Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 1-sarja. The 1 Edition. - Ajankohtaista Wetterillä

BMW 1-sarja. The 1 Edition.

BMW 1-sarja. The 1 Edition.

BMW 1-sarjan ainutlaatuinen muotoilu ja edistyksellinen muotokieli erottavat sen massasta jo ensisilmäyksellä. Urheilullinen The 1 Edition, kattavalla Sport Line -varustuksella sisältää vakiovarusteiden lisäksi mm. urheiluistuimet edessä, nahkaisen urheiluohjauspyörän ja 17” kevytmetallivanteet. LED-ajo- ja sumuvalot tuovat turvalisuutta. BMW Live Cockpit Plus -kosketusnäytöllisellä navigaatiojärjestelmällä löydät perille. Ajamisen iloa lisäämässä vakionopeudensäädin sekä pysäkointietäisyyden valvonta (PDC) edessä ja takana. 

 

Katso BMW 1-sarja Hatchback hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

VARAA KOEAJO

 


 

Hyödynnä myös kampanjahinnoitellut varustepaketit

CONNECTED-PAKETTI 0€ SEKÄ COMFORT-PAKETTI ERIKOISHINTAAN.

 

BMW 1-sarja.

  • Connected-paketti 0€
  • Comfort-paketti erikoishintaan 1360 €, asiakasetusi jopa 960€

Tervetuloa tutustumaan uuteen BMW 1-sarjaan toimipisteissämme. 

 


 

Esittely

Herättää intohimoja: Uusi BMW 1-sarja on tullut vetääkseen kaikki katseet puoleensa. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja edistyksellinen muotokieli erottavat sen massasta jo ensisilmäyksellä. Saman vaikutuksen tekee myös sisätila, jonka yleisilme on laadukas ja avoin. Tehokkaat moottorit, ensimmäistä kertaa uudessa BMW 1-sarjassa käytettävä etuveto ja uusimmat alustateknologiat takaavat dynaamiset ja ketterät ajoelämykset. Innovatiiviset teknologiat ja kuljettajan avustinjärjestelmät huolehtivat siitä, että aina saavut turvallisesti ja mukavasti perille.

 

Linjakkaan itsetietoinen.

BMW 1-sarjan urheilullinen ulkopuolen ja sisätilojen muotoilu.

Suvereenisuus, jonka näkee heti: Uuden BMW 1-sarjan suunnittelu tekee voimakkaan vaikutuksen sekä ulko- että sisäosien suhteen. Sen aloittaa jo dynaaminen, suurella jäähdyttimen säleiköllä ja leveällä etuhelmalla varustettu keula. Omaleimaiset linjat kulkevat rinnan joustavan kattolinjan kanssa lujaan perään saakka. BMW 1-sarjan erityisen laadun huomaa heti myös sisätilassa: Matkustajia odottaa avara ja avoimelta vaikuttava ilmapiiri, johon liittyy hyvänolontunne. Modernissa ohjaamossa on erityistä ergonomisesti optimoitu varustus, lisävarusteena saatavat suuret digitaalinäytöt ja johdonmukainen kuljettajakeskeisyys.

 


 

BMW 1-sarja edustaa viimeisteltyä urheilullisuutta ja modernia muotoilua. Tutustu sisätilan ja ulkoalueen hienoihin varusteisiin, dynaamisesti optimoituihin voimansiirron ja alustan komponentteihin sekä innovatiivisiin teknologioihin ja kuljettajan avustinjärjestelmiin. Teknisistä tiedoista löydät tarkat tiedot ja faktat taloudellisten BMW 1-sarjan moottoreiden tehotiedoista kuten hv, kW ja Nm alkaen aina kulutukseen, CO2-päästöihin ja eri mallien mittoihin saakka.

 

BMW 1-sarjan voimansiirto, alusta ja M urheiluohjaus.

Voimakas kiihdytys, täsmällinen ohjattavuus tai turvallinen tieasento – 1-sarjan BMW tekee tehokkaan moottorinsa ja dynaamisten voimansiirto- ja alustakomponenttien ansiosta jokaisesta ajosta huippukokemuksen. Tutustu valikoituihin ajodynamiikan ominaisuuksiin ja rakenna itse oma 1-sarjan B MW-autosi.

 

Älykäät teknologiat ja kuljettajan avustinjärjestelmät BMW 1-sarjassa.

Käytä ajotietokonetta eleohjauksella, anna ajoneuvon suorittaa pysäköinti automaattisesti tai kysy älykkäältä puhekäyttöavustimelta, missä seuraava huoltoasema on. Uusi BMW 1 -sarja tarjoaa lukuisia hyödyllisiä toimintoja, digitaalisia palveluja ja kuljettajan avustinjärjestelmiä – erinomaisen turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi.

 


 

BMW 1-SERIE 128ti.

BMW 1-sarjan 128ti -auton muotoilu ja ajodynamiikka.

BMW 128ti -auton ainutlaatuinen ulkonäkö ja tekniset yksityiskohdat tekevät siitä mallisarjan erityisen sporttisen edustajan. Mallityypillisiin muotoiluelementteihinsä sopiva BMW TwinPower Turbo -teknologiaa hyödyntävä bensiinimoottori ja etuakselin tasauspyörästölukko takaavat korkeimman tason ajodynaamiset ominaisuudet

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot