Etusivu Uudet autot Mercedes-Benz - Uudet autot Mercedes-Benz yritysautona - Ajankohtaista Wetterillä

Mercedes-Benz yritysautona

Mercedes-Benz yritysautona

Päivitä itsesi ykkösluokkaan

Mercedes-Benz on Suomen arvostetuin automerkki (TNS Kantar 2018). Kun sinulla on yritysautoilijana mahdollisuus valita autosi, miksi et valitsisi samantien Mercedes-Benziä?

Mercedes-Benzin laaja Business-mallisto tarjoaa kilpailukykyisen, varustellun, taloudellisen ja ajomukavuudeltaan lyömättömän vaihtoehdon jokaisessa hintaluokassa.

Myös palvelut ovat ykkösluokkaa. Asiantunteva huoltoverkosto palvelee sinua kautta maan ja hätätilanteissa apu on aina soiton päässä.

Mercedes me -palvelut tuovat auton matkapuhelimeesi. Voit koska tahansa tarkistaa matkamittarilukeman, polttoainetilanteen sekä auton sijainnin ja jopa avata tai sulkea ikkunat ja ovet kotisohvaltasi.

Tervetuloa Mercedes-maailmaan.

 

VARAA KOEAJO

 

Mercedes-Benz yritysautomallisto - maan halutuimmat yritysautot

Mercedeksen Business -mallisto kestää vertailun mihin tahansa automallistoon. Se tarjoaa jokaiselle käyttäjälle mahdollisuuden ajaa laadukkaasti omia tarpeita vastaavalla autolla. Kun valitset yrityksesi työsuhdeautoiksi Mercedes-Benzin, valitset ensiluokkaisen laadun lisäksi etenkin taloudellisuutta ja huomioit työntekijöitäsi autolla, joka on kiistatta autoilevan maailman kirkkain esikuva.

Tutustu Mercedes-Benz yritysautomallistoon:

  • Mercedes-Benz E-sarja Business Avantgarde. Unelmilla on tapana toteutua.
  • Mercedes-Benz C-sarja. Parastakin voi parantaa.
  • Mercedes-Benz A-sarja. Tutustu autoon joka oppii tuntemaan sinut.

 

KATSO MERCEDES-BENZ BUSINESS -MALLISTO

 

Miksi valita Mercedes-Benz?

Taloudellisuus on yksi tärkeimmistä yritysautojen valintakriteereistä. Siksi yhä useammassa yrityksessä ajetaan tänä päivänä Mercedes-Benz-autoilla. Tähtimerkin laatu tuntuu huolettomuutena tien päällä ja näkyy säästönä viivan alla.

 

KATSO MERCEDES-BENZ BUSINESS -MALLISTON EDUT YRITYKSELLE

 

EQ Boost - bensiini- ja sähkömoottorin älykäs yhdistelmä

Hybriditeknologia kehittyy vauhdilla. Mercedes-Benzin edistyksellinen EQ Boost -toiminto perustuu 48 voltin sähköjärjestelmän hyödyntämiseen polttomoottorin apuna. Käynnistyminen on lähes huomaamatonta, mutta kiihdyttäessäsi et voi olla huomaamatta sähkömoottorin tuomaa lisätehoa. Esimerkiksi C 200 -malli saa EQ Boostin avulla 150 newtonmetrin lisäväännön liikkeellelähtöön. Luonnollisesti tämä näkyy polttonesteen huomattavasti pienempänä kulutuksena.

 

LUE LISÄÄ C-SARJAN EQ BOOSTISTA

 

Wetterin yritysmyynti

Wetterin yritysmyynti tarjoaa kaikki yritysautoratkaisut oli kyseessä sitten auton osto tai leasing. Nimeämme asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka vastaa siitä, että asiakkaan autoasiat ovat aina kunnossa ja että yhteistyö täyttää odotukset. Hyvän palvelun perustaksi meillä on asiantuntevat yritysautoammattilaiset, laaja uusien autojen valikoima, useita rahoitusvaihtoehtoja sekä kattavat ja monipuoliset huolto- ja oheispalvelut. Räätälöimme aina yrityskohtaisen auto- ja palvelukokonaisuuden, joka täyttää sekä käyttäjän että yrityksen autoasioista vastaavan toiveet.

 

LUE LISÄÄ