Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo XC60 Recharge -mallisto - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo XC60 Recharge -mallisto

Recharge on Volvon uusi täyssähköautojen ja lataushybridien mallisto. XC60 Recharge tuottaa enemmän tehoa mutta vähemmän ympäristövaikutuksia.

Volvo XC60 Recharge -mallisto

Älykkäämpi XC60.

Sisäänrakennetut Googlen palvelut ja henkeäsalpaava lataushybridin ajokokemus – tämä keskikoon citymaasturimme on kaikin puolin älykkäämpi.

Katso Volvo XC60 hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Täyssähköistä vapautta – helpommin kuin koskaan.

XC60 Rechargen voimanlähteenä on uusimman sukupolven lataushybridivoimansiirto. Tämä dynaaminen ja tehokas keskikokoinen citymaasturi tarjoaa pidemmän toimintamatkan sähköllä, mikä tarkoittaa enemmän vapautta ja vähemmän pakokaasupäästöjä.

 

Pidempi toimintamatka sähköllä

Aja pidemmälle yhdellä latauksella. Täyssähkötilassa voit ajaa XC60 Rechargella jopa 77 km täysin ilman pakokaasupäästöjä.*

 

Yhden polkimen ajo

Optimoitu yhdellä polkimella tapahtuva ajo tarjoaa saumattoman sähköautokokemuksen ja vähentää jarrupolkimen käyttötarvetta.

 

Tutustu ominaisuuksiin

Lataa ja aja

Dynaamisessa lataushybridissä sähkömoottori ja bensiinimoottori toimivat yhdessä, mikä tarkoittaa vähemmän päästöjä, parempaa vetopitoa ja enemmän tehoa.

Tee siirtosi

Kuollutta kulmaa tarkkaileva BLIS™-järjestelmä ohjausavustimella vähentää stressiä vilkkaassa liikenteessä. Järjestelmä valvoo autosi lähiympäristöä ja antaa tarvittaessa varoituksia ja aktiivista ohjaustukea.

Varmista selustasi

Kuljettajan aputeknologia risteävän liikenteen varoittimella helpottaa ahtaasta paikasta liikkeelle lähtemistä. Järjestelmä varoittaa lähestyvistä ajoneuvoista ja jarruttaa automaattisesti törmäysvaaran uhatessa.

Turvaa paikkasi

Neljä teräväpiirtokameraa näyttävät 360° lintuperspektiivin pysäköintialueesta, joten voit liikkua ahtaissakin paikoissa itsevarmasti.

Valitse paikkasi

Erityisen hieno nappanahka tuo sisustukseen lisää yksityiskohtaisuutta, tarjoaa ylellisen pehmeän tuntuman ja luo rentoa tunnelmaa.

Uusi merkkipaalu

Äärimmäistä mukavuutta, ajonautintoa ja tehokkuutta – aktiivinen ilmajousitus nostaa tai laskee XC60-autoa automaattisesti reaaliajassa.

Henkilökohtainen kosketus

Lämmitä tai viilennä matkustamo etukäteen – pidä henkilökohtaisesta tilastasi huolta Volvo Cars -sovelluksella.

Avoin taivas

Avattavan ja kallistettavan panoraamakaton ansiosta voit nauttia ulkoilmasta ja ihastella maisemia.

 

VARAA KOEAJO

 

* Luvut perustuvat vakioiduissa testioloissa saatuihin WLTP-tietoihin. Todellinen toimintamatka ja polttoaineen-/energiankulutus vaihtelevat ajotavan ja muiden ulkoisten tekijöiden mukaan.

Volvo - Heti toimitukseen - uudet autot