Uusi Mercedes-Benz EQC

Uusi EQC. Luvut puhuvat puolestaan.

Vakuuttava toimintamatka, nopea lataus ja erinomainen turvallisuuden taso varmistavat EQC:ssä kiehtovan kokemuksen sähköisestä autoilusta.

  • Jopa 437 kilometrin toimintamatka (WLTP yhdistetty)*
  • 40 minuutin latausaika pikalatauspisteissä (10-80% SOC)**
  • 0 grammaa CO2-päästöt yhteensä (yhdistettynä)

 

Katso Mercedes-Benz EQC hinnasto.

 

Kysy lisää Mercedes-Benz myynnistämme!

 

VARAA KOEAJO

 


 

Uusi EQC - Puhdasta ylellisyyttä.

EQC edustaa modernia, vastuullista elämäntyyliä. Ajo on paikallisesti päästötöntä ja yli 100 osaa on valmistettu resursseja säästävistä materiaaleista.

EQC on läpäissyt 360°-ympäristöauditoinnin. Kyse on kattavasta ympäristötaseesta, jossa tutkitaan auton ympäristövaikutukset sen koko elinkaaren aikana yksityiskohtaisesti, raaka-aineista tuotantoon, käyttöön (tässä 200 000 kilometrin ajomatka) ja hyödyntämiseen saakka. Perustana tässä on ISO-normi 14040 ja tuloksen tarkastaa lisäksi kolmas osapuoli, TÜV Süd, yksityiskohtaisesti, mikä takaa suurimman mahdollisen läpinäkyvyyden.

 


 

Mercedes-Benzin ensimmäinen täyssähköauto tarjoaa nyt entistäkin enemmän. Uuden nelivetoisen Edition AMG -mallin varustelu nostaa niin tyylin, mukavuuden kuin turvallisuudenkin aivan uudelle tasolle.

EQC. Uuden muotokielen ensimmäinen sana.

EQC esittelee avantgardistisen ja omaperäisen estetiikan, joka kuvaa sen asemaa edistyksellisen luksuksen ikonina. Selkeät, aistilliset ja häivytetyt linjat tekevät selväksi yhden asian: tässä on sähköautojen Mercedes.

Valittuja yksityiskohtia:

  • Black-Panel -jäähdyttimen säleikkö
  • LED-valonauha etu- ja takavaloissa
  • Widescreen Cockpit -ohjaamo

 

 


 

EQC:n ajoavustinjärjestelmät näyttävät tietä kohti automatisoitua ajamista.

Ajoavustinjärjestelmät voivat varoittaa ja auttaa kuljettajaa, ja jopa reagoida automaattisesti tilanteen mukaan. Ne säilyttävät esimerkiksi etäisyyden edellä olevaan autoon, nopeuden tai ajokaistan, mikä helpottaa merkittävästi kuljettajan elämää.

Valittuja yksityiskohtia:

  • Ajoavustinpaketti
  • Pysäköintipaketti jossa 360°-kamera
  • Multibeam LED -ajovalot

 

Ajaa sähköisesti, pysäköi automaattisesti.

Lisävarusteena saatavat pysäköintipaketit auttavat kuljettajaa pysäköintitilan etsimisessä ja pysäköinnissä tunnistimien ja kameroiden avulla.

 

Suojelua ja turvallisuutta joka hetki.

Ennaltaehkäisevät toimet aloitetaan heti, kun vaara tunnistetaan. Onnettomuuden jälkeen EQC auttaa myös pelastushenkilökuntaa.

 

 
VARAA KOEAJO

MB - Heti toimitukseen - uudet autot