Renault EXPRESS

Renault EXPRESS

Renault EXPRESS

Korkotarjous 0 % + kulut*

Vallankumouksellinen pikkupakettiauto

Uusi Renault Express Van antaa rahalle erinomaisen vastineen. Renaultin pakettiautomallistoa täydentävä uusi Express Van on muotoiltu ranskalaismerkin tyylikoodin mukaisesti ja siinä korostetaan kestävyyttä sekä nykyaikaisuutta.

 

Soita ja kysy lisää Renault -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 

Katso Renault Express hinnasto.

 


 

Renault EXPRESS

 

Laatua ja mukavuutta painottavassa ohjaamossa on uudet vahvistetut istuimet. Ergonomiaan ja tavaroiden säilytystiloihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Ohjaamossa onkin tavaroille tilaa 48 litran verran ja tavaratila on 3,3  kuutiometrin kokoinen. Uudessa Expressissä on Kangoon tapaan myös Renaultin EASY LINK -multimediajärjestelmä. Sen lisäksi siihen on saatavana paljon kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten digitaalinen taustapeili, katvealueen varoitin, etu- ja takapysäköintitutkat.  Uusi Express Van saapuu Suomen markkinoille arviomme mukaan loppukeväästä.

 


 

Ulkoasu

Uusi Renault EXPRESS on kestävä ja dynaaminen

Etsitkö pakettiautoa, joka ilmentää yrityksesi energiaa? Uusi Renault EXPRESS on juuri oikea valinta! Sen linjakkaassa muotoilussa korostuvat mm. uudet kylkisuojalistat ja monet muut puoleensavetävät yksityiskohdat. Modernin etupuskurin ohella C-muotoiset päiväajovalot antavat autolle tunnistettavan, Renault:n muotokielen mukaisen ilmeen. Jäähdyttimen säleikkö ja leveä konepelti kertovat EXPRESSin kestävyydestä ja sopivuudesta kaikenlaisiin työtehtäviin.

 


 

 

Sisätilat

Lastaamisen helppoutta ja aina käytännöllisyys edellä

Koostuvatko päiväsi tavaroiden lastaamisesta ja purkamisesta? EXPRESSin epäsymmetriset, 180° aukeavat takapariovet, 3,3 kuution hyötytilavuus ja jopa 1,91 metrin lastauspituus tarjoavat äärimmäisen helppokäyttöisen tavaratilan ja mm. luokassaan pisimmän tavaratilan lastauspituuden auton ulkomittoihin suhteutettuna.

Lastattavuutta helpottaa myös jopa 716 mm leveä liukuoven lastausaukko, joka on suurin pienten pakettiautojen segmentissä. Uusi EXPRESS on yksinkertaisesti oikea valinta kompaktiin tavarankuljetukseen!

Täysin uuteen EXPRESSiin on saatavilla lukuisia erityisen käyttökelpoisia ja hyodyllisiä lisävarusteita. Kojelaudan muotoilussa yhdistyy virtaviivaisuus ja erittäin käytännölliset säilytystilat. Saatavilla olevaan EASY LINK -järjestelmään sisäänrakennettujen älypuhelinpeilaustoimintojen avulla voit nauttia erittäin helppokäyttöisestä käyttäjäkokemuksesta. Nämä toiminnot mahdollistavat mm. puhelimesi navigointi-, viesti- ja puhelintoimintojen peilauksen suoraan auton 8” kosketusnäytölle. Induktiivinen langaton latausalusta (lisävaruste) edesauttaa puhelinintegraatiota entisestään. Ohjaamon säilytysratkaisut tarjoavat jopa 48 litraa tilaa tavaroille ja mahdollistavat ohjaamon hyödyntämisen maksimaalisesti.

 


 

Moottorit

Valtise sopiva sinun tarpeeseesi

Renault EXPRESSissä on saatavilla taloudelliset ja suorituskykyiset dCi-dieselmoottorit 75 tai 95 hevosvoimalla ja 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla.

 

Blue dCi 75

  • Maksimiteho 55 kW (75hv)
  • Vakiovarusteena Stop & Start
  • CO2-päästö  131 min / 144 max g/km

Blue dCi 95

  • Maksimiteho 70 kW (95 hv)
  • Vakiovarusteena Stop & Start
  • CO2-päästö  131 min / 144 max g/km

 

Kuvan autot erikoisvarustein. Takuu 4 vuotta tai 100 000 km. Tarjouskampanjat koskevat viimeistään 31.12.2021 tehtyjä asiakastilauksia. Kampanjatarjouksia ei voi yhdistää muihin etuihin, eikä se koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia, suurasiakas- tai leasingyhtiökauppoja. Kertaluoton rahoitusesimerkki: Express Blue dCi 75 3,3 m3 19 990 € sis. toimituskulut 600 €, vaihtoauto/käsiraha 2 000 €, rahoitettava osuus 18 180 € (sis. perustamiskulun190 €), rahoitusaika max. 60 kk, käsittelymaksu 9 €/kk, korko 0 %, kk-erä 283,24 €. Poikkeava viimeinen erä 2 000 €, todellinen vuosikorko 1,44 %, luoton ja luottokustannusten yhteissumma 18 720 €, auton todellinen luottohinta yhteensä 20 720 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen.

Renault - Heti toimitukseen - uudet autot