- ja oheispalvelut. Räätälöimme aina yrityskohtaisen auto- ja palvelukokonaisuuden, joka täyttää sekä käyttäjän että yrityksen autoasioista vastaavan toiveet.

 

LUE LISÄÄ

 

Volvo - Heti toimitukseen - uudet autot