Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 3-sarjan Sedan Plug-In Hybrid - Ajankohtaista Wetterillä

BMW 3-sarjan Sedan Plug-In Hybrid

Uusi BMW 330e Sedan asettaa lataushybrideille uuden standardin. Huippuluokan ajonautintoa on nyt täydennetty uusimmalla tekniikalla niin auton sisätiloissa kuin konepellinkin alla.

BMW 3-sarjan Sedan Plug-In Hybrid

Uusi BMW 330e Sedan asettaa lataushybrideille uuden standardin. Huippuluokan ajonautintoa on nyt täydennetty uusimmalla tekniikalla niin auton sisätiloissa kuin konepellinkin alla. Kiihdytä nollasta sataan vain kuudessa sekunnissa ja nauti uuden TwinPower Turbo -bensiinimoottorin tehokkaasta suorituskyvystä. BMW eDriven ja BMW Efficient Dynamics -tekniikan ansiosta suorituskyky ja ajo-ominaisuudet ovat maailmanluokkaa.

BMW 3-sarja on ollut ajamisen ilon edelläkävijä jo yli neljä vuosikymmentä. Sen seitsemäs sukupolvi jatkaa edeltäjiensä osoittamalla tiellä turvallisesti, sillä 3-sarja sai täydet viisi tähteä Euro NCAP -törmäystestistä. Monipuoliset Sedan ja Touring ovat nyt saatavana myös ladattavana Plug-in Hybridinä ja kevythybridinä sekä älykkäällä xDrive-nelivedolla.

 

Katso BMW 3-sarjan hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 


 

Ladattu huomisen ajamisen ilolla.

Sähköä ilmassa ja moottorissa. BMW 3-sarjan seitsemäs sukupolvi on ladattu ajamisen ilolla. Uuden Plug-in Hybridin pelkällä sähköllä ajamisen toimintamatka on jopa 60 kilometriä.

Kokonaishiilijalanjälki 

Ladattavat hybridit eivät ole hyvä valinta ainoastaan siksi, että niiden ajonaikaiset hiilidioksidipäästöt ja polttoaineen kulutus ovat pienemmät. Osana kokonaisvaltaista ympäristötyötämme olemme tutkineet ladattavien hybridiemme kokonaishiilijalanjäljen koko niiden elinkaaren ajalta raaka-aineiden valmistuksesta ja autojen tuotannosta aina käyttövaiheeseen ja kierrätykseen. Tulokset osoittavat, että BMW 330e Sedan on uusiutuvien energialähteiden ansiosta jopa 60 prosenttia pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin BMW 330i Sedan.

Auton konsepti

BMW 3-sarjan Plug-in Hybrid Sedanien* innovatiivinen käyttövoimakonsepti muodostuu uudesta, entistäkin tehokkaammasta nelisylinterisestä BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottorista, erittäin taloudellisesta eDrive-sähkömoottorista ja BMW EfficientDynamics -teknologioista. Niiden yhteisteho on jopa 215 kW/292 hv1. Tulos: enemmän tehoa, parempi kiihtyvyys ja merkittävästi pienempi polttonesteen kulutus. Luvuissa: Vaikuttava 420 Nm:n vääntömomentti yhdistetyn kulutuksen ollessa 1,9–1,6 l/100 km. BMW 3-sarjan Plug-in Hybrid Sedanit* kiihdyttävät nollasta sataan 5,9 sekunnissa, ja niiden huippunopeus on jopa 230 km/h. 1135 kW:n (184 hv) polttomoottoriteho + jopa 83 kW:n (113 hv) sähkömoottoriteho

 

BMW 3-sarjan Plug-in Hybrid Sedanien* innovatiivinen käyttövoimakonsepti muodostuu uudesta, entistäkin tehokkaammasta nelisylinterisestä BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottorista, erittäin taloudellisesta eDrive-sähkömoottorista ja BMW EfficientDynamics -teknologioista.

Toimintamatka ja lataaminen

Valmis uusiin kohteisiin: BMW 3-sarjan Plug-in Hybrid Sedanien* toimintamatka on pelkällä sähköllä ajettaessa jopa 60 kilometriä, ja ne edustavat tulevaisuuden liikkuvuutta. Energia varastoidaan korkeajänniteakkuun, joka on helppo ja nopea ladata kotona tavallisesta 230 voltin pistorasiasta tai BMW Wallbox -latauslaitteella, joka kuuluu kattavaan BMW Charging -tuote- ja palveluvalikoimaan. Matkan varrella käytössäsi on laaja ChargeNow-latausasemien verkosto.

Älykäs energianhallinta

BMW eDrive -konseptin keskeisiin pilareihin kuuluu älykäs energianhallinta. Tämä järjestelmä koordinoi kaikkien BMW-voimansiirtokomponenttien yhteistoiminnan sähkömoottorin kanssa, jotta saavutetaan paras mahdollinen tehotaloudellisuus ja erinomainen ajamisen dynamiikka.

Kevythybriditeknologia

Kevythybriditeknologia ottaa talteen jarrutusenergiaa ja tukee polttomoottoria kiihdytysten aikana sähköisellä käyttövoimalla. Tämä pienentää kulutusta ja päästöjä, ja voit samalla nauttia myös auton dynamiikan lisääntymisestä. Kevythybriditeknologian ansiosta automaattinen Start/Stop-toiminto toimii entistäkin nopeammin ja mukavammin.

 

 

VARAA KOEAJO

 

 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot