Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 8-sarjan Cabrio - Ajankohtaista Wetterillä

BMW 8-sarjan Cabrio

BMW 8-sarjan Cabrio

The 8 Cabrio.

BMW 8-sarjan Cabrio on luksustason urheilullisuuden täydellinen ilmentymä. BMW:n luksusluokan vahvailmeinen edustaja, jonka progressivinen muotokieli huikuu ylellistä estetiikkaa ja maksimaalsita itsevarmuutta. Lisäksi tämä tunteita täynnä oleva Cabrio ihastuttaa suorituskykyisenä urheiluautona, jonka modernit tekniikat takaavat upean dynamiikan ja erinomaiset ajo-ominaisuudet - kunnianhimoisimpien tavoitteiden toteuttamista ja uuden ajonautintoulottuvuuden kokemista varten.

 


 

Luksus on lukuisten yksityiskohtien summa - BMW 8-sarjan Cabrion designkohokohdat

BMW 8-sarjan Cabrio on elegantti auto, jonka jokainen tarkka linja ja jokainen hienostunut yksityiskohta huokuu yksilöllistä ylellisyyttä. Tarkkaan valikoitujen materiaalien, ylivertaisen käsityötaidon ja täydellistä itsevarmuutta ilmentävän muotokielen yhdistelmä takaa unohtumattoman ja aistikkaan urheilullisen elämyksen.

 

Suosii älykkäämpää suuntaa - BMW 8-sarjan Cabrion innovatiiviset tekniikat

Edistyksellinen ylellisyys: BMW 8-sarjan Cabrion huipputekniikoiden ansiosta jokainen matka on ainutlaatuinen elämys, joka ei jätä mitään toivomisen varaan mukavuuden, turvallisuuden ja ensiluokkaisen toimivuuden suhteen.

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot