Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Uudet Volvo Long Range High Performance -lataushybridit - Ajankohtaista Wetterillä

Uudet Volvo Long Range High Performance -lataushybridit

Uudet Volvo Long Range High Performance -lataushybridit

Uudet Volvo Long Range High Performance -lataushybridit

Teho 455 hv. Sähköllä jopa 90 km.

Volvo Long Range -lataushybridit ovat täällä. Uuden akkuteknologian ansiosta sähköinen toimintamatka on jopa 88 km (V60). Malliston huipulla ovat T8 AWD High Performance -versiot, joiden teho on 455 hv. Suorituskyky maantiellä on upea – ja ajettaessa sähköllä päästöt pysyvät nollassa. Valitse ylellinen Inscription -varustelu tai urheilullinen R-Design.

Nelivetoiset T8 AWD High Performance -versiot ovat saatavana malleihin Volvo S60, Volvo V60, Volvo XC60, Volvo S90, Volvo V90 ja Volvo XC90. Tutustu Volvo -mallistoon ja tilaa omasi nyt.

 

Toimintamatka sähköllä** jopa:

  • Volvo V60:  88 km
  • Volvo XC60: 77 km
  • Volvo S90: 87 km
  • Volvo V90: 86 km
  • Volvo XC90: 68 km

Volvo Long Range -lataushybridien uusi parannettu voimansiirto nostaa toimintamatkan sähköllä ajettaessa jopa 90 kilometriin yhdellä latauksella (Volvo S60). Premium-auton omistaja ajaa keskimäärin alle 50 kilometriä päivässä***, joten useimmat Volvo -kuljettajat, joilla on kotilatauslaitteisto, voivat ajaa Volvon uudella lataushybridillä päivittäiset matkansa täysin pelkällä sähkövoimalla.

 

Tehoa ilman kompromisseja:

  • 455 hv teho
  • 4,6 s 0-100 km/h (S60)
  • 90 km toimintamatka sähköllä (S60)
  • 19 g/km CO2 (S60)

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Volvo XC60 T6 - Tekniikan maailman testivoittaja 598€/kk

Volvo XC60 T6 - Tekniikan maailman testivoittaja

Paras lataushybridi-katumaasturi 2022 - Volvo XC60 T6 AWD Long Range Inscription Edition A (Tekniikan Maailma)

"Katumaasturi lataushybriditekniikalla on kuin luotu Suomen teille ja verotukseen. Ei ihme, että Volvo XC60 on yksi maamme myydyimmistä autoista. Vaan onko se kilpailijoitaan etevämpi?"

Tekniikan Maailma vertaili keväällä 2022 Volvo XC60:ta ja neljää sen haastajaa premium-lataushybridimaastureiden sarjassa.

Voittajasta ei ole epäselvyyttä: myyntisuosikki Volvo XC60 on vertailuvoittaja. Menestys perustuu tasaisuuteen, yhdelläkään osa-alueella Volvo ei saa kahdeksikkoa huonompaa arvosanaa. Ilman suurempaa Long Range -ajoakkua vertailuvoittoa ei olisi tullut: kulutuksen kiitettävä arvosana perustuu etenkin erinomaiseen toimintamatkaan sähköajolla, ei niinkään pihiin polttomoottoriin. Tutustu lisää Tekniikan Maailman artikkeliin.

 


 

Volvo Paketti

Volvo Paketilla turvaa talouteen

Haluamasi Volvo -malli kiinteällä kuukausierällä

Volvo Paketin avulla tulevaisuutesi suunnittelu on helpompaa. Halutessasi jopa ilman käsirahaa solmittavan Paketti-sopimuksen kiinteä kuukausierä pitää haluamasi Volvo -mallin lisäksi sisällään myös muut autoilun kustannukset määräaikaishuolloista rengashotelliin koko sopimuskauden ajan. Tällöin tiedät tarkalleen, paljonko autoilusi kustannukset tulevat olemaan koko sopimuskauden ajan, jolloin taloutesi suunnittelu on huomattavasti helpompaa myös pidemmälle ajalle.

Tämän lisäksi autollesi sovitaan jo ennen sopimuskauden alkua taattu minimihyvityshinta, jonka varmasti vähintään maksamme autostasi, vaikka sen arvo olisikin laskenut alle tämän. Tällöin et kanna riskiä auton arvosta ja taloutesi on turvattu myös sopimuskauden jälkeen.

 

LUE LISÄÄ VOLVOPAKETISTA

 


 

Volvon visio

Vuonna 2020

Lanseerasimme täyden malliston lataushybridejä ja täyssähköautoja. Näiden joukossa oli ensimmäinen täyssähköinen katumaasturimme: XC40 Recharge.

Vuoteen 2025 mennessä

Tavoitteemme on, että 50 prosenttia myynnistämme on täyssähköautoja ja loput hybridejä.

Vuoteen 2040 mennessä

Visionamme on olla ilmastoneutraali koko arvoketjussa vuoteen 2040 mennessä – Pariisin sopimuksen tavoitteiden mukaisesti.

 

Volvo Long Range High Performance -lataushybridimallisto alkaen (S60 T8 AWD Long Range High Performance R-Design/Inscription Edition aut): autoveroton hinta 54 300 €, autovero 1 579,26 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 56 479,26 €. EU-yhd. 0,8-1,3 l/100 km, CO2 19-29 g/km.
 
* Lähde: Liikenne- ja viestintävirasto/Henkilöautojen ensirekisteröinnit 1-8/2021.
** Toimintamatka- ja kulutusarvot on tarkoitettu ensisijaisesti automallien väliseen vertailuun. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.
***Perustuu konsultointiyritys Sigman tutkimukseen. Sigman tutkimus sisältää tilastotietoja keskimääräisistä päivittäisistä ajomatkoista Kiinassa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Iso-Britanniassa. Volvo Carsin uusi Long Range -lataushybridimallisto tarjoaa pidemmän toimintamatkan yhdellä latauksella - Volvo Car Finland (cision.com)

 

Volvo lataushybridit

Volvon mallistosta löydät suositut plug-in hybridit. Volvo lataushybridit ovat saatavilla myös nelivetoisina ja jopa 90 km sähköisellä toimintamatkalla.

Netin autovalikoimastamme löydät mm. Volvo S60, Volvo S90, Volvo V60, Volvo V90, Volvo XC40, Volvo XC60 ja Volvo XC90 lataushybridit. Tutustu myös Volvo plug-in hybridien hinnastoon sekä yksityisleasingin kaltaiseen Volvo Paketti autorahoitukseen.

Volvo Recharge lataushybridit ovat saatavilla seuraavilla paikkakunnilla: Wetteri Kajaani Volvo-myynti, Wetteri Kemi Volvo-myynti, Wetteri Kuusamo Volvo-myynti (Oulun automyynti palvelee Kuusamossa), Wetteri Oulu Volvo-myynti, Wetteri Rovaniemi Volvo-myynti ja Wetteri Ylivieska Volvo-myynti.

 

Volvo - Heti toimitukseen - uudet autot